Jump to content

Dostęp do archiwalnych PW

elroy

Recommended Posts

Cześć :lol:

W dupach się poprzewracało, nie potrafią wcisnąć ctrl-c i ctrl-v na klawiaturze i skopiować do notepada :P

Grzesiu to zrobił tydzień temu i teraz się z Was hihra :okey:

Tak, pojawi się po 13.00 (niestety połączenie baz użytkowników nie powiodła się tak jak chciałem, więc tylko wieczorem pozostanie mi dostosowanie wyglądu)

Czyli trzeba będzie się zarejestrować ponownie by pisać i edytować?

Czyli trzeba będzie się zarejestrować ponownie by pisać i edytować?

Tak. Wiem, że może to się wydawać gorszym rozwiązaniem, ale patrząc perspektywicznie jest to bezpieczniejsze. Wszystkie moduły łączące te dwie aplikacje to rozwiązania różnych autorów bez gwarancji że wraz z pojawieniem się nowych wersji IPB czy Mediawiki zostaną również upgradowane. Oczywiście nie wyklucza to faktu, że jak się pojawi coś ciekawego, to połączę logowania. Nie chciałbym jednak dopuścić do sytuacji, że nie będę mógł upgradować w/w oprogramowania przez niekompatybilność jednego elementu. Już na ten moment moduły łączące mają pewne niuanse które mi się nie podobają do końca. Dlatego wiki powróci po staremu.

Jeżeli jest potrzeba wglądu do starych PW to można to zrobić następująco

http://wawel.piwo.org - bazowe forum

Dostęp będzie możliwy do końca roku.

Nie zdążyłem zarchiwizować tego co chciałem, a kliknięcie w "forum" pod w/w adresem przekierowuje już chyba na to nowe forum.