depesz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 W sobotę butelkuję pszeniczne, będę miał sporo (dwa fermentory) gęstwy FM41 Gwoździe i Banany. Trzecie pokolenie. Odbiór Warszawa Wola (wieczory/weekend - dom), lub Wawer (Wał Miedzeszyński) - w godzinach pracy. (jak coś pisać depeszek(at)gmail.com, tu ostatnio zaglądam z braku czasu dość rzadko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burymichu Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Poszukuję gęstwy do Belgian Blond Ale w Warszawie lub bliskich okolicach. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fost Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Na dniach będę zbierał gęstwę z Wyeast 3725-PC Bière de Garde. Odbiór: Kraków – Stare Miasto lub Salwator. Gdyby ktoś był zainteresowany, to zapraszam do kontaktu na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachi Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Do oddania Wyeast 1272 American Ale II drugie pokolenie. Gęstwa zdrowa, przemyta. Nic tylko zadawać Odbiór osobisty Warszawa-Wilanów po wcześniej konsultacji prv! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Przyjmę na dniach gęstwa do lagera. Okolice Wałbrzycha, Świdnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lichtus Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Oddam gęstwę Fermentum Mobile FM52 Amerykański Sen... Wrocław. Zebrana dzisiaj. 2 pokolenie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lichtus Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Gęstwa Wyeast 1214 Belgian Abbey - Wrocław do oddania... zebrana dzisiaj..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 W sobotę przelałem na cichą Witbiera, mam do oddania pojemniczek FM20 Białe Walonki. Pierwsze pokolenie. Odbiór Warszawa Wola (wieczory/weekend - dom), lub Wawer (Wał Miedzeszyński) - w godzinach pracy. (jak coś pisać depeszek(at)gmail.com, tu ostatnio zaglądam z braku czasu dość rzadko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Dzisiaj tj 7 stycznia zlałem na cichą American Wheat, mam do oddania słoik gęstwy FM42 Stare nadreńskie, drugie pokolenie. Odbiór w okolicach Piaseczna lub w ciągu dnia w Warszawie Wesoła, proszę o zostawienie wiadomości z telefonem na priva. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez rayavaldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witia Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Oddam Fermentis Saflager W34/70 - gęstwa pierwsze pokolenie po pilznerze. Odbiór Opole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElGreco Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Zdrowa, rześka gęstwa drożdżowa US-05 po jednej szarży na lekkim i homeopatycznie chmielonym piwie - jutro będę zbierał. Wypieprzyć jest mi szkoda, bo chociażby do jakiegoś rozgrzewacza na przyszły sezon grzewczy jest jak złoto. Miałem co nieco czynić, ale niestety nie starczy mi doby. Mile widziany nowy słoik o pojemności 500 ml, taki jak z Tesco - ja tam swoje grzyby szanuję i nie pakuję ich do słoików po Pudliszkach przemytych Ludwikiem. Odbiór w Świebodzicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukK Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 [Warszawa] czy ktoś może miałby jakieś 2 łyżki gęstwy jakichs neutralnych drożdży? Potrzebuje dodać coś do risa przed refermentacja, bo obawiam się ze 27 plato po 3 miesiącach leżakowania w lodowce nie dadzą rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Oddam gęstwę us-05 2tyg po dwóch lekkich warkach. 170g Wrocław psie pole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval_blazej Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Wrocław - Gęstwa po FM27 Artefakty trapistów, pierwszy zbiór po Dubblu 17blg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mina obelżywa Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 oddam 2 saszetki drożdży W-34/70 z terminem ważności do marca 2018. Odbiór osobisty na północy Krakowa. W zamian przygarnę zacny piwowarski wyrób domowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Dzisiaj tj 28 lutego zlałem na cichą Session IPA 11 Blg, mam do oddania słoik gęstwy US-05 Odbiór w okolicach Piaseczna, zainteresowanego proszę o zostawienie wiadomości z telefonem na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Oddam gestwe wyeasta 3726 gestwa zbierana 1.03 Wroclaw Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ma ktoś może Amalgamation Brett Super Blend THE YEAST BAY gęstwę lub fiolkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nidzwiadekk Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Oddam gęstwę FM 52- Amerykański sen Wrocław, gęstwa, po lekkim piwie około 400ml. Priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 oddam 2 pokolenie WY 3726- bede je mial w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 bump wczoraj zebralem gestwe 3726 2 pokolenie, Wrocław jakby ktos chcial pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neutralny Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Mam gęstwę po amerykańskim Amber ale 16 blg. Piwo nie było chmielone na zimno, filtrowane z chmielin po gotowaniu. Prawie litrowy słoik, wcześniej wyparzony. Gdańsk lub Chwaszczyno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) 40 minut temu, neutralny napisał: Prawie litrowy słoik, wcześniej wyparzony. parzenie słoika to taki średni sposób na dezynfekcję,o sterylizacji nie wspomnę . Edytowane 20 Marca 2018 przez morfitru75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachi Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 5 godzin temu, neutralny napisał: Mam gęstwę po amerykańskim Amber ale 16 blg. Jeszcze wypadało by się podzielić z nami, jakie to drożdże! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neutralny Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 36 minut temu, Bachi napisał: Jeszcze wypadało by się podzielić z nami, jakie to drożdże! Jest to mieszanka US-05 po dwóch fermentacjach i US-04 po jednej fermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi