pepek84 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Dla piwowarów posiadających instalację do destylacji. http://destylacja.com/pl_PL/p/Pojemnik-fermentacyjny/137 To nie wszyscy posiadają instalację do destylacji To chyba było pytanie , nie stwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Nie twierdze że wszyscy ale kilku ma takowe ustrojstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauler Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) Dla piwowarów posiadających instalację do destylacji. http://destylacja.com/pl_PL/p/Pojemnik-fermentacyjny/137 To nie wszyscy posiadają instalację do destylacji To chyba było pytanie ' date=' nie stwierdzenie [/quote'] To było raczej pytanie retoryczne. Ps. Bardzo podobne do siebie hobby Edytowane 3 Września 2011 przez Pauler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ps. Bardzo podobne do siebie hobby w/g mnie wcale nie podobne. Warzenie piwa to SZTUKA. A destylować każdy może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Tak? Chciałbym zobaczyć jak człowiek z zerowa wiedzą i doświadczeniem produkuje 96% spirytus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) .............................. Warzenie piwa to SZTUKA. A destylować każdy może. Destylować może każdy, tak jak każdy może ważyć piwo. Ale wypalić dobrą żytniówkę, śliwowicę, gruszkowicę itd. to niestety sztuka. Śmiem twierdzić że większa niż rektyfikowanie czystego w smaku spirytusu, podchodzącego mocą do 97,2%. Edytowane 24 Października 2011 przez zbynekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauler Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ps. Bardzo podobne do siebie hobby w/g mnie wcale nie podobne. Warzenie piwa to SZTUKA. A destylować każdy może. Jak popsocisz troszeczkę to zobaczysz że to również sztuka. Nie będę się nad tym wywodził bo to nie temat na takie dyskusje zapraszam na PRIVA jeśli chciał byś o tym pogadać. No nie mamy do siebie daleko może być również zakrapiana dyskusja na LIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) .............................. Warzenie piwa to SZTUKA. A destylować każdy może. Destylować może każdy' date=' tak jak każdy może ważyć piwo.[/quote'] To prawda, ważyć może każdy Edytowane 3 Września 2011 przez jacekan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauler Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ps. Bardzo podobne do siebie hobby w/g mnie wcale nie podobne. Warzenie piwa to SZTUKA. A destylować każdy może. Jak popsocisz troszeczkę to zobaczysz że to również sztuka. Nie będę się nad tym wywodził bo to nie temat na takie dyskusje zapraszam na PRIVA jeśli chciał byś o tym pogadać. No nie mamy do siebie daleko może być również zakrapiana dyskusja na LIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 .............................. Warzenie piwa to SZTUKA. A destylować każdy może. Destylować może każdy' date=' tak jak każdy może ważyć piwo.[/quote'] To prawda, ważyć morze każdy Zrobił się off-topic, ale nie dam rady: Ile waży morze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ha ha ,no to dałem ciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ha ha ,no to dałem ciała a myslalem, ze to specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scovron Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Dla piwowarów posiadających instalację do destylacji. http://destylacja.com/pl_PL/p/Pojemnik-fermentacyjny/137 A tak na marginesie: brewkity i ekstrakty słodowe są w tym sklepie w bardzo przyzwoitych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ostatnio pojawił się w mojej okolicy nowy sklep piwowarski hand-bro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Nawet już banerek mają na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Póki co wybór skromny ale mam nadzieję, że z czasem się powiększy. Życzę powodzenia właścicielom sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 mogli by tło zmienić,albo kolor liter ,strasznie nieczytelne jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 http://hand-bro.pl/wyeast-1272-american-ale-ii-xl-125-ml-p-78.html I ceny drożdży ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Może dajmy już spokój z tymi drożdżami, bo sprzedawca zbankrutuje na początku. Dajmy szansę na rozwój Przyznać się ile kto zamówił, bo ja byłem 4 arti1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 pewnie zakup nie przejdzie... chociaż umowa kupna sprzedaży chyba wiążąca x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Fajnie , że wreszcie sklepik trochę bliżej domu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekulak Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam Wkradł się mały błąd z tymi drożdżami. Przepraszam za zamieszanie. W niedługim czasie będą pojawiały się nowe produkty. Jeśli chodzi o litery i tło to postaram się to naprawić. Wszelkie sugestie Szanownych klientów będą rozważane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 cena już poprawiona... ale co dziwniejsze: Historia zamówień Jeszcze nie robiłeś zakupów. mimo uprzedniego złożenia zamówienia... oczekiwał bym raczej mejla: "przepraszamy za pomyłkę....." literówka normalna sprawa.... w realnym sklepie można się wykłócić! jest cena? jest! ale takie kasowanie na chama?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekulak Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Żadnemu klientowi nie kasowałem zamówień. Hmm nie wiem co aktualnie mogło spowodować że zamówienie nie doszło do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 cena już poprawiona...ale co dziwniejsze: Historia zamówień Jeszcze nie robiłeś zakupów. mimo uprzedniego złożenia zamówienia... oczekiwał bym raczej mejla: "przepraszamy za pomyłkę....." literówka normalna sprawa.... w realnym sklepie można się wykłócić! jest cena? jest! ale takie kasowanie na chama?? Jeśli masz potwierdzenie zamówienia to .... (po ile były te drożdżaki ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi