Marmur Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Widzę że Browamator planuje od jutra poważną zmianę szaty graficznej i usprawnienia sklepu, m.in. mają dojść płatności elektroniczne. Tu link: http://browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=7&przedm=11317263&=Browamator_-_ZMIANY_-_20.04.2011&sess_id=13981222830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dobre posunięcie bo niestety ale 8 lat temu ta strona może wyglądała ale teraz w porównaniu z konkurencja to blado wygląda i ciężko się tam połapać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tylko żeby nie byłą tak fajna jak nowa strona piwodzieją,wygląda jak strona jakiejś agencji rolniczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 W końcu! Dotychczasowa strona wyglądała jak skansen internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Mnie tam to nie przeszkadzało w kupowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waroms Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Od kilkunastu lat "siedzę" trochę w branży internetowej, więc śmiem twierdzić że strona Browamatora nawet w 2002 r. nie była szczytem nowoczesności. Ale w sumie najważniejsze że działała i łatwo można było zrobić zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Towar nie ważny, ważne jak sklep wygląda. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 W końcu! Dotychczasowa strona wyglądała jak skansen internetu To może przeszkadzać tylko komuś, kto się na tym zna. Ja wygodnie dokonywałem tam zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja dalej tam będę kupował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 W końcu! Dotychczasowa strona wyglądała jak skansen internetu To może przeszkadzać tylko komuś' date=' kto się na tym zna. Ja wygodnie dokonywałem tam zakupów. [/quote'] No tak, u mnie to zboczenie zawodowe. Oczywiście, że zakupy da się zrobić i to nawet nie tak trudno, ale wizytówka dobra to nie była, szczególnie dla ludzi odwiedzających stronę po raz pierwszy. Nikt mi nie powie, że za pierwszym razem bez problemów zrobił zakupy w BA W każdym razie teraz będzie wygodniej i dla starych wyjadaczy i dla tych, którzy zakupy będą robić po raz pierwszy. Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To może przeszkadzać tylko komuś, kto się na tym zna. ... Tak, więcej wiesz -> więcej zauważasz -> więcej niedoskonałości tego świata ci przeszkadza. Z powyższego powodu, nie zdecyduję się raczej na kurs sensoryczny - jeszcze okaże się, że po zanalizowaniu moich piw i stwierdzeniu niewątpliwych mankamentów, przestaną mi smakować I co wtedy, dążenie do doskonałych - a jak 'doskonałe' nie będą TYM? Masówka? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To może przeszkadzać tylko komuś' date=' kto się na tym zna. ...[/quote']Tak, więcej wiesz -> więcej zauważasz -> więcej niedoskonałości tego świata ci przeszkadza. Z powyższego powodu, nie zdecyduję się raczej na kurs sensoryczny - jeszcze okaże się, że po zanalizowaniu moich piw i stwierdzeniu niewątpliwych mankamentów, przestaną mi smakować I co wtedy, dążenie do doskonałych - a jak 'doskonałe' nie będą TYM? Masówka? ... Haha, i tak jesteś stracony, skoro warzysz własne piwo. Było zostać przy marketowym jasnym lagerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) ... Było zostać przy marketowym jasnym lagerze. Po wielu (zbyt!) latach, nie dało już rady Zrobił się lekki OT Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dobrze, że coś zmieniają. Jakoś ja zawsze byłem irracjonalnie uprzedzony do Browamatora - coś mi się w tym sklepie zawsze nie podobało. Nie wiem, czy chodziło o wygląd, zobaczymy czy teraz się przełamię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ... coś mi się w tym sklepie zawsze nie podobało. Nie wiem, czy chodziło o wygląd, zobaczymy czy teraz się przełamię Toż to sklep internetowy za wygląd nie wypraszają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Toż to sklep internetowy za wygląd nie wypraszają Celny strzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ciekawe czy zmiana szaty strony też zmieni pakowanie słodów 5kg. Ażeby w trakcie transportu się nie rozwalały.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ciekawe czy zmiana szaty strony też zmieni pakowanie słodów 5kg.Ażeby w trakcie transportu się nie rozwalały.? Nigdy nie miałem tego problemu w BA. Wręcz przeciwnie, uważam, że zawsze dostawałem solidnie zapakowane słody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja sobie życzę tylko zmiany formy odnośników na bardziej przyjazny. Dotychczasowy był ciężki do linkowania. Życzę powodzenia w migracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 pożegnanie Forum dyskusyjnego, Forum jakie było takie było ale nie wierzę że można je ot tak wyrzucić do kosza nie robiąc jakiegoś archiwum. Troszkę rozsądku proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 "Archiwum Forum z lat 2002-2011 dostępne będzie także po zmianie szaty graficznej Browamatora. Szkoda zamknąć do szuflady tyle wartościowych informacji. Poza tym lektura wpisów z początków piwowarstwa domowego w Polsce (2002) to w ogóle atrakcja :-) Wszystkim Forowiczom dziękuję za ostatnie wspólne 9 lat. Do usłyszenia i do zobaczenia ! Autor Zdrój" Zrzut z forum Browamatora Więc archiwum oczywiście zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dla mnie szczytem niefunkcjonalności jest sklep CP. Natomiast zakupy w BA robiło się moim zdaniem łatwo i przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 No, CP ma swoje mankamenty, tj. z zakupami u nich problemów jakiś wielkich nie miałem. Ale kasujący się koszyk pod Firefoxem i możliwość zakładania kont w odwiecznym przygotowaniu potrafi zniechęcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 wow strona już działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan29 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jakoś nie mogę się odnaleźć na nowym BM ale to chyba kwestia czasu aby się przyzwyczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi