Jejski Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Tu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Każda firma musi mieć siedzibę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 tak mi gostek powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 I przykra informacja - no more Propagator, Wyeast drożdże pakuje już tylko w Activator XL No to pojechali. Sądziłem, że te kilkanaście podstawowych szczepów dalej będą robić w Propagatorach, a tylko te ciekawsze w rozmiarze XL (Thames Valley czy French Saison, na ten przykład). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ja ostatnio jechałem do przychodni i google pokazywały że znajduje się 500 metrów od faktycznej siedziby. O szukaniu hotelu Rychwałd nie wspomnę. My z Dorotą trafiliśmy bez problemu. Widocznie tak jest jak komu zależy Podobnie jest ze sklepem w Mikołowie - ja wiem jak tam dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekulak Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ech. Macie mnie:P no może nie dokładnie bo wjazd jest od strony ul.Wyzwolenia. Jest to sklep internetowy nie ma sklepu stacjonarnego i dlatego wszystkie odbiory osobiste wiążą się z wcześniejszą informacją i dogadaniem się co i jak. Firma kogucik to nie jest może zumi nie potrafi znaleźć tej ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Pekulak - profilaktycznie zerknij na to http://bip.gum.gov.pl/pl/bip/towary_paczkowane/towpacz_faq ale bowiem miałem z tym do czynienia bezpośrednio... W razie czego służę pomocą na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Browamator ma już chyba nowe ceny słodu. Kupiłem jeszcze w tym tygodniu po starej cenie 25kg słodu pale ale za 105zł, teraz widzę że worek kosztuje już ponad 125zł. Masakra, ciężki rok czeka piwowarów domowych, jak i browary. Koszty rosną, a pić się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 W Piwodzieju nowa dostawa jeszcze w starych cenach, ale to pewnie zapasy z ubiegłorocznych zbiorów. Spodziewam się, że na dniach ceny się wyrównają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatjas Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 W Piwodzieju nowa dostawa jeszcze w starych cenach, ale to pewnie zapasy z ubiegłorocznych zbiorów. Spodziewam się, że na dniach ceny się wyrównają... Pils 25kg był po 89zł teraz po 99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ten sklep w Mikołowie ma swoją siedzibę i można w tygodniu tam podjechać na zakupy ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No przecież napisał, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Doszła przesyłka od Hand Bro, DHLem za 10zł Niestety, musicie zainwestować w lepsze opakowania. Paczka po rozpakowaniu wygląda tak: Za to macie ładne opakowania na chmiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Za to macie ładne opakowania na chmiel Takie jak w Piwodzieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Czy dobrze widzę, że chmiel jest w papierowej (pewnie podfoliowanej) kopercie? Jeśli tak to nie da się tego raczej bez jakiegoś pojemnika przechowywać w zamrażalce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Za to macie ładne opakowania na chmiel Takie jak w Piwodzieju. No, te foliowe torby też się rozwalają jak w Piwodzieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Na słód zresztą też. Miałem to samo (rozsypany słód a właściwie to palony jęczmień) w paczce z Piwodzieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Czy dobrze widzę, że chmiel jest w papierowej (pewnie podfoliowanej) kopercie? Jeśli tak to nie da się tego raczej bez jakiegoś pojemnika przechowywać w zamrażalce. a dlaczegóż to? worki są wielowarstwowe z zamknięciem strunowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Niestety, musicie zainwestować w lepsze opakowania. Paczka po rozpakowaniu wygląda tak:http://dl.dropbox.com/u/4235014/sklep.jpg Kupowałem do tej pory w trzech sklepach i w każdym miałem taką awarię, tak firmy kurierskie obchodzą się z przesyłkami. Ostatnio miałem pomieszany pilzeński z kramelowym ciemnym, część przebrałem a reszta mixu poszła do gara. Następnym razem kup więcej, żeby nie było luzu w pudle to może nie rozwalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 trzeba zamawiać worki 25 kg, one są solidniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jeżeli pudełko jest solidne(karton gruby i twardy), to towar jest w całości a jak odbieram paczkę i widzę że pudełko jest miękkie to już wiem że coś w środku jest rozwalone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastaga Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Moja żona ma do czynienia z firmami kurierskimi na co dzień (sklep internetowy) i jedyny sposób to bardzo dobre zapakowanie przesyłki, nie szczędzenie na kartonie, wypełnieniu i streczu do pakowania. Naklejki "Uwaga szkło" itp. chyba nie robią większego wrażenia na kurierach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Musze przyznać, że obsługa klienta na wysokim poziomie, dostałem telefon z wyjaśnieniem i przeprosinami- mimo, że przecież nie HB wina:) Miłe. Chmiel w granulacie trzymacie w zamrażalniku? Myślałem, że tylko szyszki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ja po jakimś czasie doszedłem do wniosku że trzeba trzymać w zamrażarce. A szyszki obowiązkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja,rubezahl i akebes zmawiamy na przemian w CP i BA i nigdy nie ma problemu z dostawą wszystko zapakowane okey. Nie żebym faworyzował te sklepy po prostu dobrze zapakowana paczka i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi