fentel Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Fajna impreza. Zapylałem 33 km na rowerze by mieć werykt z pierwszej ręki. Pokosztowałem piwka uczestników i delikatnie opłotkami wracałem tą samą drogą by zdążyć przed zmrokiem. Gratulacje dla zwycięzcy i całej reszty!! czerstwy ! pierwszy post i już zmoczyłeś d... - zapylanie 33 km na rowerze z nadmierną prędkością = 200 zł + 2 pkt. karne - powrotne zapylanie 33 km na rowerze z nadmierną prędkością i pod wpływem = ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Gratulacje dla zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Przyłączam się do gratulacji dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 A zgodnie z tradycją podaję jeszcze miejsca 4 i 5 4. Jacek Michna 5. Waldemar Szweda Dziś wieczorem siądę nad podsumowaniem, informacjami o nagrodach, dyplomach. Wrzucę też trochę zdjęć. Metryki opracuję myślę do 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Gratulacje. Szczególnie zwycięzcy. Nie wiem czy komuś jeszcze udało się wygrać dwa konkursy pod rząd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Hurrra! I mi udało się znaleźć w tak szacownym gronie w bądź co bądź w ulubionym przeze mnie stylu :-) Gratulacje dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Gratulacje. Chętnie skorzystam z przepisu na zwycięską desitke. Łukasz, która to była Warka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Gratulacje. Chętnie skorzystam z przepisu na zwycięską desitke. Łukasz, która to była Warka? http://www.piwo.org/topic/1650-browar-escarabajo/page__st__500?do=findComment&comment=129579 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Informacje organizacyjne: 1. Relacja, wyniki, zdjęcia: http://www.puchar.piwo.org/ 2. Sposób realizacji nagród od sponsorów prześlę mailem do osób z podium dziś około 23:00 3. Metryki opracuję najwcześniej w ten weekend. Jest z tym trochę pracy, dlatego prosiłbym o cierpliwość. 4. Puchar jest fizycznie realizowany przez artystkę ceramika w różnym przedziale czasowym (uzależnione zapewne od weny twórczej) i do około 2 tygodni. Ale Łukasz zna to z tamtego roku, więc myślę że nie będzie problemów. 5. Dyplomy zostaną wysłane do około 10 dni licząc od dzisiaj. Musimy się spotkać raz jeszcze w gronie organizacyjnym i poskładać podpisy. Poza tym chciałbym, aby dyplomy były oryginalne (zamówię wedle własnego wzoru w drukarni) Jeżeli są pytania, to zamieniam się w słuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Informacje organizacyjne: ... Jeżeli są pytania, to zamieniam się w słuch kiedy w Krakowie będą ale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No tego Ci Prezesie nie umiem powiedzieć, bo chyba raczej utrzymamy tendencję lagerową. Nie mniej jednak może się koncepcja jeszcze zmienić nie raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Pierwszy konkurs miał obie kategorie, a potem tylko lagerowe. Ja akurat nie mam warunków na dolniaki, dlatego pytam. W tym roku tylko AIPA na Słowację i do Żywca wysłałem, bo reszta styli mi nie pasowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Gratulacje dla zwycięzców, a w szczególności dla Łukasza zgarnięcia drugiego pucharu - kolekcjoner się z Ciebie robi Aga będzie prawdopodobnie Piwowarem Roku 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jeszcze moje gratulacje dla laureatów! Łukasz – naprawdę imponująca wygrana. W związku z ostatnimi pudłami mam nadzieję że weźmiesz jakiegoś lagera do Żywca, coby koledzy spróbowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Wielkie brawa dla Łukasza, gratulacje również dla pozostałych, którzy znaleźli się na podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Vettis brawo! Wygrać dwa konkursy rok w rok - nie w kij dmuchał. Agnieszka - kolejny konkurs w tym roku na podium... Brawo! Darko - wreszcie. Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich laureatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi