kopyr Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Wszystkiego najlepszego dla Czesa, z okazji okrągłego jubileuszu. 100 lat... to za mało, 150 by się zdało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Czes, wszystkiego najlepszego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Wszystkiego najlepszego Czes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ja również przyłączam się do życzeń. Życzę dużo zdrowia i wytrwałości w propagowaniu piwowarstwa domowego. CZES - 100 lat ciężkich robót przy wspaniale zorganizowanych konkursach piwnych w Żywcu. Bez Twojego zaangażowania konkursy nie miałyby takiego blasku i rozmachu. Dzisiaj na spotkaniu u DORI wypijemy wspólnie Twoje zdrowie, naszym domowym piwkiem oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Cześć. Kolomar - 100 latek, 200 warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Spóznione życzenia dla CZESA i oczywiście dzisiaj dla KOLOMARA. Samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Kolomar 100 lat i 1000* warek. Dobry rocznik. *nie wiem co bielkok Ci tak żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 No też nie wiem dlaczego mu żałuje. Sto lat i 9999 warek (tylko co się nie przerobisz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie wiem jak to się stało... Czes, Twoje zdrowie (przepraszam). Kolomar sto lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Kolomar - wszystkiego najlepsiejsiejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Kolmar wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Dziękuję wszystkim za życzenia. Jest mi bardzo miło No a jeszcze fajniej, że dzień urodzin mam ten sam, co Czes (a to zobowiązuje ). Wszystkiego naj, naj, Czes!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Kolomar Sto Lat Wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Kolomar - życzę 100 lat w zdrowiu i powodzenia w piwowarstwie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 KOLMAR - Również życzę wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Troche się spóźniłem. Wszyskiego najlepszego Kolomar, oraz sukcesów w propagowaniu piwowarstwa domowego w Świętokrzyskim. Edytowane 7 Września 2009 przez ro_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dagome - 100 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dagome wszystkiego najlepszego i dalszych piwowarskich sukcesów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dołączam się do życzeń wszystkiego najlepszego Dagome!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 No i ja. Najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoboV Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 100 lat Dagome. Samych udanych warek i sukcesów na konkursach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dagome 100 Lat :), dużo słodowej słodyczy i żadnych kwasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dagome, Twoje zdrowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dagome Wszystkiego najlepszego Żeby piwo dobre warzyło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi