angasc Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Macie zwierzaki domowe? Pochwalcie się nimi. Niedomowe również mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A to Księcik, mieszaniec - znajda. Mieszka z nami od 3 lat. Bardzo wierny pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Bronson i Brutus sie usmiechaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Samo psie towarzystwo, dorzucę Promilkę (domownicy nazwali ją Milka ale to kojarzy mi się z reklamą czekolady :-( Kilka dni temu biedaczka miała damski zabieg i póki co siedzi struta, bez życia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyblik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 To może teraz ja pochwalę się moimi pupilami: samiczki Kameleona jemeńskiego Morelia spilota Sorong - pyton zielony Python Regius - królewski - mój ulubiony samiec - niesamowity pieszczoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ...Python Regius - królewski - mój ulubiony samiec - niesamowity pieszczoch hehe a co ciągle macha ogonkiem i się uśmiecha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyblik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 hehe a co ciągle macha ogonkiem i się uśmiecha? gady inaczej okazują przywiązanie do hodowcy niż ssaki, nie są tak wylewne w okazywaniu uczuć, ale robią to na swój sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 To może teraz ja pochwalę się moimi pupilami:samiczki Kameleona jemeńskiego http://img219.imageshack.us/img219/9610/dsc00220wko.th.jpg Fajne zwierzaki. Kiedyś oglądałem jakiś program przyrodniczy. Było w nim o koegzystencji zwierząt i ludzi. W RPA większość ludzi ma przy domu kompostownik (mam i ja), a na kompostowniku osobistego kameleona (niestety nie mam) polującego na amatorów psujących się resztek organicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jak masz jeszcze Zybliku jakieś fotki, to dawaj na forum Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyblik Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Samica Morelli podczas karmienia. Nie wszystkim podobają się takie ujęcia podczas karmienia. Ale jak każdy hodowca cieszę się jak moi podopieczni jedzą i rosną. Jeśli kogoś uraziłem tym zdjęciem - z góry przepraszam. A to młode kameleonki - ok 1 miesiąc od wyklucia Więcej zdjęć można odszukać w galerii na mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_piotrex Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) A tu moja Morelia Guttata Znaczy się Pantherophis któremu się uzdurało coś z powodu sąsiadnich terrariów. Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez the_piotrex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 fuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_piotrex Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Czemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Moja kuzynka miała kiedyś sklep zoologiczy. Często podczas obsługiwania klientów miała na ramionach boa dusiciela. Oczywiście jak był jeszcze młody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Infama lubię najbardziej. Ja mam dwie faliste papugi. Kot mi się marzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja najchętniej bym wtruł wszystkie koty w okolicy, a wpierwszej kolejności właścicieli. Żeby wnuki mogły swobodnie pobiegać po trawie to najpierw muszę posprawdzać czy nie ma kocich odchodów i posprzątać. Trawę mam pniszczoną popaloną. Kot jak się wysika to jest biała plama a za kilka dni dziura w trawniku. Ohyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja najchętniej bym wtruł wszystkie koty w okolicy, a wpierwszej kolejności właścicieli. No ja zrobiłbym to z właścicielami psów. Idzie sobie człowiek chodnikiem a tu pole minowe, bo pani, albo pan nie raczył posprzątać po swoim ulubieńcu... Generalnie uważam, że od nowo rejestrowanych psów powinno brać się kosmiczny podatek. Powiedzmy z 200 zł. Zniknęłaby sprawa nieodpowiedzialnych właścicieli. A tak poza tym jeżeli miałbym mieć kota to tylko w domowych warunkach. Żadnego wypuszczania luzem na dwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja najchętniej bym wtruł wszystkie koty w okolicy, a wpierwszej kolejności właścicieli. I za jakis czas pojawiłyby się myszy. Jeden taki powybijał wszystkie koty jakie mu przychodziły na podwórko a za jakiś czas zaczął lamentować, że jakaś plaga myszy w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Czemu ? Czemu fuj? No bo fuj, nie lubie gadów. Szatany wcielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja najchętniej bym wtruł wszystkie koty w okolicy, a wpierwszej kolejności właścicieli. Żeby wnuki mogły swobodnie pobiegać po trawie to najpierw muszę posprawdzać czy nie ma kocich odchodów i posprzątać. Trawę mam pniszczoną popaloną. Kot jak się wysika to jest biała plama a za kilka dni dziura w trawniku. Ohyda. Głupota i zabobon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A to mój kot Leon, który z braku opracowania logo wylądował na mojej etykiecie do piwa. Mam jeszcze jedną kotkę i dwa psy. Jeśli nie opracuję swojego znaczku to będę miał na etykietach całą menażerie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 CYFRONIK jeżeli kocie gówna to głupota i zabobon to przyjdź i posprzątaj to w moim ogródku. Możesz jeszcze odkupić mi 2 iglaki które padły regularnie zanieczyszczane przez kota sąsiadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyblik Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A tu moja Morelia Guttata Znaczy się Pantherophis któremu się uzdurało coś z powodu sąsiadnich terrariów.http://www.terrariumzbozowki.republika.pl/images/cornsnake.jpg piękna zbożóweczka ... najbardziej podobają mi się clasiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 co posiadacie na stanie i nie tylko Tutaj mój psiak Baster w tej chwili ma 3.5 roku jest normalnie super i bardzo toleranacyjny dla dzieci mam córkę to w ogień by za nią polazł ogólnie kocha dzieci wygrał nawet jakąś podwórkową wystawę na jakimś festynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Do niedawna dwie suki. Fousek czeski, świetnie wystawiał kaczki. Świetny pies. Niestety, sprawy kobiece, w dodatku to słaba rasa. I druga suka to jamnik szorstkowłosy (przynajmniej jak ją kupowałem to miał to być właśnie ten gatunek), jakimś cudem nabrała genów cholerawieczego. Miała być na dzika ale dziki to ona ma głęboko w powarzaniu. Chociaż za farbą idzie ładnie ale strachliwe toto strasznie. Niestety nie miałem czasu żeby ją ułożyć Pozdrawiam J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi