wena Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 No to czekamy na kogoś kto zna język czeski. Tylko jak są 4 kategorie to skąd te 6 różnych próbek? JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jestem prawie pewna, że trzeba wysłać 6 butelek, dla pewności wysłałam maila do Honzy więc się dowiemy Dodam tylko, że w ubiegłym roku minimalną ilością piwa którą trzeba było przesłać było 5l, później akceptowali jednak 3l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Na BA też podano że 6 butelek (oboj. dowolna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Nie znam czeskiego, ale poprosiłem googla o tłumaczenie i faktycznie informacja jest niejasna: Minimalna liczba piw do kategorii jest sześć próbek. Jeśli mniej próbki zostaną uwzględnione w kategorii Open kategorii. A dalej w dyskusji: Wszystko jest dość jasne, ale brak informacji na temat ilości potrzebnych do degustacji, a większość opakowań. [...] Ale vseobecne si myslim, ze dva, tri litry piva by mely stacit. Ale ogólnie myślę, że dwóch, trzech litrów piwa powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Niestety wciąż czekam na odpowiedź co do ilości piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Hmm przecież 6 próbek (.5 lub .33) jest chyba jasną sprawą edit: hmm, przeanalizowałem na prawo i lewo i też w sumie mam pewne wątpliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Niestety wciąż czekam na odpowiedź co do ilości piwa No to czekamy, bo jakby było mniej, to może, może... coś uzbieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 No to czekamy. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdzio Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Mam pytanie, czy butelki mają być oklejone etykietą z nazwą piwa i adresem czy włożyć kartkę informacyjną do paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Włóż proszę kartkę do paczki Chyba, że masz już naklejone etykiety, to oczywiście je pozostaw, tak czy inaczej dodaj w/w informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Mili Państwo Termin dostarczenia piw do mnie (adres wysłałem mailem do wszystkich) określamy na 27-28 listopada i jest on raczej ostateczny. Wysyłajcie więc proszę niezwłocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdzio Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Wczoraj wysłałem DHL, paskudnie drogo,ale poszło.Mam nadzieję że coś wyhaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Wczoraj wysłałem DHL, paskudnie drogo,ale poszło.Mam nadzieję że coś wyhaczę. a pocztą nie było by taniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Mogłeś Gerdzio rzeczywiście pocztą, bo jest jeszcze czas i przesyłka nawet klasyczna byłaby na czas. No ale już po fakcie. Czekam zatem na paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dzisiaj dotarły piwa od Gerdzia oraz Pierona Przesyłki całe i zdrowe Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja wysłałem dziś paczką priorytetową, może dojdzie jutro, pojutrze. Upchnąłem jeszcze 3 piwa dla Ciebie daj znać co o nich sądzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 w "mojej" paczce też są piwa dla Ciebie oraz gadżety browarowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Paczka od Anteksa na miejscu. Gadżety ekstra - pełen profesjonalizm. Pstryknę zdjęcie wieczorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja prześlę piwa w czwartek przez gońca to znaczy dosłownie przez syna. Jutro będę sie kontaktował na komórkę. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Muszę Was przeprosić i przyznać rację mapajakowi - 6 piw musi być zgłoszonych do danej kategorii, aby w tej kategorii odbył się konkurs. Absolutne minimum piwa jakie trzeba wysłać w danej kategorii to 1l, najlepiej byłyby 2l. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie, ale niestety organizator odpowiada na maile z tygodniowym, a czasem i dłuższym poślizgiem. Sugerowałam się ubiegłorocznym konkursem, a na dodatek jak się okazuje moja znajomość czeskiego za dobra nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Absolutne minimum piwa jakie trzeba wysłać w danej kategorii to 1l, najlepiej byłyby 2l. No to Elroy masz pewien zapas: możesz spokojnie "przetestować" po butelce (albo dwóch) tego co dostałeś, a do Czech wysłać po 4 butelki z każdego. Edytowane 19 Listopada 2008 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No właśnie zatarłem ręce A poważnie to z naddatkiem coś wymyślimy, żeby wszyscy byli zadowoleni, a zwłaszcza Ci, którzy wysłali więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Moje możesz spokonie wypić, a jak nie dobre to spokojnie możesz wypić całe-tylko by Cię za bardzo nie pokrzywiło, bo pijesz na własną odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Moje możesz spokonie wypić, a jak nie dobre to spokojnie możesz wypić całe-tylko by Cię za bardzo nie pokrzywiło, bo pijesz na własną odpowiedzialność. Wszystkie piwa zostaną wysłane, ale w ilościach podanych przez Dori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Dostałem informację z domku, że paczka od Codera dotarła. Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi