Usiu Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Może wyczyść cache przeglądarki. U mnie działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Nic to znaczy biały ekran, bez żadnej zawartości, czy brak wyników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Napisało brak nowej zawartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Jacer, przeczytałeś całe forum Z takiego linku również ? http://www.piwo.org/...arch_app=forums Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Brak nowej zawartości pusto rano działo wszystko dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Już powinieneś widzieć dobrze. Zwróć uwagę, jeżeli się sytuacja powtórzy, na boczne menu - tam masz różne filtry zawartości. Miałeś wybrane dość specyficzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Już powinieneś widzieć dobrze. Zwróć uwagę, jeżeli się sytuacja powtórzy, na boczne menu - tam masz różne filtry zawartości. Miałeś wybrane dość specyficzne. Właśnie zaczęło mnie to dotyczyć. Ciągle włącza mi się filtr na "obserwowana zawartość". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Hm, a od dawna, czy dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Od dzisiaj. Ten sam objaw mam w tapatalku (tyle, że tam nie mogę odhaczyć filtra na "obserwowanych"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wygląda, że to wina nowej wersji tapatalka. Wrócę do starej i zobaczymy. edit: Dokładnie. Jeżeli ktoś korzystał dzisiaj od mniej więcej 15:00 z forum poprzez tapatalk, to trzeba zwrócić uwagę na filtry wyświetlania nowych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Nie widzę w ogóle nowych postów przez tapatalk. Ale jak wejdę manualnie do poszczególnych działów to są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Powinieneś widzieć już dobrze. Uruchom ponownie tapatalk. Niestety nowa wersja tego programu domyślnie zaznacza filtr na forum "Zawartość którą obserwuję". Trzeba to niestety sobie ręcznie zmienić na stacjonarnej przeglądarce (z poziomu tapatalk się nie da) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Zaraz jak to napisałem zaczęło działać Edit. Dzięki! Edytowane 9 Marca 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil80 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ostatnio strona forum w wersji mobilnej otwiera mi się w jakimś innym stylu (niż ten, do którego byłem przyzwyczajony). Wygląda to tak jak w załączonej grafice. Czy coś się zmieniło po stronie serwerowej czy to ja sobie coś poprzestawiałem w konfiguracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mam tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Czyli to nie tylko u mnie, chyba od przedwczoraj w nocy jakby się ładowało bez CSS. Na desktopie to samo, więc to nie wina przeglądarki mobilnej Edytowane 13 Marca 2013 przez KosciaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti1 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 U mnie to samo i strasznie mi to przeszkadza, w zasadzie nie da sie przeglądać forum na smartfonie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Przecież jest tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 W związku z ostatnimi nalotami różnych ruskich botów wprowadziłem pewne ograniczenia co do ilości zapytań na sekundę. Wartość dobrałem "na oko" więc jeżeli od tej chwili zobaczycie błąd 503 Service Temporarily Unavailable to proszę o informację. Będziemy szlifować sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja przed chwilą miałem 2x blad 503, oprócz tego źle zakodowane polskie litery na głownej stronie. Ale teraz litery są OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Praktycznie cały czas widzę. W nowych kartach otwieram nowe posty i w 90% przypadków zwraca 503, dopiero po odświeżeniu zazwyczaj ładuje się już poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ok, limit podwyższony. Sprawdzajcie (ale tak przy normalnym użytkowaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Wcześniej miałem często, teraz ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 To jeszcze raz proszę o zgłaszanie uwag, jeżeli serwer zresetuje połaczenie i zakończy błędem 503. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi