zgoda Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja zabieram córkę 7 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 My też w składzie sprzed roku czyli 2+2 (10 i 7 lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja też zabieram wnuczkę 7 lat. Jest już stałą bywalczynią zlotów piwo.org, banitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Nic nie piszę bo w tamtym roku zapłaciłem już zaliczkę i nie mogłem być dlatego nie chcę zapeszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Zibi, trzymam kciuki, żebyś dotarł ps: Na tą chwilę mamy już 27 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 a ile jest miejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ponad 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Z racji bliskości Wisły to planuję odwiedzić w sobotę brać piwną w rodzinnym składzie 2+2 a może i w niedzielę się zjawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Choć dopiero zaczynam przygodę z warzeniem, to atmosfera na forum i na spotkaniach bardzo mi się spodobała. O poprzednim zlocie same pozytywne opinie, więc na tegorocznym też będę. Piwa konkursowego nie mam ale za to zabiorę żonę i 1,5 rocznego syna. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 No i super-warto przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Naprawdę warto przyjechać . "Krokus" położony jest w malowniczym miejscu . Dojazd do niego jest bardzo dobry. O wspaniałych ludziach, którzy tam przyjadą nie wspomnę. W tamtym roku obserwowałam zlot od kuchni (byłam po warzeniu pierwszej warki), ale wszyscy przyjeli mnie bardzo miło. I jeszcze jedno: kwiat krokusa nie koniecznie musi się kojarzyć z symbolem trzeźwości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) Bardzo zastanawiam się nad przyjazdem muszę tylko urlop na ten piątek załatwić ale myślę że da radę. Z ciekawości jedzie ktoś z Rybnika lub okolic? Edytowane 10 Lutego 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Bardzo zastanawiam się nad przyjazdem muszę tylko urlop na ten piątek załatwić ale myślę że da radę. Z ciekawości jedzie ktoś z Rybnika lub okolic? Myślę, że nawet pół dnia urlopu starczy na dojazd. Grunt zdążyć na kolację Aktualna ilość osób: 39 Maile z informacjami o zakwaterowaniach zacznę wysyłać od poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Naprawdę warto przyjechać . "Krokus" położony jest w malowniczym miejscu . Dojazd do niego jest bardzo dobry. O wspaniałych ludziach, którzy tam przyjadą nie wspomnę. W tamtym roku obserwowałam zlot od kuchni (byłam po warzeniu pierwszej warki), ale wszyscy przyjeli mnie bardzo miło.I jeszcze jedno: kwiat krokusa nie koniecznie musi się kojarzyć z symbolem trzeźwości . GABI ale jesteś skromna. Tą całą szynkę, którą się wkupiłaś w łaski braci piwowarskiej wspominają do dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Z ciekawości jedzie ktoś z Rybnika lub okolic? Mam nadzieję że ja się wybiorę. Ignac99 juz się zapisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Z ciekawości jedzie ktoś z Rybnika lub okolic? Mam nadzieję że ja się wybiorę. Ignac99 juz się zapisał Wysłałem już zgłoszenie i z niecierpliwością czekam na Zlot. Marmur, zrób to samo, warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 GABI ale jesteś skromna. Tą całą szynkę, którą się wkupiłaś w łaski braci piwowarskiej wspominają do dzisiaj. Ja tak nieśmiało, mimo diety, liczę na podobne wyroby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 GABI ale jesteś skromna. Tą całą szynkę' date=' którą się wkupiłaś w łaski braci piwowarskiej wspominają do dzisiaj.[/quote']Ja tak nieśmiało, mimo diety, liczę na podobne wyroby No tylko, że tym razem to już świnka będzie musiała oddać co najmniej 2 szynki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja tak nieśmiało, mimo diety, liczę na podobne wyroby Coś wymyślimy :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Kurcze, jak tu nie być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ja + 1 będziemy na pewno, zgłoszenie i przelew już poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No i super Aktualna ilość osób: 47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No to ładna impreza się szykuje. Rzutem na taśmę dojdzie jeszcze 50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Myślę że ok. 80 osób będzie na pewno. Wszak zeszłoroczne 35 osób rozeszło się w ciągu paru godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Zostało już mało czasu na podjęcie jedynej , słusznej decyzji . Zapraszamy do Wisły . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi