anteks Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Forum zniknęło , zapewne w tutejszej piaskownicy pojawi się trochę świeżynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Prosta, schludna, czytelna ... i tak ma być. Trzeba się przyzwyczaić. Jedyna rzecz która by się przydała to w danej kategorii produktowej filtrowanie wyników. Ale to już takie czepialstwo ze mnie wyłazi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Fajnie im wyszła ta strona nowa. Ładne, przejrzyście. Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Wygląda ciekawie. Dla mnie najważniejsza jest klarowność w podziale sklepowym. I to chyba zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ładna ta nowa strona. Przejrzysta - to najważniejsze. Czekamy na majowo-czerwcowe usprawnienia i dodatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ładna jak ładna - na razie chodzi wolno jak krew z nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan29 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ładna jak ładna - na razie chodzi wolno jak krew z nosa. Wolno, oj wolno i do tego zdarza się, że samo z siebie coś wpada do koszyka zakupowego lub z niego znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 na razie chodzi wolno jak krew z nosa. No właśnie, już miałem pisac, że trochę wolniej działa niż poprzednio, ale myślałem, że to tylko coś u mnie... Ja sobie życzę tylko zmiany formy odnośników na bardziej przyjazny. Linki zostały po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ładna jak ładna - na razie chodzi wolno jak krew z nosa. Wolno' date=' oj wolno i do tego zdarza się, że samo z siebie coś wpada do koszyka zakupowego lub z niego znika. [/quote'] U mnie: Wartość zamówienia: 963 zł. 39 gr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Dziękuję serdecznie za wszystkie komentarze, jest mi bardzo miło, że zmiany na stronie BA wywołują Wasze zainteresowanie Oczywiście wdrożenie nowej grafiki i kilku usprawnień spowodowało pewne zamieszanie na łączach, co w pierwszych kilkunastu godzinach objawiało się miejscami zmuleniem strony i nieprzewidywalnymi ruchami w koszykach. Podobnoż wszystko powinno już być w normie. A jedną z planowanych zmian wprowadziliśmy już teraz, czyli słody za grosze Zyczę wszystkim Wesołych Świąt ! Aha - jeszcze jedna ważna rzecz - mam nadzieję, że po przyjacielsku przygarniecie do tutejszego, zacnego grona Forowiczów z zamkniętego od 20 kwietnia Forum BA ? Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez Zdrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Aha - jeszcze jedna ważna rzecz - mam nadzieję, że po przyjacielsku przygarniecie do tutejszego, zacnego grona Forowiczów z zamkniętego od 20 kwietnia Forum BA ? Oczywiście, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Robię sobie dzisiaj zamówienie w BA (sztobry) już mam dawać "realizuj zamówienie" i okazuje się, że jestem zalogowany na czyjeś konto! Oczywiście w profilu wszystkie dane osobowe delikwenta, dokładny adres i telefon. To może tłumaczyć dlaczego w koszyku pojawiają się i znikają produkty. Uważam, że jest to krytyczny błąd na stronie i na miejscu administratorów wyłączył bym możliwość logowania w sklepie do momentu ustalenia błędu. Jeśli robicie zakupy w BA sprawdzajcie czy jesteście poprawnie zalogowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 A to się można zdziwić, gdy się dostanie paczkę z BA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 czy akcja sprzedaży sztorbów w BA już się zakończyła, czyżbym przegapił, czy nie moge odnaleźć na stronie ? kupiłem działkę z myślą o własnym chmielniku a tu co ? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 W IUNG w Puławach pewnie jeszcze dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a co zajmują się zawodowo sprzedażą 3 sztorbów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Trzy to może nawet dostaniesz za darmo. Tylko trzeba się zgłosić osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Działkę kupować dla trzech sztobrów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 no nie tylko, ogólnie w zamiarze stworzenia miejsca do alkoholizowania się, więc i wędzarnia w planie, jakaś wiata i takie tam, może jeszcze będzie cos na grządce na zagrychę. A taki kawał jechać to mi się nie uśmiecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan29 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 czy akcja sprzedaży sztorbów w BA już się zakończyła, czyżbym przegapił, czy nie moge odnaleźć na stronie ?kupiłem działkę z myślą o własnym chmielniku a tu co ? :rolleyes: Można było zamawiać od 21 do 25 kwietnia, wczoraj i dziś wysyłają, ja dziś otrzymałem 2 x marynka i 2 x lubelski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro22 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 (edytowane) czy akcja sprzedaży sztorbów w BA już się zakończyła' date=' czyżbym przegapił, czy nie moge odnaleźć na stronie ?kupiłem działkę z myślą o własnym chmielniku a tu co ? :rolleyes:[/quote'] Można było zamawiać od 21 do 25 kwietnia, wczoraj i dziś wysyłają, ja dziś otrzymałem 2 x marynka i 2 x lubelski. No niestety to nie do końca prawda z tym terminem wysyłki . Ja nie dostałem paczki do dzisiaj (mamy 5 maja !!). Jest już prawie tydzień po ostro reklamowanym terminie odbioru paczek. Zastanawiam się (o ile paczka dotrze) czy jest sens wysadzac te sztobry. I ktoś powie że nie ma cudów. Dokładnie po 70 minutach od ukazania się tego postu status zamówienia w BA zmienił się z "Gotowe do wysyłki" na "Wysłane". Nie rozwiewa to oczywiście moich obaw co do kondycji sztobrów. Edytowane 5 Maja 2011 przez pedro22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ja w zeszłym roku nie mogłem odebrać sztobrów przed samym długim weekendem i przetrzymali mi je kilka dni (żeby nie leżały na magazynie firmy kurierskiej). Przyjęły się wszystkie 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Zmiany zmianami ale wysyłać mogliby szybciej. Siedze w domu na zwolnieniu a towaru nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Zmiany zmianami ale wysyłać mogliby szybciej. Siedze w domu na zwolnieniu a towaru nie ma... spójrz na datę tego wątku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Zmiany zmianami ale wysyłać mogliby szybciej. Siedze w domu na zwolnieniu a towaru nie ma... spójrz na datę tego wątku ... Zdaje sobie sprawę, że to ODKOP ale gdzieś musiałem się wyżalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi