Rosolis Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Bardzo dziękuję za nową porcję wiedzy i jak zwykle miłą atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluchacab Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Niestety nie dałem rady... Zostawcie mi schwarzbiera na degustację na następnym warzeniu będę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 miedzy 26-29? nic się nie zapowiada? pytam.... bo akurat będę gościł w mieście Kraka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Cześć miedzy 26-29? nic się nie zapowiada? pytam.... bo akurat będę gościł w mieście Kraka.... sorry za zupełny offtopic, ale bardziej by pasowało: grodzie Kraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Nie, w tym terminie raczej nic, ale daj znać jak będziesz. Zawsze można wspólnie z małopolskimi piwowarami wyskoczyć na dobre piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toto Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Następny pokaz prawdopodobnie dopiero w połowie maja. Uwarzony 28 lutego eksperymentalny jasny mocny lager (15,5 Blg, 52 IBU) powinien trochę dłużej fermentować i układać się smakowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nie, w tym terminie raczej nic, ale daj znać jak będziesz. Zawsze można wspólnie z małopolskimi piwowarami wyskoczyć na dobre piwo Troszkę późno się odzywam.... ale dopiero teraz wiem na 100% że będę w Krakowie, No to jak? Ma ktoś ochotę na 'małe' piwko ? pasuje mi jedynie na tygodniu... 27,28 i 29ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ... Ma ktoś ochotę na 'małe' piwko ? pasuje mi jedynie na tygodniu... 27,28 i 29ty... to chyba pytanie nie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelhrid Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 jakiś pokaz szykuję się może? dawno nie było a ja w tym czasie już zacząłem warzyć;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 A to bardzo dobrze, że zacząłeś Brawo! W wakacje, zwłaszcza jak jest dość ciepło, pokazy się nie odbywają (i gorąco od taboretu i fermentować prawidłowo ciężko), ale myślę że na koniec sierpnia coś się będzie działo w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelhrid Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 tylko mam nadzieję, że po 26 sierpnia bo wracam wtedy dopiero z wakacji;pp mam naszczęśćie piwnicę gdzie jest stałą temperatura więc warzę;;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelhrid Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 przepraszam za post pod postem jednak dużo czasu mineło. Czy jest planowany jakiś pokaz w najbliższym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
singerek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Tak, prawdopodobnie 9 października. Jak uda się wszystko zgrać to zrobimy dubbla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Tak, prawdopodobnie 9 października. Jak uda się wszystko zgrać to zrobimy dubbla No dobra tym razem nie omieszkam tego zobaczyć !! Tym razem będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelhrid Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 no to pozostaje czekać;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Tak trochę offtop. Jakby ktoś miał ochotę się spotkać to wpadnę dzisiaj do omerty około 19-20, giemba jak na zdjęciu będę w koszulce Singha lager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Dzięki za (jak zwykle) miłe spotkanie, nową porcję wiedzy, świetną atmosferę i doskonałe piwo (PO). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Niestety nie dałem rady dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Żałuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
singerek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Wyszło 19 litrów 16,5 Blg. Obecnie stoi w temperaturze 17,5 stopnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerob Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Szanowna Braci, planujecie jeszcze jakiś pokaz w tym roku, czy w październiku zakończyliście sezon pokazowy ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Czekałem na tą chwilę 18 tygodni i dowiedziałem się o niej na 18 godzin PRZED! To jest niesprawiedliwe! Kiedy następne warzenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi