elroy Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 No to niestety jeszcze sytuacja się może powtórzyć, bo właśnie rozpocząłem przenoszenia wątków w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seven Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wydaje mi się, że opcja w Sygnaturze wstawiania Specjalnego BBCode {MEDIA} nie działa. próbuję wstawić film z youtube i nic :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 I słusznie Film z yt w sygnaturze to raczej mało wygodne dla innych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seven Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) O wysokości mniejszej niż 200 pikseli ? Nie pytam o wygodę, tylko że ta opcja nie działa. Bo sama opcja wrzucenia filmiku z youtube działa i wtedy on ma pełne wymiary, ale nie działa opcja żeby wrzucić go tym kodem i żeby miał małe wymiary wówczas, dowolnie wybrane. Także wręcz odwrotnie jest, co do wygody innych użytkowników, gdyby ktoś po prostu wstawił sobie link do yt, który automatycznie zmienia się w okno z filmem. Edytowane 5 Października 2013 przez Seven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Nie wiem jak inni, ale ja mam problemy ze wszystkimi grafikami piwowara karczmarza - nie mogę ich otworzyć. U pozostałych nie mam żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Poproszę o ilnka do postów z grafikami. Bo z wątku z zapiskami problemu z grafikami nie ma http://www.piwo.org/topic/10776-karczmarz-warzy-db-goldbach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 np ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 A bo kolega Karczmarz dodał je do galerii i ustawił jako zdjęcie prywatne Zaraz to naprawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) i wszystko jasne, dzięki Edytowane 17 Października 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Znajomy Austriak chciał się zarejestrować, ale link do potwierdzenia rejestracji który dostał w mailu daje mu 404. Jak potrzebujesz więcej szczegółów to go do Ciebie skieruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Cześć Tak się dzieje jak ktoś używa hotmaila. Ich webmail podmienia taki parametr w adresie §ion=register na §ion=register Co rozwala link aktywacyjny. Konto znajomego aktywowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dziękuję w imieniu kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Szanowni Państwo, Informujemy, że jutro (14.11.2013) w godzinach 5:00-7:00 odbywać się będą prace modernizacyjne w sieci jednego z naszych operatorów internetowych. W związku z powyższym, w podanych godzinach wystąpi kilkuminutowa przerwa w dostępie do naszych usług dla części użytkowników, przede wszystkim korzystających z łącz internetowych dostarczanych przez operatora TP S.A./Orange. Jak zapewnia nasz operator, prace nie powinny skutkować dłuższą niż jedną kilkuminutową przerwą w działaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2less Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 W sumie, może to i nie jest bug, ale w wersji mobilnej forum widoczne są awaraty ignowanych użytkowników. W pełnej wersji nie ma ani postów ani awatara. Można by tak podrasować ten ficzer dla mobilnej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wersja mobilna jest bardzo uproszczona i zawiera trochę błędów. Rozglądnę się za bardziej dopracowanym skinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ostatnie jakieś może pół godziny serwer nie odpowiadał. Połączenie wisiało i żadnej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 DDos od ruskich. Musiałem wyłączyć serwer webowy oraz inne usługi i ręcznie wyciąć ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Albo na stare lata ślepy się robię, albo po ostatnich zmianach link do Regulaminu forum zjadło. Wydawało mi się, że był na dole w stopce strony, a teraz nie widzę nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jest cały czas, zwie się Zasady dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Od jakiś dwóch tygodni wchodząc w zakładkę "nowa zawartość" nie wyświetla mi nic do przeczytania? :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 sprawdź co masz zaznaczone na lewym panelu, ma być tylko "nieczytana zawartość", pozostałe opcje zależy odznaczyć. Przem0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Działa! Dzięki! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Kurna... o jakim "lewym panelu" Wy piszecie? Gdzie ten panel jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Menu które masz po lewej, po użyciu linku "Nowa zawartość" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ło matko z córką... w życiu byma na to nie wpadł... Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi