elroy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Użytkownik za spam na pw zablokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 To US może prowokacje robić? Wszystko może, a jak nie może, to też może - i co mu zrobisz? Nie wiem, czy to była prowokacja, czy ktoś się po prostu wygłupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 No Scooby... Nie napisał do Ciebie bo mieszkasz za daleko. Wracaj do Polski. Mietek płytkarz mówi, że u nas lepiej. Kurcze, czytam czytam i nie od razu załapałem ironie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja również zostałem "nobilitowany", Myslę, że nieźle to sobie ten kolega wykoncypował. Po kilka piw od kilkunastu piwowarów i niezłą imprezkę można zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wielu z nas zostało jednymi z największych browarników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Chwalicie sie ile każdy wyprodukoał piwa to śmiało udarzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kurna, chyba ujawnię ilość moich warek, też chcę być największy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) hehe ja też dołączyłem to szanownego grona :-) z moimi marnymi 33-sztukami :-D Edytowane 28 Czerwca 2012 przez hagar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 US/MFinansów robi rozeznanie wśród piwowarów, jeśli nie zdamy egzaminu dobiorą się i nam (mam namyśli podatki, ograniczenia etc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Użytkownik za spam na pw zablokowany. Oj Tomek... a może człowiek po porostu nieśmiały był i nie wiedział jak zacząć... a Ty go od razu siekierą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 E tam Choć w sumie dobrze, że na forum to pytanie nie padło, bo by dopiero było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Użytkownik za spam na pw zablokowany. Za pochopnie Tomku. Przez Ciebie nie zostałem jednym z największych browarników. Odebrałeś wielu z nas ten zaszczyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Qurna kolejny raz w tym miesiącu zostałem pominięty. Jak żyć panie, jak żyć Może na urlopie dojdę do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi