Dario Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Czy ktoś w Warszawie dysponuje może w miarę świeżą gęstwą do ale, może być US-05, albo jakieś drożdże do bittera. W zamian mogę poczęstować gęstwą do pszenicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Czy ktoś w Warszawie dysponuje może w miarę świeżą gęstwą do ale, może być US-05, albo jakieś drożdże do bittera. W zamian mogę poczęstować gęstwą do pszenicy.Mogę Ci sucharki oddać. Ursynów. Jak jesteś zainteresowany to wal na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dzisiaj zebrałem gęstwę Wyeast 3944 po Witbierze - to 1 piwo na nich. Jak ktoś z Warszawy zainteresowany to PW. Ze względu na wysokie temperatury na zewnątrz nie wysyłam gęstwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja szukam gęstwy do Witbiera, ale w Łodzi. Jakby ktoś mógł się czymś podzielić, to jestem zainteresowany i to przez dłuższy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Do oddania świeżo zebrana gęstwa weihnestephan do pszenicy. Do odebrania w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Cześć, poszukuję gęstwę po jakimś kwaśnym piwie. może być lambik albo flanders. próbowałem namnożyć z butelki po krieku wstępnie coś ruszyło ale chyba zmarło bo dość długo stało w szafce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geladin Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Dla Krakowa I okolic. (Libertów) Gdyby ktoś potrzebował, mam świerzą gęstwę po FM12 W szkocką kratę - nie wykorzystam, a szkoda coby się robaczki popsuły. Zebrana w nocy z niedzieli na poniedziałek. Edytowane 1 Września 2015 przez Geladin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancho Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Do oddania gęstwa WB-06, która będzie dziś zbierana z weizena 12oBlg. Chorzów i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BioEhoes Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Na gwałt potrzebuję gęstwę z jakiś belgów, najlepiej FM. W obrębie Poznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek18 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Przymierzam się w najbliższym czasie do uwarzenia stouta gdyby ktoś miał jakąś gęstwę pod ten styl chętnie przygarnę. Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vislaus Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Przyjmę gęstwę po belgu. Opole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Przyjmę w niedalekiej przyszłości gęstwę FM irlandzkie ciemności. Zamówienie złożone a drożdże się skończyły. Stawiam piwo Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klemensior Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Przyjmę/kupię gęstwę po Irlandzkich ciemnościach bądź US-04 albo inne do stoutu. Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altrus Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 W następnym tygodniu będę miał do oddania gęstwę FM O czym szumią wierzby. Sam chętnie przyjąłbym coś do weizena lub belgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Oddam gęstwę drożdży FM40 Pszeniczny Łan (I pokolenie). Odbiór - Katowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gociek Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 WROCŁAW. Oddam gęstwę FM41 - 3 pokolenie ( Hefeweizen --> Żytnie --> Pszeniczne Wędzone-->.......) Zbiór 11.11.2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoW Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Przyjmę gęstwę po belgu. Piaseczno i południowa Warszawa Oddam saszetkę Safale S05 lub S04. Edytowane 17 Listopada 2015 przez PrzemoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewness Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Witam, pilnie poszukuję gęstwy (Wrocław), która uciągnie RISa 24-26 BLG, w ramach rewanżu chętnie postawię kilka piw z mojej piwniczki m.in. http://brewness.com/pl/recipe/smoked-imperial-stout/view Pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2015 przez whiteravens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rptu Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wrocław. Do oddania gęstwa FM 20 Białe Walonki. Drożdze mają na sumieniu dwa witbiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kouczan Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Oddam gęstwy (po ok.250ml): FM 10 - zebrana 15.11 (mild->bitter->porter) FM 41 - zebrana 19.11 (weizen->roggen) Odbiór w Częstochowie. Edytowane 22 Listopada 2015 przez kouczan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Szukam w okolicach Poznania jakiejkolwiek gęstwy do belgów na małą warkę 10L, 12-14°Blg. Edytowane 24 Listopada 2015 przez DonBeer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emsc Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Bielsko-Biała. Potrzebuje drożdży do bittera. Mogą być suche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witia Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Poszukuję gęstwy jakiejkolwiek w okolicy Opola. Mam do oddania US-05 trzecie pokolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula20_00 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Warszawa. Nie do końca wiem czy o to chodzi bo nigdy jej nie zbierałem ale jutro bede przelewal stouta na cichą i zamiast wyrzucac moge oddać gestwe. Stout robiony z brewkita gozdawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Szukam gęstwy Belgian Ardennes lub Belgian Bastogne. Lub ew. jakichś innych belgów. W zamian mogę za kilka/kilkanaście dni dać gęstwę WLP650 Brettanomyces bruxellensis Edytowane 25 Listopada 2015 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi