MINIAK Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Przynieś. Ewentualną odpowiedzialność wezmę na klate ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Widzę, że tradycja przynoszenia kwasiżurów kwitnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Niewybitni piwowarzy są w szczególności mile widziani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ludzi odstraszysz. Ja mogę zabrać końcówkę jabcoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tytuł piwowara niewybitnego noszą dwie osoby. To prawdziwy zaszczyt posiadać ten tytuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak, too prawdziwy zaszczyt, zważywszy na towarzystwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 będę około 19-stej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja postaram się być wcześniej jak Undeath będzie się gdzieś po okolicy wcześniej panoszył to niech się odzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Nie wiem czy się uda ale na 19 dotrę spokojnie Już powoli się łapię w tej komunikacji i nazwach linii No to do zobaczycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Właśnie dotarłem. Dzięki wszystkim za spotkanie i do zobaczenia niedługo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja nie miałem okazji się pożegnać bo leciałem na zabój na ostatniego busa do domu, było spoko, liczę na powtórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dzięki za spotkanie, ciekawie było Zawsze miło było pogadać do zobaczenia następnym razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 W związku z zakończeniem okresu wakacyjnego będzie można liczyć na kontynuację spotkań mniej lub bardziej tematycznych w Strefie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ja we wrześniu niestety nie dam rady (nie ma mnie w weekendy), ale fajnie jakby tradycję udało się kontynuować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ja mniej więcej raz w tygodniu jestem w Strefie. Chętnie z kimś z forum piwo wypiję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ktoś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Hejka, Jak sprawa wygląda ze spotkaniami w strefie? Umarły coś dyskusje piwowarskie z tego co widzę. Pasuje coś ożywić bo z tego co widzę inne regiony jakoś tak prężniej działają. Co Panowie na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Spotkanie w Strefie można zorganizować w tą niedzielę. 1 lutego kolidowałoby z MQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 albo zrobić spotkanie od razu w MQ jak będzie konkurs i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 no no... z ilością spotkań nie ma co przesadzać, bo jeszcze nam zaszkodzi biorąc pod uwagę, że w Krakowie piwowarów jak mrówków a na spotkania stawia się na ogół parę osób (bo reszta nie może), to uważam że spotkania powinniśmy organizować jak najczęściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 ostatnio było z kim pogadać w MQ, myślę,że i tym razem będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Wiecie chłopaki, ja spotkać na piwo mogę się zawsze spotkać i chętnie tylko że bardziej chodzi o takie tematyczne spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 no w MQ jest konkurs dla piwowarów domowych wtedy właśnie, wziąć udział może każdy więc i rozmowy pewnie będą merytoryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jak spotkasz piwowara w barze to rozmowy pewnie staną się tematyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 o to to Sławek, dokładnie to miałem na myśli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi