elroy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jeżeli jest potrzeba wglądu do starych PW to można to zrobić następująco http://wawel.piwo.org - bazowe forum http://krakow.piwo.org - tymczasowe forum Dostęp będzie możliwy do końca roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Niestety mam takie coś "Brak pozwolenia na przeglądanie tego forum." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jejski, widać byłeś niegrzeczny. Logowałeś się na forum? Jeśli tak, to spróbuj wejść jeszcze raz przez link Elroya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Powinieneś mieć zablokowane forum, ale po zalogowniu dostęp do skrzynki PW powinien być możliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Te wiadomości to juz tam na stałe , czy za jakiś czas znikną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Do końca roku będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Szkoda, że nie ma jakiegoś ręcznego eksportu ze starej wersji a tutaj importu z pliku, no ale można skopiować co najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Cześć W dupach się poprzewracało, nie potrafią wcisnąć ctrl-c i ctrl-v na klawiaturze i skopiować do notepada Grzesiu to zrobił tydzień temu i teraz się z Was hihra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi1973 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam, czy jest jakaś szansa skorzystania z receptur na wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Tak, pojawi się po 13.00 (niestety połączenie baz użytkowników nie powiodła się tak jak chciałem, więc tylko wieczorem pozostanie mi dostosowanie wyglądu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Tak, pojawi się po 13.00 (niestety połączenie baz użytkowników nie powiodła się tak jak chciałem, więc tylko wieczorem pozostanie mi dostosowanie wyglądu) Czyli trzeba będzie się zarejestrować ponownie by pisać i edytować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czyli trzeba będzie się zarejestrować ponownie by pisać i edytować? Tak. Wiem, że może to się wydawać gorszym rozwiązaniem, ale patrząc perspektywicznie jest to bezpieczniejsze. Wszystkie moduły łączące te dwie aplikacje to rozwiązania różnych autorów bez gwarancji że wraz z pojawieniem się nowych wersji IPB czy Mediawiki zostaną również upgradowane. Oczywiście nie wyklucza to faktu, że jak się pojawi coś ciekawego, to połączę logowania. Nie chciałbym jednak dopuścić do sytuacji, że nie będę mógł upgradować w/w oprogramowania przez niekompatybilność jednego elementu. Już na ten moment moduły łączące mają pewne niuanse które mi się nie podobają do końca. Dlatego wiki powróci po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Co z galeria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Walczę, ale są pewne problemy. Będę informował o postępach w osobnym wątku. Oczywiście żadne zdjęcia nie zostały utracone i mam je wszystkie bezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jeżeli jest potrzeba wglądu do starych PW to można to zrobić następująco http://wawel.piwo.org - bazowe forum W tych PW polskie litery się zamieniły w '?'. Ale w sumie co ważniejsze to można wyłowić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Za momencik będzie już ok. edit: już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Za momencik będzie już ok. edit: już. Dzięki Czarodzieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jeżeli jest potrzeba wglądu do starych PW to można to zrobić następująco http://wawel.piwo.org - bazowe forum Dostęp będzie możliwy do końca roku. Nie zdążyłem zarchiwizować tego co chciałem, a kliknięcie w "forum" pod w/w adresem przekierowuje już chyba na to nowe forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Musiałem na moment dostać się do innych danych. Już wróciło do poprzedniego stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi