skitof Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Za. Reklama to zdrowa zasada rynku. Świadczy o normalizacji branży. A jak już tych reklam będzie za dużo, to na pewno ktoś wpadnie na pomysł by założyć portal bez reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ale jakie to firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ale jakie to firmy? GŻ i KP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ale jakie to firmy? GŻ i KP Odważni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Nie mam nic przeciwko reklamie ,w końcu to już nasza codzienna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 TOMEK masz + za to,żę liczysz się ze zdaniem innych. Cieszę się, że nasze ( sam tak pisałeś) forum ma wzięcie. Niech zarabia jak najwięcej. Na tym zyskają również forumowicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jeśli nie będą to reklamy podpasek czy psiej karmy z audio wyskakujące na całą stronę to jasne czemu by nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Też jestem za , byleby nie były to reklamy że trzeba szukać krzyżyka przez 30 sekund , albo że nagle w nocy o 23 kiedy żonka smacznie śpi , a tu nagle sru na cały regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Też jestem za , byleby nie były to reklamy że trzeba szukać krzyżyka przez 30 sekund , albo że nagle w nocy o 23 kiedy żonka smacznie śpi , a tu nagle sru na cały regulator. jestem tego samego zdania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jeśli nie będą to reklamy podpasek czy psiej karmy z audio wyskakujące na całą stronę to jasne czemu by nie. Co za różnica czego (bez skrajności jednak, ale forum to i zarządzający ma swój poziom i takich nie biorę pod uwagę) byle nie były zbyt... uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja też nie mam nic przeciwko, jeśli tylko nie będzie to zbyt denerwujące (w sensie, jak to się poprzednicy wypowiedzieli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja także popieram. A co do kwestii rodzaju reklamy (latające krzyżyki, głośne audio itd) mam 100% zaufanie do elroya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jestem ZA. Byle nie było jej za dużo i nie była nachalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Tomek wyraźnie napisał o 1 czy 2 banerach firm branżowych w pierwszym poście więc niech tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ale jakie to firmy? GŻ i KP Odważni. Wesprą finansowo portal promujący rezygnację z ich wyrobów LOOOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ja jestem na "Tak" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgadzam się z przedpiszącymi i również jestem "za". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 tak trzeba, a jesli przy okazji forum troche zarobi to wszystkim wyjdzie na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jednym zdaniem elroy - kiedy wreszcie będą reklamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zaraz coś wrzucę z marszu Cieszę się, że nie macie nic przeciwko. Gwoli wyjaśnienia pojawiających się wątpliwości. Nie liczcie na to, że będzie banner na bannerze i kolejka chętnych, a ja posty pisać będę z Karaibów Poruszamy się w dużej niszy, więc i chętnych odpowiednio mniej. Ale dobrze, przynajmniej z naszego podwórka. Raz więc coś będzie, kiedy indziej nic. Jak się uzbiera na opłaty serwerowe, będę bardzo zadowolony Reklamy będą klasyczne, nic wyskakującego i denerwującego. Grunt, że jest zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jak najbardziej za. Robisz kawał dobrej roboty i myślę, że się należy drobne wsparcie finansowe. Na pewno pomoże się rozwijać. Oczywiście popieram przedmówców co do uciążliwości i natręctwa tego czegoś. Ale tak swoją drogą nie mieliście do tej pory wrażenia że jakiś tu spokój? No właśnie, teraz to zauważyłem, banerów nie mieliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Jak się uzbiera na opłaty serwerowe, będę bardzo zadowolony . A może przeprowadzisz jakąś składkę na serwer ? B.biz to ma, może i tutaj pomyślisz o czymś takim. Nie myślę o premiumach , ale po prostu zrzutce na opłaty na utrzymanie strony. Koszty wszystkiego rosną itp. itd. Sam mogę coś dorzucić. Co do reklam - jasne, że tak. Edytowane 21 Stycznia 2011 przez 2artur2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgrabny ten bannerek Jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 I nie przeszkadza, nawet pomimo tego, że kulawy adblock w Safari go nie łapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi