Sojer Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jak znam życie to towarzystwo chciałoby pogadać zamiast lepić pierogi Tomku, nie wiem jak będzie po migracji. W komórce pod androidem mam problem. Wchodząc w najnowsze wiadomości wyświetla mi forum o wymiarach 1/20 szerokości i pewnie 1/20 wysokości ekranu. Muszę to powiększać ile wlezie, by coś odczytać. Gdy wchodzę w poszczególne wątki problemu już nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jak znam życie to towarzystwo chciałoby pogadać zamiast lepić pierogi No i czasem jest potrzebna pomoc w 'lepieniu pierogów' bardziej doświadczonych forumowiczów Może zostawić coś na kształt HP/Ostry dyżur - coś czego nie będzie żal utracić w ostateczności Jeżeli jest taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jak znam życie to towarzystwo chciałoby pogadać zamiast lepić pierogi Tomku, nie wiem jak będzie po migracji. W komórce pod androidem mam problem. Wchodząc w najnowsze wiadomości wyświetla mi forum o wymiarach 1/20 szerokości i pewnie 1/20 wysokości ekranu. Muszę to powiększać ile wlezie, by coś odczytać. Gdy wchodzę w poszczególne wątki problemu już nie ma. Nic się nie przejmuj. Z tą formą żegnamy się już jutro:) Po nowemu będzie lepiej, a będzie dedykowany skin dla urządzeń mobilnych oraz tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 a jak będzie z reputacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 a jak będzie z reputacją? Jak skin'y będą ładne to Tomkowi znacznie wzrośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 a jak będzie z reputacją? Wszyscy wystartują z poziomu ujemnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Na wszelki wypadek informuję również tutaj Od jutra rozpoczynam działania, zatem w okolicach 21 nie będzie raczej już nic działało.W piątek/sobota rano nowe forum powinno być już dostępne, pozostałe działy, jak wiki i galeria powrócą w trakcie, lub zaraz po Świętach (niestety bez prawidłowej bazy użytkowników nie mogę zrobić do końca prawidłowej przeprowadzki) Ważna sprawa - czy na ten czas potrzebny jest jakiś kanał komunikacji piwowarskiej? Qurna, a ja jutro nocka i jak tu żyć bez piwo.org? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Qurna, a ja jutro nocka i jak tu żyć bez piwo.org? youtube sobie włącz i pooglądaj amerykańskich piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wszyscy wystartują z poziomu ujemnego. O widzisz o tym nie pomyślałem W sumie to prawie jak w "Limes inferior" (fajna powieść, polecam) Admiro: Skin będzie brzydki, albo raczej - nudny Mówią u mnie na wsi, że nie zaczyna się remontu od kładzenia parkietu Wiktor: Reputacja będzie przeniesiona jako suma punktów. Punkty ujemne zatem zostaną poddane amnestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Na wszelki wypadek informuję również tutaj Od jutra rozpoczynam działania, zatem w okolicach 21 nie będzie raczej już nic działało.W piątek/sobota rano nowe forum powinno być już dostępne, pozostałe działy, jak wiki i galeria powrócą w trakcie, lub zaraz po Świętach (niestety bez prawidłowej bazy użytkowników nie mogę zrobić do końca prawidłowej przeprowadzki) Ważna sprawa - czy na ten czas potrzebny jest jakiś kanał komunikacji piwowarskiej? Aż tyle??? Jak to będzie wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wszyscy wystartują z poziomu ujemnego. O widzisz o tym nie pomyślałem W sumie to prawie jak w "Limes inferior" (fajna powieść' date=' polecam) Admiro: Skin będzie brzydki, albo raczej - nudny Mówią u mnie na wsi, że nie zaczyna się remontu od kładzenia parkietu Wiktor: Reputacja będzie przeniesiona jako suma punktów. Punkty ujemne zatem zostaną poddane amnestii.[/quote'] Będzie pokuta przez 2 dni, to i wszyscy otrzymają rozgrzeszenie na święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Na wszelki wypadek informuję również tutaj Od jutra rozpoczynam działania' date=' zatem w okolicach 21 nie będzie raczej już nic działało.W piątek/sobota rano nowe forum powinno być już dostępne, pozostałe działy, jak wiki i galeria powrócą w trakcie, lub zaraz po Świętach (niestety bez prawidłowej bazy użytkowników nie mogę zrobić do końca prawidłowej przeprowadzki) [b']Ważna sprawa[/b] - czy na ten czas potrzebny jest jakiś kanał komunikacji piwowarskiej? Aż tyle??? Jak to będzie wytrzymać Niestety aż tyle (i to jak dobrze pójdzie). Przetrawienie starych postów prze IPB na dotychczasowym serwerze to około 8h, na nowym myślę, że zamknie się w okolicach 5h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 W sumie to prawie jak w "Limes inferior" to rozumiem, że Ci z najmniejszą liczbą punktów będą mieli czerwony kufel, Ci pośrodku zielony, a Ci co zbiorą najwięcej punktów żółty? jeśli ma być jak w Limes inferior to ja mogę być zerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zrobimy wątek polskiego SF na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Na wszelki wypadek informuję również tutaj Od jutra rozpoczynam działania' date=' zatem w okolicach 21 nie będzie raczej już nic działało.W piątek/sobota rano nowe forum powinno być już dostępne, pozostałe działy, jak wiki i galeria powrócą w trakcie, lub zaraz po Świętach (niestety bez prawidłowej bazy użytkowników nie mogę zrobić do końca prawidłowej przeprowadzki) [b']Ważna sprawa[/b] - czy na ten czas potrzebny jest jakiś kanał komunikacji piwowarskiej? Qurna, a ja jutro nocka i jak tu żyć bez piwo.org? Będziesz miał okazję się wyspać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zrobimy wątek polskiego SF na forum a rosyjskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zrobimy wątek polskiego SF na forum a rosyjskiego? Rzecz jasna. Nie pisz już nic, bo wciągnę się w dyskusję, a to nie to miejsce i czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Będziesz miał okazję się wyspać Nie dopisałem że będę w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Będziesz miał okazję się wyspać Nie dopisałem że będę w pracy Właśnie mówię, że przynajmniej się wyśpisz Kolegę postawisz na czatach, a Ty nyny, a potem zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Będziesz miał okazję się wyspać Nie dopisałem że będę w pracy Właśnie mówię' date=' że przynajmniej się wyśpisz Kolegę postawisz na czatach, a Ty nyny, a potem zmiana [/quote'] Młodszy to całą noc na czatach Może z nudów antywirusem sobie kompa przeskanuję Edytowane 21 Grudnia 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zrobimy wątek polskiego SF na forum a rosyjskiego? Rzecz jasna. Nie pisz już nic' date=' bo wciągnę się w dyskusję, a to nie to miejsce i czas [/quote'] Hmmm Zajdel i Sniegow... już mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Elo Stękacie jak stare baby ze forum nie będzie ..... trzeba było Tomkowi nie wysyłać pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Będziemy trollować na browarbizie. Albo na fejsbuniu. Albo w kuchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 albo na forum pspd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Bardzo fajne nowe logo piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi