Wiktor Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ja +1 też nam ten weekand odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ja też nie mam nic przeciwko terminowi pod koniec kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Po burzy mózgów podjąłem decyzję o przełożeniu imprezy na wrzesień. Frekwencja jest zbyt mała, a próba znalezienia terminu w tym momencie nie będzie szczęśliwym rozwiązaniem. Opaleni i wypoczeci spotkamy się po wakacjach. Proszę o zaufanie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Czyli jak rozumiem konkurs też zostanie przeniesiony? Szkoda bo raczej tak słabe piwo nie wytrzyma u mnie w lecie zbyt długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No właśnie, co z konkursem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ależ nie Siedzę właśnie nad regulaminem i całą resztą. Konkurs 19-20 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 W wrześniu to też raczej na końcu miesiąca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Jak będzie, tak będzie. We wrześniu jest jedna /jak dotąd/ lotna impreza, a mianowicie Bracka Jesień. To może pokrzyżować zaplanowany termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Cześć Może być wrzesień ;-) Albo będę znał grafik, albo będę bezrobotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Po burzy mózgów podjąłem decyzję o przełożeniu imprezy na wrzesień. Frekwencja jest zbyt mała, a próba znalezienia terminu w tym momencie nie będzie szczęśliwym rozwiązaniem. Opaleni i wypoczeci spotkamy się po wakacjach. Proszę o zaufanie :-) No niestety Tomku. 2 razy zmieniałem plany. Najpierw miał być zlot chyba 21-23.04.2012, później 27-29.04.2012. Mieliśmy mieć zlot Banitów, ale ze względu na zlot piwo.org zmieniliśmy termin na wrzesień.Teraz wszystko padło i znowu ma być u Ciebie wrzesień. Przykro mi, ale my się na dzień dzisiejszy nie piszemy. A tak właściwienie nie rozumię - jest 3 tygodnie do terminu zgłoszeń jaki podałeś i już odwołujesz zlot. Trudno Twoja decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Janku... Spójrz na cyfry o których pisałem wcześniej. Od 12.03 do 26.04 wpłynęło słownie siedem zgłoszeń. Jeżeli na niecały miesiąc przed terminem imprezy jest taka frekwencja, to jedynym słusznym krokiem jest jej odwołnie. Niestety nie śledzę forum banitów i nie wiem o kalendarzu zaplanowanych tam imprez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Już wiem,że we wrześniu nie będzie nas na zlocie piwo.org .Oczywiście nikt Tomku od Ciebie nie wymaga śledzenia kalendarza spotkań Banitów. Wielka szkoda,że tak to wszystko się potoczyło, ale pewnych rzeczy nie planuje się z dnia na dzień.... Ale czy termin wrześniowy jest dobry na zloty (Banici też się zastanawiają)? To się dopiero okaże .Po wakacjach ludzie będą "spłukani" z kasy, a wyprawki do szkoły i przedszkola kosztują.Nie mam już dzieci w wieku szkolnym, ale wiem, że miesiąc wrzesień nie jest miesiącem lekkim pod względem finansów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Patrząc w ten sposób zawsze jest źle. Styczeń - bo po nowym roku. Luty - bo ferie. Marzec - bo jeszcze za zimno. Kwiecień - bo Wielkanoc. Maj - bo długi weekend i komunie. Czerwiec - bo Birofilia. Lipiec i sierpień - wakacje. Wrzesień - bo powrót do szkoły. Październik i listopad - bo już zimno. Grudzień - bo Boże Narodzenie. A jeszcze do tego inne imprezy w kalendarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Kurcze zlot miał być pod domem a tu d.. zbita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wpadnę do Kielc i sobie zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Dawaj !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srecky Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Kurcze zlot miał być pod domem a tu d.. zbita Wpadnę do Kielc i sobie zrobimy. No zbita. Nawet zielony ogr się już ogarnął i dojrzał do decyzji o udziale... Zgoda wbijaj na Scyzoryków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wszelki duch ... Shreku ar ju alaif ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srecky Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jes, jes... Miałeś krzyczeć jak mioda będziesz czynił, toś do Kalifoni beze mnie wysłał. A POGRATULOWAĆ swoją drogą. I setka piro czeka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Tomek że tak powiem... co ze zlotem? będzie w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi