amap Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czy ludzie pracujący w słodowni źle wykonują swoją pracę???? Im się nie należy??? Żałosne - EOT..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) amap naprawdę uważasz, że piwowarzy domowi kupują w słodowni na tyle, że to utrzymuje ją na rynku i daje nowe zatrudnienie ? Poza tym to nie kwestia czy im się należy czy nie, tylko kwestia pewnej polityki cenowej, Strzegom mógłby sprzedawać do sklepów, i on by zarobił (również z bezpośredniej sprzedaż na miejscu) i sklepy też. Edytowane 27 Września 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wihura, daj już spokój. Zaczyna to być już męczące i nudne szczerze mówiąc. Nic nowego nie wnosisz do tematu, poza własnymi domysłami w sprawach w których nie masz pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zamknij temat w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zamknę jak będę uważał to za stosowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ciekawe czy WiHuRa kupuje paliwo na Orlenie. Ostatnio słyszałem, że zaniżają ceny i małe stacje się burzą z tego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie, na orlenie u mnie najdrożej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ciekawe czy WiHuRa kupuje paliwo na Orlenie. Ostatnio słyszałem, że zaniżają ceny i małe stacje się burzą z tego powodu. ku%&*(a naprawdę warto to gówno ciągnąć dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja nabiłem (z tym ) 2 posty.Ale nie oto w tym chyba chodzi.Temat zrobił się bezsensowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Skoro już elroy się wypowiedział w takim tonie w jakim się wypowiedział - to i WiHuRa powinien ucichnąć. A my z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No to i może rzeczywiście posłucham kol. Wihurę i temat zamknę. Myślę, że nikt nie wnosi sprzeciwu. W razie czego proszę użyć funkcji raportu. Swiaderny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi