Pieron Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 29 stycznia w Herbaciarni Atabreh w Rudzie Śląskiej N. Bytom odbędzie się pokaz warzenia piwa. Start o 16-tej. Chętnych serdecznie zapraszamy. Warzyć będziemy piwo pszeniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 To trudne pytanie zadam. Ile godzin Wam schodzi na taki pokaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 To trudne pytanie zadam. Ile godzin Wam schodzi na taki pokaz? Ok.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Pytałem z ciekawości (obstawiając właśnie 5-6 godzin), bo w zasadzie nudno przy takim warzeniu i utrzymać widza tyle czasu może być trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ci co chcą się nauczyć posiedzą te 5 godzin. Nikt się nudzić nie będzie. Będzie wiele tematów dot. "technologii" do omówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Pytałem z ciekawości (obstawiając właśnie 5-6 godzin), bo w zasadzie nudno przy takim warzeniu i utrzymać widza tyle czasu może być trudno. Przy darmowym browarku to i posiedzą 10 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Była mowa o pokazie a nie darmowym piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 5h to nieraz za mało czasu aby odpowiedzieć na wszystkie pytania laika, jednego a co dopiero jak jest ich więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 5 godzin mało czy nie.... ktoś średnio (mało) zainteresowany przyjdzie, wypije piwo, poogląda i wyjdzie po godzinie. "Ukryty forumowicz" będzie siedział te 5 godzin i będzie już wiedział o co pytać... Przyjdzie by zobaczyć na własne oczy magiczny i tajemny proces zacierania. I stwierdzi, że to proste.... tylko zawsze instrukcje pisane są tak, że człowiekowi wydaje się to strasznie skomplikowane i całkowicie nie do zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Taką mikro fotkę znalazłem Jest Adaś a i Jacek na drugim planie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ciekawe, czy wszyscy z plakatu będą jutro warzyć w Rudzie Śl. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ciekawe, czy wszyscy z plakatu będą jutro warzyć w Rudzie Śl. ? Widzę, że się załapałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie ukrywam, że jestem trochę zaskoczony, dobrze, że Gabi też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 I chyba Jacek K. ale głowy nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie jestem na plakacie, ale postaram sie być obecny. Tylko nie wiem kiedy czy 29-01-2012 godz. 16.00, czy wg plakatu 28-01-2012 godz. 16.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 pokaz jest dzisiaj, coś mi się pomyliło przy wklepywaniu. Jacek, przepraszam, że tam się znalazłeś - było to omyłkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) dobrze, że Gabi też będzie :D Gabi nie będzie, bo jej się dni pomyliły . Edytowane 28 Stycznia 2012 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 pokaz jest dzisiaj, coś mi się pomyliło przy wklepywaniu Już myślałam, że mam sklerozę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi