dori Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Niestety pozostają Ci chyba tylko busy, dość często jeżdżące do Katowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Jest gdzieś w sieci ich rozkład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 http://www.busbrothers.pl/rozklad.php olo333 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Na żywo wyniki: 1. Lukasz Jajecznica 2. Waldemar Pitala 3. Jerzy Miler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Gratulacje, Łukasz wrócił do formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Gratulacje Łukasz !!! Jak to ten porter o którym myślę, to tym bardziej gratuluję był wyśmienity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Łukasz, gratulacje. Masz porządny strzał w plery, od Ignaca i Angeli. Twój porter jest świetny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Gratulacje dla medalistów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Gratulacje!! szkoda, że mnie tam nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A pojawi się gdzieś lista osób które przeszły eliminacje? Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A pojawi się gdzieś lista osób które przeszły eliminacje? Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 http://pspd.org.pl/pagesnews/wyniki-ii-brackiego-konkursu-piw-domowych Łukasz, jeszcze raz gratulacje oraz dla wszystkich finalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Też gratuluje wszystkim! A ze swojego portera się cieszę bo sam do niego paliłem słód Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Gratulacje dla medalistów. Słowa pocieszenia dla przegranych - ostatni będą pierwszymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Moje gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Gratulacje. Szkoda,że nie mogłem być do końca ale sam sobie zgotowałem ten los (w taki dzień iść do roboty-durny pomysł!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 GRATULACJE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Gratulacje Łukasz !!! Jak to ten porter o którym myślę, to tym bardziej gratuluję był wyśmienity Tak, to ten porter Dziękuje wszystkim za gratulacje. Cieszę się, że smakował mój porter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 I ja się przyłączę do gratulacji dla medalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Kilka zdjęć (niestety trochę przebrane, bo mój aparat piwoorgowy to staruszek i chyba już pora na jego emeryturę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Gratulacje laureatom! Widzę że dosłownie się otarłem o podium: 3. Miler Jerzy 38,2 4. Stachowski Jacek 38,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Widzę że dosłownie się otarłem o podium: Cytat 3. Miler Jerzy 38,2 4. Stachowski Jacek 38,2 bliżej już się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Gratulacje laureatom! Widzę że dosłownie się otarłem o podium: 3. Miler Jerzy 38,2 4. Stachowski Jacek 38,2 toż to ex aequo byś powinno, chyba, że punktacja to nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 toż to ex aequo byś powinno, chyba, że punktacja to nie wszystko. Nie ma możliwości ex aequo. Co by było gdyby dwie czy trzy osoby miały zostać GCh w Żywcu Zgodnie z regulaminem o kolejności decyduje dodatkowo zajęte miejsce u poszczególnych sędziów. Gratulacje dla wszystkich finalistów, szczególnie dla Łukasza Jajecznicy, którego porter u każdego z pięciu sędziów zajął 1 miejsce. Wyjątkowa więc jednomyślność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Gratulacje laureatom! Widzę że dosłownie się otarłem o podium: 3. Miler Jerzy 38,2 4. Stachowski Jacek 38,2 toż to ex aequo byś powinno, chyba, że punktacja to nie wszystko. Kolejność w alfabecie się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi