josefik Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A tak wracają do logo i jeża, to jeż coś konkretnego symbolizuje, czy też luźny pomysł? Mi się najbardziej podobały z tej listy http://99designs.com...#contest-header wersje z oczami kota, a z jeżem wersja #27 Ta zwycięska ma użytą dość dużą ilość kolorów, co częściej przeszkadza, niż pomaga. Grunt by wyszło fajnie na browarowych gadżetach Profil: http://www.facebook....110210479103581 Dla mnie to artysta zasugerował się podpowiedziami zleceniodawców i to takie połączenie flying doga z jeżem Czekam na premierę i na pewno jeśli udostępnicie to beczkę z pierwszej warki do testów /oczywiście na koncesje/ zamówię Powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) A Hasintus w hydraulikę się bawi Edytowane 16 Lutego 2012 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A Hasintus w hydraulikę się bawi i to oldschool na pakułach ale słyszałem że prawdziwi fachowcy nigdy się z pakułami nie rozstają i że teflon to nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 To oczywiste. Te oczy w logo były by fajne gdyby nie były takie smutne. Jakby je zrobić jakieś radosne, przebiegłe, rozmarzone, zalotne no, takie kobiece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 takie jak w Pincie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A Hasintus w hydraulikę się bawi To pikuś, cała elektrykę zrobił Darko. Nawet Jacer by pochwalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mam nadzieje kiedyś dojechać i skontrolować Połączenia wyrównawcze, GSU i zabezpieczenie przeciwprzepięciowe zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nie chcieliśmy się wpychać z komercją na forum, ale skoro sam admin zaprasza... A na BB można się z komercją wpychać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 A na BB można się z komercją wpychać? O założenie wątku zostaliśmy poproszeni. W Cieszynie jakoś nie było czasu podziękować Ci za pomoc w otwarciu kegów, szybko wyjechałeś, więc robię to tutaj. W imieniu swoim, hasintusa i codera. Oraz jeża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Mam nadzieje kiedyś dojechać i skontrolować Połączenia wyrównawcze, GSU i zabezpieczenie przeciwprzepięciowe zrobił? Mów do mnie jeszcze Nie wiem o co chodzi. Instalacja była zrobiona, ja pociągnąłem dodatkowy przewód od różnicówki na warzelnię i tam zrobiłem gniazda, wyłączniki nadprądowe, silnikowe itp. Oczywiście PE też jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Swoją drogą czcionka na waszej stronie to tragedia, totalnie nieczytelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Swoją drogą czcionka na waszej stronie to tragedia, totalnie nieczytelna http://www.piwo.org/topic/6415-artezan/page__view__findpost__p__137285 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tu raczej chodzi o szacunek dla potencjalnego klienta, który z ciekawości zajrzy na stronę browaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tu raczej chodzi o szacunek dla potencjalnego klienta, który z ciekawości zajrzy na stronę browaru Pod tym zdaniem się podpisuję. Dla mnie strona internetowa nie różni się od folderu reklamowego. Jeśli już strona istnieje to niech wygląda chociaż schludnie: - znośny krój pisma, podany w sposób tradycyjny a nie obrazków. - grafiki ładne, odpowiednio skalowane... ale to pewnie trzeba by robić stronę chociażby w czystym html niż Openoffice Pewnie i na to przyjdzie czas po pierwszych warkach gdy Artezan poczuje oddech klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 bo to jest strona na miarę naszych czasów, Artezan tą stroną mówi: to jest nasze przez nas wymyślone i to nie jest nasze ostatnie słowo kamil80 i CZEJEN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) A ja myślałem, że to piwo ma świadczyć o nich... Chłopaki wykonują milowy krok piwowarstwa w Polsce. Pewno popełnią nie jeden błąd, ale będą mieć satysfakcję, że sami do tego doszli i że byli pierwsi. A jak piwo jeszcze będzie pychota to cała reszta jest nic nie warta. Edytowane 22 Lutego 2012 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tu raczej chodzi o szacunek dla potencjalnego klienta, który z ciekawości zajrzy na stronę browaru A ja głupi myślałem, że szacunek dla klienta to podanie mu dobrego, naturalnego produktu. To jednak koncerny mają rację, trzeba zrobić ładne opakowanie, dodać historyjkę, kampanię reklamową i sprzedać byle co. Wtedy klient będzie cię szanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Człowiek uczy sie całe życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 A ja głupi myślałem, że szacunek dla klienta to podanie mu dobrego, naturalnego produktu. To jednak koncerny mają rację, trzeba zrobić ładne opakowanie, dodać historyjkę, kampanię reklamową i sprzedać byle co. Wtedy klient będzie cię szanował. Właśnie byle jaka oprawa, to też sposób na zaistnienie, reklamę. Ignorancja tego tematu to będzię dowodem na to że wiecie że robicie rewelacyjne piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 A ja głupi myślałem, że szacunek dla klienta to podanie mu dobrego, naturalnego produktu. To jednak koncerny mają rację, trzeba zrobić ładne opakowanie, dodać historyjkę, kampanię reklamową i sprzedać byle co. Wtedy klient będzie cię szanował. Jak pokazuje przykład PINTY nawet mając paskudne opakowanie* można odnieść sukces. Ale bądźmy szczerzy, mając pociągające opakowanie jest w dzisiejszych czasach po prostu łatwiej * o ile etykieta "Ataku" mi się podobała, to reszta jest dość... tragiczna. Według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Jak pokazuje przykład PINTY nawet mając paskudne opakowanie* można odnieść sukces. Ale bądźmy szczerzy, mając pociągające opakowanie jest w dzisiejszych czasach po prostu łatwiej * o ile etykieta "Ataku" mi się podobała, to reszta jest dość... tragiczna. Według mnie. Chodzi raczej o etykietę, bo butelka to klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 a ilu z Was widziało na ulicy reklamę Ciechana? ja widziałem w życiu jeden baner wiszący na browarze w Ciechanowie. No i reklama na browar.bizie. A jednak pamiętam że jak jeszcze nie warzyłem piwa, potrafiłem jechać przez pół Warszawy żeby kupić Ciechana. (potem znaleźliśmy sklep bliżej politechniki i nie raz się skrzynkę tam na raz kupiło i spożyło tego samego wieczora ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Westvleteren nie ma żadnych kartek na butelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 A wspomniany w innym temacie EDI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Westvleteren nie ma żadnych kartek na butelce Akurat ten browar moim zdaniem przez tą całą specyficzną otoczkę i porównując walory piwa jest przereklamowany. Jest wiele innych lepszych, mniej znanych, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi