mimazy Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 E bez nadruku? a nie lepiej samemu nalepić etykietkę własną, odbić szablon etc niż płacić za nadruk dla wszystkich jednakowy?? Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 a nie lepiej samemu nalepić etykietkę własną, odbić szablon etc niż płacić za nadruk dla wszystkich jednakowy?? Właśnie to miałem na myśli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jestem za opcja bez nadruku. Nie dogadamy się co do treści, nie każdy chce mieć "piwo domowe" czy inny napis... Szare, białe- ale puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Dokładnie. Każdy sam (przynajmniej ja) sobie oklei. W ciemno wezmę 5-10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 A te kartony na jakie butelki ? Bo na pierwszym zdjęciu z tematu są butelki 0,33l. 6 x 0,5l wydaje się dość dużym ciężarem na taki kartonik, tzn. zależy od jego jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 A te kartony na jakie butelki ? Bo na pierwszym zdjęciu z tematu są butelki 0,33l. 6 x 0,5l wydaje się dość dużym ciężarem na taki kartonik, tzn. zależy od jego jakości. No tak. I wszystko było jasne, a teraz pora na sianie fermentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No tak. I wszystko było jasne, a teraz pora na sianie fermentu raczej pora na "sianie" drożdży do fermentatora Ja bym wziął 10 sztuk, nie zależnie czy 0,33l czy 0,5l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Myślę że 4 szt (podobnież mają inne browary) dla 0,5 to opcja najbardziej racjonalna. I tak większość robi piwa 0,5 ltr. Kartonik na 4 szt dla 0,5 powinien wytrzymać ciężar na 6 może być z tym problem, no chyba że gruba tektura ale wtedy i koszt większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Świetny pomysł, przy większym wspólnym zamówieniu (min. 1000 szt.?) chętnie wziąłbym kilkadziesiąt takich kartoników. Najlepiej 4x0,5 lub 6x0,5l, kolor prosty, jednolity, nawet goły brązowy "eko" karton, bez żadnych nadruków. Ew. logo browaru każdy może sobie może później dokleić lub jak pisze AgaL szprajem od szablonu maznąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradagala Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ja bardzo chętnie wziąłbym 15 sztuk, bez względu jakiego rodzaju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędruś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witajcie widać,że jest zainteresowanie kartonami ale ja nie mam czasu na zbieranie zamówień i dystrybucję 1000 szt. Jak ktoś chce sie tym zająć to bardzo chętnie podam nr telefonu do osoby zajmującą się produkcją. Ja i producent kartonów jest z podkarpacia,więc trzeba się liczyć z kosztami przesyłki i koniecznością wpłaty zaliczki.Ze swojej strony mogę zaoferować darmowy transport z Krosna do Rzeszowa i Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 To może zróbmy jakaś wstępną listę, żeby było wiadomo, czy w ogóle ten tysiąc zbierzemy. Dopisujcie się, w nawiasie wpisujmy od razu sumę, będzie później łatwiej. gradagala 15 leszcz007 10 (25) Tomek-Pasieka 5-10 (30-35) mrblaha 20 (50-55) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1_o Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Skoro dori, mówi że jest w stanie wprowadzić do oferty sklepu, to po co się bawić i kombinować w zbieranie zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havran Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ja poproszę 20 sztuk (70-75) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Tak jest, zamiast jakieś akcje organizować lepiej poparcie dla Dori ogłosić. Co z tego, że raz uda się zebrać odpowiednią ilość chętnych? A za jakiś czas powstanie ten sam problem. To nie kegi, które kupuje się raz na wiele lat. Niech każdy robi to, co do niego należy, zwłaszcza, że Dori przecież chęć wyraziła. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dori Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Januszowi udało się wynegocjować całkiem rozsądne ceny na kartony. Na początek myślę, że zamówimy szare "eko" kartony na 4 butelki bartoszMC, Swiaderny, mrblaha i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A kiedy mniej-więcej można się ich spodziewać w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Między Świętami, a długim weekendem. Jutro może będę wiedzieć coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Super, przydałyby mi się na długi weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Przed długim weekendem w HB na pewno będą dostępne w przyszłym tygodniu przygotowany będzie wykrojnik i do produkcji.A kartony będą takie jak na zamieszczonym zdjęciu test wytrzymałościowy przeprowadzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Fajne. Oby dały radę dotrzeć do mnie przed 1 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbanano Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Się trochę wtrącę. Kartony fajna rzecz (taka już profeska ), ale można zawsze pomyśleć o siatkach z materiału. Nosidełka, ale nie powalające, są na allegro w wyprzedaży za 3zł na 4 butle. Ja kupiłem ostatnio siateczkę na 6 butelek za 6.5zł (link do aukcji zakończonej). Siatka fajna - wzmocnione denko. Pozostaje nadruk, ale zawsze można wyciąć szablon i przejechać sprayem. A i obdarowany będzie miał fajny prezent wielokrotnego użytku. Przy większych ilościach ceny na pewno niższe. Tym bardziej, że dostałem to od nich w kopercie z... materiału. Jeszcze takiej nie widziałem - normalnie uszyta elegancka koperta materiałowa zamiast papierowej. Albo mają nadmiar surowców, albo im się nudzi Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez mbanano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Bodajze w browamatorze maja takie torby z nadrukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbanano Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Bodajze w browamatorze maja takie torby z nadrukiem. Mają, tyle że za 15zł, więc już cena niezbyt ciekawa no i nadruk narzucony i mało uniwersalny jak na prezent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) nie no jak karton kosztuj 2 złote a torba materiałowa (z jakiego by nie była) 3 złote to chyba korzystniejszy zakup to torba - stałym bywalcom można taką podarować jako część "opakowania zwrotnego" taaa ale sprzedawca sobie dolicza przy kolejnych sztukach 50 groszy do przesyłki za każdą sztukę.... Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi