pako1 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 pako1 - ja dopiero teraz - 100 lat i spełnienia marzeń Dzięki elroy pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) JACER : Dlaczego zaraz bać? Zapasy jakieś na pewno masz, a ja z pustą kistą też nie przyjadę. Edytowane 4 Marca 2009 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 JACER : Dlaczego zaraz bać? Zapasy jakieś na pewno masz, a ja z pustą kistą też nie przyjadę. Nie no ja zapraszam na Lipiny (jak się nie boisz). Tylko, że wg tego coś napisał ("JACER") to trafisz do Milicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 JKOCUREK No faktycznie się rozpędziłem. Mamy w pobliżu autostradę może dlatego do Milicza teraz bliżej. A Lipiny znam, ale na ten temat może lepiej nie pisać. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 JKOCUREK No faktycznie się rozpędziłem. Mamy w pobliżu autostradę może dlatego do Milicza teraz bliżej. A Lipiny znam, ale na ten temat może lepiej nie pisać. JK Napiszcie o co chodzi z "Lipinami" bo mnie ciekawość zżera Co to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Napiszcie o co chodzi z "Lipinami" bo mnie ciekawość zżera smile Co to jest ? Synek, jak żeś nie jest z tond to żoden ci tego nie nie wyłonacy Jak chcesz po przyjedz na Lipiny abo do Chebzio, nie wspominajonc o Chalembie , ino tam sie diejom cuda na kiju. Edytowane 5 Marca 2009 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) JKOCUREK No faktycznie się rozpędziłem. Mamy w pobliżu autostradę może dlatego do Milicza teraz bliżej. A Lipiny znam' date=' ale na ten temat może lepiej nie pisać. JK[/quote']Napiszcie o co chodzi z "Lipinami" bo mnie ciekawość zżera Co to jest ? To jest taka dziwna dzielnica. Kiedyś bardzo porządna, bogata: kopalnie, huty. Węgiel się wyczerpał, huty zamknięto, zostali ludzie ale znaczna ich część się wyniosła w inne rejony. Puste mieszkania zaczęto zasiedlać ludźmi z eksmisji, tzw. "elementem" itp. Autochtonów zostało niewiele. Ogólnie jest to najgorzej traktowana dzielnica na Górnym Śląsku. Taki śmietnik, getto, gdzie można wywalić wszystkich sprawiających kłopoty. Domy administrowane przez ADM popadają w ruinę ale jak się na nie spojrzy to widać, że nie są to familoki tylko porządne, acz koszmarnie zaniedbane, kamienice. Teraz ruszył program rewitalizacji. Są fundusze z UE. Zobaczymy co z tego będzie. Na razie mam rozkopana ulice przed domem. Wymieniają wszystkie media, torowisko tramwaju, podobno domy też mają remontować. Nie wiem tylko co zrobią z tym towarzychem, co tu tak pięknie prze 50 lat skoncentrowali. Bo jak oni zostaną tak jak są, to po roku nie będzie śladu po rewitalizacji. Bardzo przepraszam za offtopic ale sam się Elroy domagałeś Edytowane 6 Marca 2009 przez jkocurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Dodam, że obok w miastach gadają, że tak kotów i psów to nie ma , ale jak przejażdzam lub jadę do Jacka to przebiegają- czyli są to pomówienia. Najważniejsze że w Lipinach piwo się warzy, a nie tylko chleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 JKOCUREK ładnie to wyjaśniłeś, życie jest niestety brutalne i moczopedne szczególnie po piwie. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Hasintus 100 lat w zdrowiu i wielu udanych pomysłów piwowarskich . Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 I ja również wszystkiego dobrego, zwłaszcza piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego hasintus. Samych udanych warek i medali na konkursach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hasintus - 100 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hasintus, Twoje zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hasintus wszystkiego najlepszego i 100 lat degustowania smacznego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hasintus wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hastinus, wszystkiego co najlepsze. Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wszystkiego naj Hastinus. Samych udanych WAREK:beer::) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego Hasintus. Ale datę urodzin to masz przednią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Cześć : Hasintus!! Sto lat, sto lat!!! Przez ten czas żadnych kwachów Wypic Twojego nie moge bo w pracy siedzę, ale jak wrócę do domku nie omieszkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 albo odrotnie :beer::beer::beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dołączam do życzeń, wszystkiego naj naj i wielu lat szczęścia i radości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pierwszego Twojego piwa to się chyba na swoje urodziny nie napijesz (za wcześnie) , ale zawsze możesz powtórzyć patry i skosztować swojego trunku Wszystkiego dobrego szymin72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 szymin72 - samych udanych warek Twoje zdrowie :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi