dori Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Piwa proszę przesyłać do mnie do dania 11.05.2012. Przypominam, że termin wysyłania zgłoszeń mija 29.04.2012. Jeszcze jedna uwaga, jeśli ktoś chce aby jego piwo wzięło udział w konkursie na najlepszy dizajn to musi dołożyć dodatkową butelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (...) jakie sa terminy jesli chodzi o zaplate? Dziekuje No właśnie jak z opłatą za udział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Prezesie, numer konta poszedł na PW. Termin przekazania kasy 11.05.2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A można kasę razem z piwami dostarczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Można oczywiście osobiście dostarczyć piwa i kasę. Można też kasę włożyć do paczki, na własną odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Konkurencja będzie spora 26 piwowarów, 83 zgłoszone piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 POLSKA !!! BIAŁOCZERWONI !!! ..nasi kibice już tam jadą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Piwa już prawie gotowe do przerzutu Trochę się ich nazbierało, w sumie wyszło ponad 250 butelek. Dziękuję wszystkim którzy dorzucili jakieś butelki dla nas Zawsze to miły gest za pracę charytatywną Przepraszam wszystkich którym w trybie natychmiastowym nie odpowiadałam na maile, niestety z czasem u mnie ostatnio krucho, a jeszcze miałam w między czasie wyjazdy.. Niestety jest to ostatni "przerzut" organizowany przeze mnie na taką skalę. Trzymam kciuki za wygraną Polaków Stasiek, kentaki i Pieron 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 O żesz, zapomniałem Ci przelać wpisowe. Zaraz zrobie przelew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 To my Ci dziękujemy Doroto za zaangażowanie i opanowanie tego bajzlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Dziękujemy, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Dori, dziękujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dziękuję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (...)Dziękuję wszystkim którzy dorzucili jakieś butelki dla nas Zawsze to miły gest za pracę charytatywną (...) o rzesz w mordeczkę... zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 A mnie po prostu jeszcze jedna butelka nie zmieściła się do przygotowanego pudełka. Wiecie może kiedy i gdzie możemy się spodziewać wyników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) http://www.sahp.sk/ Janek rządzi Edytowane 25 Maja 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Gratulacje, mnóstwo polskich piwowarów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Gratulacje, oczopląsu można dostać, tyle znamienitych nazwisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Gratulacje zwycięzcom i tym, którzy stali na podium tuż za nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Brawo brawo ! Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Gratulacje zwycięzcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Witam i gratuluję wszystkim. Cieszę się bardzo, że mój 3 letni porter doczekał swojej chwili. Dziękuję Dori jeszcze raz za dostarczenie piw! Może kiedyś uda mi się odwdzięczyć. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Ale się naszukałem wyników! Oto link bezpośredni: http://vysledky.veen...shs-program.php Gratulacje wszystkim laureatom! Sporo polskich nazwisk (w końcu i moje nazwisko się tam pojawiło ), jednak Słowacy się bronią coraz mocniej. Ale w porterach nie ma mocnych na Polaków. Edytowane 25 Maja 2012 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Brawa i Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Witam Kochani To mój pierwszy post. Siedzę tu od września i piwo również warzę od września zeszłego roku, więc jestm młokosem. Na konkurs wysłałem piwko za namową żony, patrzę a tu zoonk. Munich Dunkel 5 a Doppelbock 3. Dla mnie to szok. Chyba się napiję. Dzięki Dori za pomoc pozdrawiam wszystkich i gratuluę reszcie. p.s. Dyplom chociaż jaki dostanę...???))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi