mrblaha Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Zapraszamy:) Z miłą chęcią bym się dołączył do akcji. Mieszkam w Lublinie. brałbym 6 sztuk No to podsumujmy Lublin, bo zaraz się zrobi 10 stron tematu i będzie problem z ogarnięciem:P kitex 6 sztuk gregori1977 6-8 sztuk pepo 6sztuk ja 4 sztuki Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja bym się pisał na dwie sztuki. Z tym , że jam z północy, a nas tu piwowarów jak na lekarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billy the Kid Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Podłącze się pod temat, jako konkurencja Jak ktoś jest z północy, okolice Trójmiasta, to mam na zbyciu kilka sztuk, są raz użyte, po glukozie, mają atest do żywności, wyglądają tak samo ja na BA, tylko nie są przezroczyste, a białe. Ja w nich warze, piwko OK, możliwość degustacji:beer: Cena za szt. 13 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 quraqus otworzył listę z podkarpacia, więc decyduję się na 2 sztuki, razem na nasz region w tej chwili to 4 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Grupa Krakowska : Pietruś - 2 sztuki Pepek84 - 5 sztuk H.M - 4 sztuki Artom - 2 sztuki Newark - 2 sztuki Jeśli kogoś pominąłem krzyczcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Lista jest już podzielona wg. grup jakie proponowaliście. Cały czas dopisuję kolejnych forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruk Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Przygarnę 3 dopisując się do Grupy Krakowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wezmę 4 z grupą krakowską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Elo Cześć Dla B-B 6 sztuk w tej cenie Podjedziemy odebrać osobiście na śląsk Dla B-B 10 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzoo Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 2 szt do Warszawy chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) Lista uczestników Akcji Fermentator: Grupa Rybnik: 62 szt. 19Mateusz87 - 13 szt. LIDER Porter - 3 szt. Koordynator grupowy Apolloks - 2 szt. Ignac99 - 4 szt. bielok - 10 szt. ijon - 3 szt. bartekiaga1 - 3 szt. gigo - 4 szt. Lukas - 2 szt. mateos - 6 szt. Pastaga - 2 szt. pavulonek - 4 szt. Arczi - 6 szt. Grupa Lublin: 25 szt. gregori1977 - 8 szt. LIDER mrblaha - 5 szt. pepo - 6 szt. kitex - 6 szt. Grupa Wrocław: 14 szt. leszcz007 - 7 szt. LIDER amap - 2 szt. yarrro - 2 szt. cayman9 - 3 szt. Grupa Kraków: 24 szt. pepek84 - 5 szt. LIDER Pietruś - 2 szt. H.M. - 4 szt. artom - 2 szt. newark - 2 szt. miruk - 3 szt. LJajecznica - 4 szt. yapko - 2 szt. Grupa Warszawa: 26 szt. Keleris - 3 szt. LIDER suchy3 - 4 szt. Stasiek - 4 szt. sibart - 2 szt. Mimazy - 3 szt. tola123 - 6 szt. kryzoo - 2 szt. sebpa - 2 szt. Grupa Gostyń: 31 szt. danol148 - 5 szt. LIDER grzechu_k - 12 szt. polter - 6 szt. toldo - 3 szt. Grypa Rzeszów: 9 szt. WiHuRa - 2 szt. LIDER quraqus - 2 szt. skybert - 3 szt. kentaki - 2 szt. Grupa Poznań: 5 szt. smaug - 3 szt. LIDER zbig13 - 2 szt. Grupa Olsztyn: 8 szt. pmczarny - 4 szt. LIDER czilajn - 2 szt. Swiaderny - 2 szt. Suma: 206 szt. Edytowane 16 Grudnia 2011 przez 19Mateusz87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Lista uczestników Akcji Fermentator: Grupa Wrocław: 12 szt. leszcz007 - 5 szt. amap - 2 szt. yarrro - 2 szt. cayman9 - 3 szt. Skoro wyszło, że zamówiłem największą ilość fermentatorów, to mogę zająć się koordynacją zamówienia wrocławskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keleris Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) Ja mieszkam w warszy na bielanach, więc jak będzie się chciało sąsiednim piwowarom do mnie podjechać po wiaderka i ewentualną wymianę trunków , to mogę zająć się dystrybucją Edytowane 26 Listopada 2011 przez Keleris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Proszę o zgłaszanie się liderów poszczególnych grup. Najlepiej jak będą to osoby, które mają warunki do kilkudniowego przechowania fermentatorów zanim rozejdą się po regionie. Po złożeniu zamówienia przeze mnie, zebraniu pieniędzy, liderzy zamówią kuriera dla swojej grupy. Osoby, które zamówiły pojedyncze sztuki, nie pogrupowały się, otrzymają swoje fermentatory w późniejszym terminie. Chodzi o to, że muszę wygospodarować sobie trochę czasu na wysłanie ich z Rybnika (prawdopodobnie Pocztą Polską lub kurierem wedle życzenia). Wszelkie uwagi, pomysły, drobne korekty listy uczestników mile widziane. Proszę sprawdzić, czy nikogo nie pominąłem na liście. Proszę również aby osoby chcące odebrać fermentatory z Rybnika, przekazały mi info na PW. Koordynatorem rybnickim jest kolega Porter. Andrzej na pewno otrzyma zamówienie dla kolegów Apolloks, Ignac99, Pastaga. Do kolegi ijon - jeśli Ci się nie spieszy z odbiorem fermentatorów, mogę je podrzucić przy najbliższej okazji kiedy będę przejeżdżać przez Brzeszcze. Raz w miesiącu na pewno tam jestem, czasami dwa razy. Do grupy warszawskiej - chcecie odebrać swoje zamówienie osobiście, czy bardziej pasuje Wam opcja z kurierem ? Z odbiorem osobistym nie ma problemu, trzeba tylko powiadomić producenta o takiej sytuacji. Na chwilę obecną to chyba wszystkie informacje jakie chciałem przekazać. Po złożeniu zamówienia i ostatecznej wycenie fermentatorów podam każdemu na PW moje dane do przelewu. Pozdrawiam, Mateusz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keleris Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja liderem w warszy mogę być tylko z opcją z kurierem. Nie mam samochodu, to nie odbiorę tylu wiader autobusem:P Ale nie nalegam, jak ktoś się zgłosi w zamian to proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja bym się jeszcze dopisał do grupy Krakowskiej +2 wiadra. Ale jeżeli za późno to nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja bym się jeszcze dopisał do grupy Krakowskiej +2 wiadra. Ale jeżeli za późno to nie ma problemu. Nie jest za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja bym się jeszcze dopisał do grupy Krakowskiej +2 wiadra. Ale jeżeli za późno to nie ma problemu. Nie jest za późno Dziekuję, w takim razie +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam. Jeśli jest możliwość to dla mnie 3 wiadra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebpa Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 +2 wiadra, grupa warszawska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 może ktoś z Wrocławia się dołączy - ja wezmę 4 -5 po głębszym zastanowieniu nie potrzebuję 5 fermentatorów.... tylko 7 więc jak nie jest jeszcze za późno to proszę o +2 do zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja też się zastanowiłem i też domawiam 2, czyli razem pavulonek=4szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smaug Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Grupa Poznań: 5 szt.zbig13 - 2 szt. smaug - 3 szt. To w tym układzie mogę skoordynować naszą mini-akcję poznańską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig13 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Fajnie:), a może jeszcze ktoś chciałby się podłączyć z Poznania? Jak będą już konkrety skontaktujemy się ma PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja prawdopodobnie jeszcze kilka wiader będe potrzebował ,więc pewnie liczba sztuk wzrośnie do około 10. Jeśli kolegom pasuje , mogę odebrać całość a potem się będziemy umawiać. Odbiór byłby albo u mnie w domu ( Siepraw , 20 km na południe od Krakowa ) lub w Krakowie u mnie w pracy ( Aleja Pokoju 14 , róg Alei Pokoju i Francesco Nullo ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi