Swiaderny Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zabrakło szczęścia A mogli wsadzić coś w pierwszych 20 minutach i mecz wyglądałby zupełnie inaczej Komu by tu teraz kibicować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Komu by tu teraz kibicować? Ja tak jak wszyscy Szkoci. Ktokolwiek oprócz Anglii (no dobra i Rosji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja tak jak wszyscy Szkoci. Ktokolwiek oprócz Anglii (no dobra i Rosji) Przecież Rosja już nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Polska i Rosja(!) już nie gra. Jaja normalnie. Mam to gdzieś. Zacieranie dobiega końca, potem warzenie, chłodzenie i lulu. Górski w grobie się przewraca Edytowane 16 Czerwca 2012 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja tak jak wszyscy Szkoci. Ktokolwiek oprócz Anglii (no dobra i Rosji) Szkoda, że Irlandia odpadła. Najlepsi kibice tego Euro: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Irlandia i ich kibice pokazali jak godnie przegrać z silniejszym przeciwnikiem, takim jak Hiszpania. Bo nie jest wstydem zostać pokonanym przez druzynę lepszą co najmniej o 2 klasy, ale trzeba to zrobić po godnej walce i ich kibice to docenili. Ostatnie minuty meczu, wielki szacun dla nich za walkę do ostatniej sekundy, przegrywając 0:4 pokazali jak można zrobić to z honorem! Edytowane 17 Czerwca 2012 przez Magneto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 mnie sukces Greków nie cieszy, skubańcom udaje się zarówno w strefie euro jak i w mistrzostwach europy. Żeby było jasne: mnie sukces Greków też nie cieszy wcale a wcale. To klęska Czerwonych mnie raduje... Znów będą mieć zgrupowanie na Kamczatce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Spora część kibiców rosyjskich już w nocy między 1 a 3 opuściła Polskę. Reszta pewnie powojażuje jeszcze po europie. Tak balowaliby dłużej, z korzyścią i dla nas. Zatem mnie ich odpadnięcie nie cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Okazalo sie, ze Polska i Rosja trafily do grupy smierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 wracając z biedronki widziałem znak klęski,przejeżdżający samochód zgubił chorągiewkę. jeden plus to brak debili z murzyńskimi trąbami wyjących pół nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Przecież Rosja już nie gra Dopiero dzisiaj zdałem sobie z tego sprawę ... cieszy taka wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dopiero dzisiaj zdałem sobie z tego sprawę ... cieszy taka wiadomość a miało nie być o polityce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 wracając z biedronki widziałem znak klęski,przejeżdżający samochód zgubił chorągiewkę. jeden plus to brak debili z murzyńskimi trąbami wyjących pół nocy. A ja dzisiaj cały czas widuję dużo samochodów z chorągiewkami. Co to teraz ma oznaczać? Jutro zapytam w pracy kolesia, który ma taką chorągiewkę, a coś mi mówi, że jej nie zdejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 A może by tak opuścić te wszystkie flagi do połowy? To byłoby wyzwanie Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A ja dzisiaj cały czas widuję dużo samochodów z chorągiewkami. Co to teraz ma oznaczać? Jutro zapytam w pracy kolesia, który ma taką chorągiewkę, a coś mi mówi, że jej nie zdejmie. To ma oznaczać, że nikt nie zamierza się ciąć z powodu tego, że nie udało się wyjść z grupy, bo jesteśmy do tego przyzwyczajeni. Piłkarskie święto nadal trwa i u mnie flaga będzie wisiała do meczu finałowego. Jak podchodzić do porażki pokazali Irlandczycy. Dla mnie te niepościągane biało-czerwone ozdoby są chęcią nawiązania do ich postawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ale co piłkarskie święto ma teraz z Polską wspólnego? Że jest w Polsce? No i co z tego? Wiele wydarzeń ma miejsce w Polsce codziennie. Przedwczoraj np. popełnił samozabójstwo jeden generał, ale tylko jedno zdanie o tym powiedzieli - w przerwie meczu. I nikt mu flagi nie powiesi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ale co piłkarskie święto ma teraz z Polską wspólnego? Że jest w Polsce? No i co z tego? Wiele wydarzeń ma miejsce w Polsce codziennie. Przedwczoraj np. popełnił samozabójstwo jeden generał, ale tylko jedno zdanie o tym powiedzieli - w przerwie meczu. I nikt mu flagi nie powiesi. A mieli uczcić to minutą ciszy przed meczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Jakby Kaczyński podłubał w nosie, to by przez cały mecz o tym gadali i od razu mieliby winnego przegranego meczu. Ale miało nie być o polityce. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ale co piłkarskie święto ma teraz z Polską wspólnego? Że jest w Polsce? No i co z tego? A nie jest w Polsce? A kiedyś było? A kiedy znowu będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dodam jeszcze jedno pytanie. Jak długo będzie nam się odbijać finansową czkawką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) A nie jest w Polsce? A kiedyś było? A kiedy znowu będzie? Aha. To wszystko wyjaśnia. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dodam jeszcze jedno pytanie. Jak długo będzie nam się odbijać finansową czkawką? Długo. Na Euro stracili wszyscy, także gastronomia i cała horeca. Z resztą było to widać w Żywcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 W razie czego wpuści się na te nowe stadiony Wietnamczyków i jakoś sobie to Erło odkujemy z placowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 W razie czego wpuści się na te nowe stadiony Wietnamczyków i jakoś sobie to Erło odkujemy z placowego. dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Długo. Na Euro stracili wszyscy, także gastronomia i cała horeca. Z resztą było to widać w Żywcu. We Wrocławiu restauratorzy bardzo zadowoleni. Pobili rekordy obrotów. Rosjanie zostawiali majątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi