Stasiek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Darko -100 lat ! :tort: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Darko, Seta, Wszystkiego najlepszego 100 Lat Czy ktoś ma wieści, co u Wielkirgo B. Też dzisiaj ma urodziny, nie zagląda tutaj od dawna a ten znakomity piwowar mieszka lub mieszkał w Pszowie, czyli niedaleko mnie. Niestety nigdy Go nie poznałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dla dzisiejszych jubilatów 100LAT :tort: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Darko! - za twoje zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Darko, Seta, Wszystkiego najlepszego 100 LatCzy ktoś ma wieści, co u Wielkirgo B. Też dzisiaj ma urodziny, nie zagląda tutaj od dawna a ten znakomity piwowar mieszka lub mieszkał w Pszowie, czyli niedaleko mnie. Niestety nigdy Go nie poznałem Obawiam się, że Wielki_B zakończył przygodę z piwowarstwem. Ktoś na tym forum o tym pisał. Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Spóźnione wczorajsze życzenia dla Wogosza i również najlepsze dla dzisiejszych solenizantów. Darko, Seta, WielkiB - spełnienia marzeń i pomyślności ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 DUŻE dla solenizantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Najlepsze życzenia dla Darko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czes Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 "007 zgłoś się!" Najlepszego ! Takoż dla pozostałych dzisiejszych jubilatów i wczorajszego Wojtka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 100-lat dla dzisiejszych jubilatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Najlepszego dla jubilatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Darko, Seta, Wielki_B wszystkiego najlepszego Wasze zdrowie Wielki faktycznie przestał warzyć piwo, a szkoda, bo piwa warzył wyśmienite, dla przypomnienia też kiedyś uzyskał tytuł Grand Championa. Jutro postaram się do niego zadzwonić i przekazać mu Wasze życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Darko, Seta, Wielki_B wszystkiego najlepszego, z okazji urodzin Wasze zdrowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Slotish z okazji urodzin wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dla jubilatów sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dla dzisiejszych jubilatów - 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Slotish 100 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłaszam się. Serdecznie dziękuję za życzenia. Zdrowie dzisiejszych jubilatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Slotish , Darko, Seta, Wielki_B - wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Wena też jest strzelcem. Podejrzewałem go o to. Twoje zdrowie! Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Infam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Wena wszystkiego najlepszego. Twoje zdrowie. :lol::) Edytowane 9 Grudnia 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Już Wam dziękuję . Chyba nie możecie spać. KOPYR po takiej ilości piw na moje zdrowie to chyba stracisz Swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Już Wam dziękuję . Chyba nie możecie spać. KOPYR po takiej ilości piw na moje zdrowie to chyba stracisz Swoje. Myślę, że Kopyr w takie święto to da radę tym dziesięciu piwkom, które deklarował za Twoje zdrowie. Z resztą teraz, po deklaracji na piwo.org nie ma odwołań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wena 100 lat, 100lat! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wena zdrowia spełnienia marzeń i nieustającej piwnej pasji . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi