amap Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 tomek, czy w galerii mozna dodać opcję przechodzenia do następnych zdjęć z powiekszonego juz zdjęcia? teraz trzeba za każdym razem kliknąć w miniaturkę by zobaczyć duzy rozmiar - oglądając na laptopie wymaga to częstego przewijania ekranu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No włąśnie nie wiedząc czemu wizjonerzy z Invisionpower wyrzucili to z tej wersji Zastąpili to przeglądaniem zdjęć w dużym rozmiarze inną metodą. Znajdź ikonkę w prawym rogu z opisem Duże. Np. tu: http://www.piwo.org/.../5-edycja-2010/ Ewentualnie slideshows http://www.piwo.org/...how/category-5/ A jeszcze co do samej galerii, to podjąłem decyzję o uzupełnieniu jej jednak o wszystkie pozostałe elementy sprzed migracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ano, jakaś "nieprzyjazna" ta nowa galeria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Wiele rzeczy da się doszlifować, więc jak są jakieś konkretne propozycje, to proszę pisać śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Tzn. mnie ogólnie podobała się poprzednia wersja, jedno zdjęcie promowane, pod nim widać jak na dłoni ostatnio dodane, w kategorii Browary domowe wyświetlała się lista katalogów po nazwie, po prawej. Teraz dużo rzeczy trzeba "przewijać". Poza tym to przewijanie, prawdopodobnie ze względu na dużą ilość zdjęć jednorazowo, jakoś nie jest płynne. Ale to już może kwestia przeglądarki. A i jeszcze jedno, brakuje mi przycisków - następny, poprzedni. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Przez przypadek wyłączyłem cały prawy pasek boczny z nowymi postami, galerią i giełdą. Jak to z powrotem włączyć? Edytowane 24 Września 2012 przez Afghan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 W prawym rogu masz taki półprzeźroczysty przycisk. Tak jak na dołączonym printscreenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jest gdzieś opcja oznaczenia wszystkich postów jako przeczytane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Tak masz na samym dole Oznacz forum jako przeczytane. Usiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dzięki, jakoś mi umknęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jak wyszukać posty/tematy starsze niż rok? Gdy wchodzę w profil i "moja zawartość" to wyświetla się informacja: "Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: 09-maj 12", Niby w wyszukiwarce zaawansowanej można wybrać zakres dat, ale mimo że wpisałem 1.1.2007 i autora Stasiek to mi znalazł 4 strony i zakończył na 28 wrz 2012, czyli nawet krócej niż rok... Jak to działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie ukrywam, że nie wiem. Zapytam supportu producenta i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jacku, bo ja muszę zaraz lecieć i będę dopiero po południu, ale sprawdź czy jak podasz dwie daty (tak żeby pole nie było puste) czy jest ok. Znalazłem Twoje posty z 2007-2008. Najwyraźniej końcowa data musi być podana i nie przyjmuje domyślnie wartości now Sprawdziłem na swoich postach i ogranicza mi do 2008. Zgłoszę do producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wpisywałem wtedy obie daty. Co ciekawe, jeśli się dodatkowo wybierze konkretny dział forum "np "Piaskownica piwowarska" czy "Receptury" to już chyba nie ma tego ograniczenia, bo wyświetla posty z 2008. O... w dziale "powitanie" znalazł jeden z moich pierwszych postów z 2007 więc na pewno nie ogranicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Czy jest opcja sprawdzenia kto byl u nas na profilu, bo nie moge tego znalezc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ustawienia, Informacje Ogólne, Pokaż 5 ostatnich odwiedzających w widoku profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikhil Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ostatnio często do przeglądania używam Maxthona niestety nie mogę nic napisać na forum, nie wiem czy jest to problem występujący w samej przeglądarce czy wynika to z innej przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Post napisany z Maxthon mobile Pełną wersję przetestuje w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 A moze mi ktos powiedziec jak obrocic fotke w galerii ? Odwracam przyciskiem ponizej, ale nie wiem jak zatwierdzic edycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A zdjęcie się obraca jak użyjesz przycisku? Nie trzeba nic zatwierdzać, powinno Ci działać od razu po użyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ok dziala Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 czy jest możliwość wyśwlietlenia na 1 stronie (może być w formacie mobilnym) całego wątku który ciągnie się na x stron? co chcę osiągnąć? przerzucić taką długą stronę na kindla w celu przeczytania offline w wolnej chwili (dłuższej chwili) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Nie da się niestety i też ubolewam . Ilość postów na stronę jest ustawiana na sztywno, a funkcja drukowania działa, jak już wiesz w obrębie jednej aktywnej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Nie da się niestety i też ubolewam . Ilość postów na stronę jest ustawiana na sztywno, a funkcja drukowania działa, jak już wiesz w obrębie jednej aktywnej strony. czy funkcja drukowania jest jako moduł? jeśli tak prześlij mi go - zobaczymy co się da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Generalnie jest to wbudowana funkcjonalność, ale również w formie pluginu. Podeślę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi