mareks Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W jednym przedziale jedzie mężczyzna i kobieta, sami, trasa długa. Facet czyta gazetę, a kobieta - to się na siedzeniu powierci, to oczami pomruga, a to westchnie ... Facet siedzi jak skała. W końcu, po godzinie, babka nie wytrzymuje : - Panie, pan jesteś mężczyzna, czy nie ? Już godzinę pana kokietuję a pan na mnie uwagi nie zwraca ! Powiem wprost - zajmijmy się seksem !!! - Zawsze mówiłem - odparł facet odkładając spokojnie gazetę na bok - że lepiej godzinę przeczekać niż trzy godziny namawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ndsch8f48J8&feature=related Skoczcie na 10:42 i baczcie obserwujcie co się dzieje z pianą w piwie pana Kałuży Edytowane 9 Grudnia 2011 przez korko_czong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) To stare, ale bawi do dzisiaj Edytowane 9 Grudnia 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 O czym? O jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Magiczna piana... Ciekawe z jakiego sanktuarium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 http://pani-halinka.pl/comic/comic/58-0038/ nie mogłem się powstrzymać.... popłakałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nie wiem czy śmiać się czy płakać na tvp Historia leciały wiadomości z 13.12.84r, /powtórka o 23.15/ Masakra jakaś ale tak szczerze mówiąc to niewiele się to różni od dzisiejszych niusów Bareja też miałby dużo tematów na nowe scenariusze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nie wiem czy śmiać się czy płakać na tvp Historia leciały wiadomości z 13.12.84r, /powtórka o 23.15/ Czy to się aby wtedy nie nazywało "Dziennik"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Wiadomości w sensie informacji, a Dziennik Telewizyjny jako nazwa własna. Swoją droga to melodię z czołówki niewiele osób potrafiło zanucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Nie wiem czy śmiać się czy płakać na tvp Historia leciały wiadomości z 13.12.84r, /powtórka o 23.15/Masakra jakaś ale tak szczerze mówiąc to niewiele się to różni od dzisiejszych niusów Henryk Sienkiewicz "H. K. T. Bajka" "Leci sobie drapieżny sęp, leci, leci, wreszcie siada wśród skał, przy sokolim gnieździe i poczyna krakać na sokoła: - W imieniu moich praw, słuchaj mnie. - Czego chcesz? - pyta sokół. - Chcę cię zabić i pożreć - powiada sęp. - A cóż ci po mojej zgubie? - Co za głupie pytanie i co za brak wykształcenia! Ciasno mi jest w rodzinnym gnieździe, więc chcę zabrać twoje, abym miał gdzie umieścić moich młodszych synów; po wtóre, mam swoją sępią politykę, której twoje istnienie zawadza; a po trzecie, kraczesz innym głosem niż ja i nie kochasz mnie. - Co do mego głosu, odzywam się takim, jaki mi Bóg dał, a co do mych uczuć, za cóż ja mam cię kochać? - Mniejsza o to. Wiem tylko, że mam prawo zabić i pożreć każdego, kto mnie nie kocha. - Więc gdybym cię kochał, nie zabijałbyś mnie? - Ach! - rzecze sęp - gdybyś mnie kochał, oddałbyś mi dobrowolnie swoje gniazdo, a również dobrowolnie dałbyś mi się pożreć, aby moja osoba mogła nieco zaokrąglić się i utyć. - W każdym razie nie uniknąłbym zguby? - Rozumie się: jednakże śmierć z poświęcenia przyniosłaby ci większy zaszczyt. Chwila milczenia. - Co ma być, to będzie... - mówi wreszcie sokół. - Ale powiedz mi też, mój kochany, kto cię nauczył tak rozumować?... Usłyszawszy to sęp podnosi głowę i rzecze z wielką dumą: - Prostaku, to chyba nie wiesz, że ja przez dwa lata byłem na edukacji w ogrodzie zoologicznym w Berlinie! - Tak?... - mówi sokół. - Ha! to w takim razie nadzieja moja tylko w Bogu - i trochę także w... dziobie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 :smilies: http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00622/beer_goggles_622180a.swf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 :lol: http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00622/beer_goggles_622180a.swf hehe, po jednym lagerku to tak nie działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 To chyba zależy od pojemności tego kufelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie da się wypić takiej ilości piwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Żeby nasz NFZ potrafił takie kampanie wymyślić Może wybaczał bym mu troszkę więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jak się nazywa żona Św. Mikołaja? Mary Christmas Przed wigilią zadzwonił gość do Trójki mówiąc, że jego żona wpadła w taki szał sprzątania, że kazała mu kosić trawę na ogrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Pewnie nie tylko ja to zauważyłem, ale w filmie "Głupi i Głupszy" bohater grany przez Jima Carreya nazywał się Lloyd Christmas a kobitka, w której się zakochał Mary Swanson. Gdyby za niego wyszła to akurat nazywałaby się Mary Christmas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 (edytowane) elo Przed wigilią zadzwonił gość do Trójki mówiąc, że jego żona wpadła w taki szał sprzątania, że kazała mu kosić trawę na ogrodzie I co najgorsze on kosił ;-) A było słychać że Kuba Strzyczkowiski co prowadził audycję mało się nie polał ze śmiechu Jacer miałem cię pytać, ty dodzwoniłeś się tydzień przed świętami do trójki i podawałeś pogodę jaka jest w Miliczu? Edytowane 25 Grudnia 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Muzyczne pozdrowienia ze Śląska [media]http://youtu.be/WZWVa_S2Dms[/media] pablo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jacer miałem cię pytać, ty dodzwoniłeś się tydzień przed świętami do trójki i podawałeś pogodę jaka jest w Miliczu? Nie, to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Cześć Dziś rano przeglądałęm ofertę z Biedronki i znalazłem taka ciekawostkę Polecam zerknąc na opis produktu ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 (edytowane) fajna przeróbka Edytowane 30 Grudnia 2011 przez elroy prosiłbym o nie dodawanie treści wulgarnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=947e27o7VAg&feature=g-logo&context=G2c41a4eFOAAAAAAAHAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 łowienie ryb pod lodem http://www.sadistic.pl/pod-lodem-vt97937.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi