mrblaha Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Poszło! Ciekawe w ile godzin się uda zebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ode mnie też poszło. Taki mały prezent mikołajkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Skoro napisałem w wątku nr 2 to nie było wyjścia. Trzeba było wpłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Moja "cegiełka" też w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Cześć Się chłopaki nie gorączkujcie i tak wszystkie przelewy trafiła do Erloya najwcześniej dziś o godz 11:00 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Z mBanku są od razu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie ma to jak elektroniczne przelewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 poszło, myślę, że już się mogło nazbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havran Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Budzę się i oczom nie wierzę, zamieszanie jakieś na forum. Oczywiście poszło i ode mnie. Jeszcze przed poranną kawą. Pozdrawiam. Może jednak nie , po prostu pozdrawiam bo chyba za wcześnie jeszcze. Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Havran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 oj, widać, że tekst pisany był pod wpływem emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havran Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jak nie, jak tak. Nie wiem jak Wy, ale ja już chciałbym zobaczyć, poczuć, posmakować .... nowe piwo.org. Oczywiście cierpliwie czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 I moja cegiełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Z wielką przyjemnością wysłałem też swoją cegiełkę. Wiedza wyniesiona z tego forum jest bezcenna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tez dokonalem przelewu. Mam tylko nadzieje, ze dojdzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 I ja z przyjemnością podesłałem swoją cegiełkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Też się skromnie dołożyłem. Z niecierpliwością czekam na efekty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgodnie z deklaracją dołożyłem się i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Też wsparłem troszeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Też dorzuciłem swoje "3 grosze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zostawcie coś jeszcze dla mnie z pracy nie wyśle ale jak wejdę do domu to będzie to pierwsza czynność przed obiadem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam ; Zostawcie coś jeszcze dla mnie z pracy nie wyśle ale jak wejdę do domu to będzie to pierwsza czynność przed obiadem Nic się nie martw, Erloy dostał dość cegieł na budowę, z Twoich datków pójdzie na styropian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nic nie zdradzę jeszcze, ale wygląda na to, że jutro wieczorem zamkniemy akcje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nic nie zdradzę jeszcze, ale wygląda na to, że jutro wieczorem zamkniemy akcje :) po co zamykać? nadwyżkę przeznaczyć na lokatę bądź rozsądnie zainwestować i za następne 8 lat sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nic nie zdradzę jeszcze, ale wygląda na to, że jutro wieczorem zamkniemy akcje :) I jak tu nie wierzyć w św Mikołaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi