dziedzicpruski Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 wyłowiliście jakieś ?. ja w dwóch serialach,"the wire",czyli najlepszego serialu jaki oglądałem i "Breaking Bad"(2 pierwsze tzw. sezony b.dobre,reszta to odcinanie kuponów),w obu piwem zajmują się policjanci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Niedawno przebrnąłem przez "Och, Karol 2". Gniot jakich mało, to już pomijam, ale zdziwiła mnie scena, w której Zborowski częstuje Adamczyka domowym ciemnym piwem. Padają przy okazji słowa typu: "jak skosztujesz uwarzonego przesz siebie piwa, nie będziesz już chciał patrzeć na sklepowe". Ciekawe skąd pomysł, na taką reklamę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiak Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Hmmm. W nowym Bondzie mocno reklamują piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 W którymś odcinku futuramy (wiem, że animowany, ale temat był), trójka bohaterów wpada na pomysł uwarzenia piwa. O dziwo cały proces przebiega poprawnie i nie ma błędów. Jest słód, chmiel i drożdże. Jako fermentator służy im Bender, który z minuty na minutę jest coraz grubszy aby na końcu odcinka "urodzić" piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A co, bo nie widziałem? Agent Bond przerzucił się z martini z wódką na niewstrząśniętą AIPE? Kolego, temat dotyczy piwa domowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Z tego co pamiętam pan z Breaking Bad wyprodukował sobie nawet granaty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiak Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A co, bo nie widziałem? Agent Bond przerzucił się z martini z wódką na niewstrząśniętą AIPE? Kolego, temat dotyczy piwa domowego. Nie doczytałem sorki, moja wtopa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiak Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Moja dziewczyna ostatnio oglądała Och Karol 2 ;( widziałem kaweł i był tam moment gdy Zborowski częstuje Adamczyka domowym piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Z tego co pamiętam pan z Breaking Bad wyprodukował sobie nawet granaty . Dobrze pamiętasz, początkowo wyglądało to jakby ktoś strzelał z broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikon Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 w polskich filmach często przewija się piwo te domowe niestety już żadziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Co to za film o tytule "Żadziej"? To coś o gangsterach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Co to za film o tytule "Żadziej"? Jo tam ni wim, u nos "żadny" to brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 "Ż" zawsze kojarzy mi się z francuskim, a np. Żan Reno często grał gangsterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Żan Reno No to tylko Leon - nie ma lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewySierpowy Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 W Drew Carey Show bohaterowie warzą piwo z kawą - Buzz Beer - co miało być połączeniem kopa (buzz) po kawie z relaksem po piwie - swoją drogą śmieszny serial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Oj tam piwo domowe w filmie. Moje piwo występuję (gra prawie główną rolę ) w teledysku Raggafaya, w numerze "Siemasz brat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi