Jejski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wymieniłem tylko osoby w tym wątku bez osób tow. I jeszcze 36 Bielok - Grzegorz bardzo proszę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dopisuję 36 twawrzyniak - (Nieznany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Czy Bielok będzie na 100% ? Jego zapiski były dla mnie inspiracją aby zacząć warzyć więc tym chętniej Go poznam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jakoś tak dużo Tomków i Jacków i mi się wydało i nie mogłem się powstrzymać z małym zestawionkiem: 4 Tomek 3 Andrzej 3 Jacek 3 Krzysztof 2 Adam 2 Michał 2 Przemek Jeszcze dwóch Jacków tu się powinno chyba znaleźć: jkocurek i Ignac99. Będziecie? Jackowie górą Ja będę, JKocurek też, więc wychodzimy na prowadzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jejski możesz dopisać jeszcze moją trójkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Oczywiście że 37 Gabi - (Nieznany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Czy Bielok będzie na 100% ? Jego zapiski były dla mnie inspiracją aby zacząć warzyć więc tym chętniej Go poznam. Grzesiu mówił że będzie w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 mnie też można doliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Oczywiście że 37 Gabi - (Nieznany) Aleś pojechał z tym nieznanym. Minus Ci się należy jak nigdy wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Prywatnie to wiadomo jak jest, ale na profilu forum niema przebacz. Musi być jakaś motywacja i basta Aktualna lista Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Prywatnie to wiadomo jak jest, ale na profilu forum niema przebacz. Musi być jakaś motywacja i basta Dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja także będę, już od piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Wassyl - (Rafał) + Agata - Będziemy tym razem bez demona Ha - a ja ślepy i sklerotyczny jestem i nie zauważyłem się na liście Edytowane 7 Czerwca 2011 przez wassyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 30 newark - Sebastian32 pieron - Adam a co z numerem 31? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 30 newark - Sebastian32 pieron - Adam a co z numerem 31? Jejski rezerwuje numery dla znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 a co z numerem 31? OK. Został chyba dla mnie. 31 - Wogosz (Wojtek) 31,5 - Ecc81 (Janek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jeszcze można dopisać mojego brata bo coś chłopak umknął maaciej6_Maciej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Dobra miał być Fantomas, ale specjalnie dla Ciebie niech będzie 31 Aktualna lista Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuli Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Też będę - Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Melduje się w piątek ok. 15, pewnie z jakąś wędzonką . Możesz dopisać kolejnego Krzyśka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluchacab Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Filip też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) kuli i kentaki, bez Was to najwyżej pozostaje piaskownica u mnie na ogródku a nie impreza. Już dopisuję Aktualna lista Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Kto jedzie pociągiem z Katowic 18.06/sobota/ o 07.24 to pierwszy przedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Grzesiu mówił że będzie w sobotę. mówił że już w piątek będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 To jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi