Jejski Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Dla wszystkich dziseiejszych solenizantów wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Bielok, Szymin72, Elroy i Jejski. Dzięki za piwne życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Dzisiaj 100 lat i dużo zdrówka życzę hrapkowi :) 30-steczka, to się będzie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Również składam wszystkiego najpiwniejszego i sto lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Cześć Hrapek! niech Cię uściskam sto lat, sto lat nieh ............ dobra już nie śpiewam bo syna obudzę ;-) niekończącego sie worka ze słodem i warek z medalowym rodowodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Hrapek - wszystkiego najlepszego Twoje zdrówko Niech Browar Starobielski odnosi same piwowarskie sukcesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 HRAPEK wszystkiego naj!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wszystkiego dobrego, pełnego magazynu surowców i pełnej piwnicy zapasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Hrapek wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 100 lat hrapek!!! '79 - dobry rocznik Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Dziękuję serdecznie za Wasze życzenia!! Jak zawsze jesteście cudowni(a). Elroy: Nic się nie dzieje, bo urodziny spędziłem w pracy (tu wk mnie szefowa), a potem wsiadłem do auta i pojechałem w delegację (tu dzielni polscy policjanci po kryjomu błysneli mi fleshem na A4. Schowali się za płotkami). Ciekawostka: osiągnałem na niej dzisiaj średnią prędkość 69 km/h i pewnie oprócz 13 PLN zapłacę jeszcze mandat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wszystkiego dobrego n-krzychu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 n-krzychu wszystkiego najlepszego Sto Lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Marek, wszystkiego naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Marek wszystkiego najlepszego Twoje zdrowie :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n-krzychu Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Dzięki za życzenia - z podziękowaniami trochę się późniłem ale przez parę ostatnich dni nie miałem nawet czasu na nic. Za szybko człowiek musi żyć. Dziękuję bardzo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Macas życzę Ci super piwa i radości z warzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam. I ja się przyłączam do życzeń zero kwachów życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdock Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Wszystkiego najlepsiejszego ! :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 marcel, macas wszystkiego najlepszego :beer: Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n-krzychu Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 macas - wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 E-prezesie wszystkiego najpiwniejszego, smacznego piwa, ciekawego towarzystwa i fajnych etykirt do kolekcji. Sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Cześć E-prezes zdrówka! i smakowitych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 100 lat dla e-prezesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 E-prezesie wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi