kentaki Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wybieram się w sobotę rano (około 6:30 wyjazd) Nie odpuszczaj piątku, bo impreza jest przednia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Nie odpuszczaj piątku, bo impreza jest przednia . Chętnie, niestety, robota. A w sobotę jest gorsza ? Edytowane 16 Maja 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ja do dwóch tygodni też wybiorę się do Żywca. Jeśli ktoś z okolicznych piwowarów ma zamiar wziąć udział w tegorocznym konkursie mogę bezpłatnie dowieść piwa do Piwiarni. Jestem chętny Pakowanie piwa do wysyłki pocztą czy kurierem to horror. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Chętnie, niestety, robota. A w sobotę jest gorsza ? 2 dni to mało i tak zawsze czuję niedosyt. Festiwal zaczyna się w piątek ok.16, a rozkręca się ok. 20, więc spoko po robocie zdążysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) 2 dni to mało i tak zawsze czuję niedosyt. Festiwal zaczyna się w piątek ok.16, a rozkręca się ok. 20, więc spoko po robocie zdążysz. Nie ma szans żeby wyjechał wcześniej niż o 18:00 (a do Żywca mam jakieś m.in 4-4,5h drogi). Wyszłem z założenia, że lepiej w sobotę niż wcale Edytowane 16 Maja 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 O super Pieron. Jak będziesz się wybierał to daj znać, chętnie podrzuciłbym Ci moje "specyjały" Im prędzej tym lepiej. Dlatego piszę że do dwóch tygodni a raczej pod koniec miesiąca. Jestem chętny Pakowanie piwa do wysyłki pocztą czy kurierem to horror. Lenie pakowania koniecznie muszą dodać po flaszce do paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Lenie pakowania koniecznie muszą dodać po flaszce do paliwa Do paliwa nic nie dodam i już! Nie zatrę silnika a słodu i owszem i dla powracającego piwowara z tak szlachetnej misji oddam kiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jeśli są jacyś spóźnieni bezdomni, śpieszę donieść, że w pensjonacie "Nad Sołą" [Żywiec ul. Tetmajera 75; Telefon: (033) 861-03-07(10)] zwolniły się w słusznym terminie dwa apartamenty. Oferta skierowana raczej do par , w pokojach są małżeńskie łoża. Każdy apartament składa się z dwóch pokoi i jednej łazienki. Wejście do pokoi z wewnętrznego przedpokoju. Podejrzewam, że można sobie zarezerwować jeden pokoik lub wręcz dokonać rezerwacji jednoosobowej ale szczegóły do ustalenia u pań recepcjonistek. Z rezerwacją trzeba się śpieszyć, jutro może być nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havran Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Dzięki za info, zarezerwowałem. Co prawda nie apartament bo te ktoś już wstępnie zarezerwował, ale mam nocleg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Czy dostaliście już swoje zaproszenia ??? Jeszcze niedawno była nadzieja, że się pojawię na tej imprezie, a tu dwa dni temu dopadła mnie świnka i nie wiem czy się wyleczę do tego czasu, tym bardziej, że jestem dość stary na taką chorobę. Wszystkim życzę udanej zabawy Wracam do łóżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluchacab Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 W zeszłym roku zapisywałem się na stronie festiwalu żeby dostać kufel, smyczkę i inne gratisy, w tym roku też jest taka możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Zaproszeń i zapisywań nie będzie. Polecam śledzenie wątku na browar.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Chciałem we wtorek wysłać piwa. W taką pogodę się boje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A ja dzisiaj otrzymałem zaproszenie, choć niczego nie wypełniałem przez Internet. Pewnie wysyłają na podstawie bazy danych z ubiegłego roku. Wysłali nawet dwa dla żony osobne zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A ja dzisiaj otrzymałem zaproszenie, choć niczego nie wypełniałem przez Internet. Pewnie wysyłają na podstawie bazy danych z ubiegłego roku. Wysłali nawet dwa dla żony osobne zaproszenie Twoja żona (tak jak i moja) załatwiła to specjalnie, żebyśmy nie pojechali sami. Mamy nadopiekuńcze małżonki, nie pozwolą byśmy się sami "katowali" na festiwalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A ja dzisiaj otrzymałem zaproszenie, choć niczego nie wypełniałem przez Internet. Pewnie wysyłają na podstawie bazy danych z ubiegłego roku. Wysłali nawet dwa dla żony osobne zaproszenie Ale od kogo dostaleś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Też dostaliśmy zaproszenia od Piwiarni Żywieckiej acz darmowego piwka i kiełbaski szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 do nas też dziś przyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 W związku z tym, że muszę zostawić bananowóz żonie, potrzebuję transport dla mojego piwa (w skrzynce) oraz ewentualnie dla mnie. Czy ktoś z piwowarów warszawskich lub około będzie miał wolne miejsce w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Jak dla mnie, to zaproszenia, które dostaliśmy pocztą są tylko informacyjne.Wypisany jest tam program całego festiwalu , a w dole w czerwonej ramce znajduje się napis " W tym roku nie prowadzimy rejestracji uczestników Festiwalu Birofilia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Przekładając tekst w ramce, na zrozumiały dla wszystkich mieli napisać: skończyła się darmoszka, trzeba bulić. Te zaproszenia to tylko informacja, żeby wiedzieć od której można zacząć nasiąkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kool83 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 a co będzie jak GCh zdobędzie Barleywine?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 to pójdzie ładnych parę ton pary w Cieszynie do jego ugotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) premiera 06.12.2013 Mnie w kościach coś łamie, że to jednak poczciwy witek będzie Edytowane 24 Maja 2012 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havran Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 W związku z tym, że muszę zostawić bananowóz żonie, potrzebuję transport dla mojego piwa (w skrzynce) oraz ewentualnie dla mnie. Czy ktoś z piwowarów warszawskich lub około będzie miał wolne miejsce w aucie? Wszystko wskazuje na to, że ja. Wybieram się, mam zarezerwowane lokum i jedziemy tylko we dwoje więc miejsce się znajdzie. Jakby coś to daj znać. Aha rezerwację mam od piątku do niedzieli ale nie wydaje mi się żebyś jechał na krócej . Może wogóle rozważmy większy transport, jakiś bus czy coś. Szkoda tracić tylu godzin a chętnych na pewno się kilku znajdzie? Póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi