dori Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Jak w temacie - kto w tym roku wybiera się do Żywca? Kto z kim i czym się chce wymienić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Ja będę. Żony nie chcę wymienić. Piwo do degustacji oczywiście przywiozę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szop007 Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Też będziemy, razem z żoną Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Też będziemy, razem z żoną Na wymianę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Będę, można się jeszcze wymienic koszulkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Też będziemy' date=' razem z żoną [/quote']Na wymianę. To nie tak łatwo. Jak się żona raz przyplącze, to pozbycie się jej jest wybitnie trudne. Ja dla przykładu zostawiłem kiedyś swoją w kościele (w sumie trzy żony zostały, gdy chłopy fotografowali), kościół zamknęli. I co? Wróciły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Pojawię się. Solo Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 W tym roku do Żywca udamy się transportem PKP Maciej & ja + pawdopodobnie kolega, znany kolekcjoner z Grodziska wraz z adeptem sztuki piwowarskiej, a bardziej smakoszem Michałem. Z napływających informacji, po drodze ma dołączyć Kuli, ze znanego i wielce zasłużonego zielonogórskiego browaru Na tą okoliczność zostało już jakiś czas temu rozlane piwo tzw. "podróżne" w ilości odpowiedniej, celem degustacji owego, w czasie długiej i męczącej eskapady ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Mnie niestety nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiuzeb Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Ja z rodzinką Link to comment Share on other sites More sharing options...
wassyl Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Będziemy - tym razem 2 (bez 1/2). niestety dopiero w sobotę rano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 kuzyn, nic nie będziecie polewać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubezahl Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Jest mocne postanowienie pojawienia się z resztą sudeckiego składu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 (edited) Mnie niestety nie będzie Żartowałem Koncepcja PKP coraz bardziej wydaje się atrakcyjna Edited May 24, 2011 by josefik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Ja miałem w tym roku nie jechać ze względów komunijnych, ale zostałem namówiony i jadę. Z tym samym składem co rok temu. Z tym że niestety mały minus: baaardzo rano się w niedzielę będziemy musieli zebrać z powrotem. Ale cóż... czegóż to się nie zrobi dla spotkania ze znajomymi przy dobrym piwku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 kuzyn, nic nie będziecie polewać? Jak nie jak tak, kegi pojadą kurierem prawdopodobnie pod adres hotelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwak Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Ja również będę, razem z AndrzejKu i jeszcze jednym kolegą (degustatorem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tieroo Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Ja też będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admiro Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Busik z Częstochowy będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Ja się wybiorę z kolegami... ale pewnie końmi tam dojedziemy (bo z pewnych względów nikt nie chce być kierowcą). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Ja też się wybieram, Ignac99 z pewnością też nie przepuści takiej okazji Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepek84 Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Również się wybieram , aczkolwiek nie wiem z kim i czym jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 ja też będę ale co i jak wyjaśni się pewnie tydzień przed Żywcem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemyss Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 I ja się pojawię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts