Usiu Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Najpierw Kilimandżaro (Stout) od Adamskiego, później Namysłów Witbier, a teraz moje Klawe (Bitter). Wibier średni, choć i tak dużo lepszy niż Pils z tego samego browaru. Stout i Bitter bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolarz Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ja w końcu uruchomiłem kegerator na moim balkonie Na pierwszy ogień idzie Pils, w drugim kranie czeka Pszeniczne. Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierog Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Trybunał miodowy i bardzo dobry a wczoraj Komes podwójny i niemiłe wspomnienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Blond z Manufaktury piwnej-jaka manufaktura, takie piwo, Duchesse de Bourgogne-szaleństwo, Grodziskie Artezana-na razie ideał w temacie, Konstancin z dębowej beczki-dobry kierunek, warto rozwijać, Konstancin żytni-porażka niedogazowana, King of Hop-porażka przechmielona, chyba tylko Shark jest/był (oby) tak beznadziejny. Edytowane 13 Lipca 2013 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekch2 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Dwa Raciborskie (Niefiltrowane i Rżnięte) w celu sprawdzenia, czy dalej ich browary walą starymi kluczami od zażelazionej wody. Werdykt? Walą dalej. A próbowałeś ich ostatniego wynalazku: Pils Raciborski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Konstancin żytni-porażka niedogazowana Rzeczywiście wysycenie mizerne, ale w smaku całkiem sympatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekch2 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dzisiaj zaopatrzyłem się w Biedronce w Paulanera Dunkiel jest promocja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Magic z Widawy. Do Angielskiego śniadania się nie umywa. Z drugiej strony, mojego ESB, który był moją debiutancką warką wyprzedza o lata świetlne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Na Węgrzech raczyliśmy się Fekete Demon, Borsodi Bivali, i Dreher/Borsodi normalny. Te dwa pierwsze naprawdę zacne, tamte bez rewelacji (pij, bo upał). Dziś dostałem w dobrej cenie Schnitzer Bräu German-Hirse-Premium-mam spore oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Został mi ostatni mój Hardy Pszecap i dzisiaj go wypiję. Przydaje się robić porządki w skrzynkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek22 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Najbardziej podchodzą mi piwa przygotowane na bazie receptury sprzed lat. W lodówce mam kilka butelek zwierzyńca pils i dzisiaj mam chętkę na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Normalnie plaga zwierzyńców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Normalnie zaraz do Zwierzynca zadzwonie Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kiepski marketing mają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 W Tesco pojawił się Krakus Mocne (zwykłego nie ma na razie, albo jakoś schowany przed ludem). W smaku mało alkoholowy, dość słodowy, goryczka lekka, nie pozostająca na języku, styl dawnego "Książecego". Pijalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlito Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dzisiaj spróbuję świąteczne, ma dopiero 2 tyg. ale jakoś nie mogę się oprzeć. Oczywiście próbuję żeby sprawdzić stan nagazowania..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dziś wypiłem Świąteczne Czerwony Październik z browaru Lubrów, nie warte tych pieniędzy, ale niezłe-ciekawe chmielenie przy solidnym aromacie słodowo-browaro-restauracyjnym, oraz bardzo dobre z Olimpu, Hermes, goryczka nie nachalna, a piwo lekkie i gęste; reszta piw (a mam same limitówki: Chateau, Prometeusz, Imperator bałtycki i Nowy Zwierzyniec pils) na później->Sylwester rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Ja dziś próbowałem Imperatora imponujące nagazowanie i piana, mocna goryczka iglasto żywiczna. Nieźle schowany alkohol. Próbowałem też Prometeusza niezła goryczka całkiem fajny przyjemny smak ale trochę mało aromatu, pod koniec nieco mnie zmęczyło (może trzeba było uwarzyć 12 ??), co do Zwierzyńca to próbowałem jakiś czas temu całkiem przyjemne piwko pijalne, delikatna goryczka (jak na Perłę to nawet imponująca ), ogólnie miałem 3 butelki i dokupiłem jeszcze 5. Podsumowując największe wrażenie zrobił na mnie Imperator naprawdę mi smakował, przyjemne połączenie palonych słodów, mocy i goryczki dobrze że wlali go do małych butelek bo to piwko zdecydowanie degustacyjne i więcej osób może spróbować. Edytowane 26 Grudnia 2013 przez Jurand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dziś po północy będzie Imperator Bałtycki. Kupiony w piw paw. Jakby ktoś pytał to mają sporo. Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi