szop007 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Tak było tylko u Was na wsi Rzeszów. A to Janku złośliwość skierowana w kogo kierunku, bo jeżeli to żart to myślę, że warto rozwinąć myśl... "Suchar" pierwsza klasa Bogi i WiHuRa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Czy podstawki będą w zestawie z pokalem? Całość wygląda ładnie i apetycznie. Mam nadzieję, że koledzy z Bydgoszczy upolują dla mnie zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Myślę, że nie będzie trzeba polować Biorąc pod uwagę cenę (prawdopodobną, ale nie sądzę, że będzie kosztowało 3,30 zł) i ilość, spokojnie będzie można dostać. Już wspomniałem poprzednio jaki bałagan panował w Almie w Bydgoszczy w zeszłym roku 6.12.2011? Piwo było, cena była, hostessy były, ale kodu w kasie nie było ;( I nie sprzedawali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 W gazetce Almy pojawiła się cena: 0,5l - 4,59 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ciekawe czy w każdej almie będzie zestaw bo podoba się mojej żonie szklanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) To nie szklanka, to pokal Apropo to chyba ten sam co był do żywieckiego Bock'a ? Czyli będzie to pokal 0,5l ? Edytowane 29 Listopada 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 To nie szklanka, to pokal Apropo to chyba ten sam co był do żywieckiego Bock'a ? Czyli będzie to pokal 0,5l ? Do żywieckiego koźlaka był pokal 0,3l. Może ten będzie 0,5l? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 To nie pokal, to snifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 W gazetce Almy pojawiła się cena: 0,5l - 4,59 zł Niedrogo, moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Cena bardzo dobra w porównaniu z ceną zeszłorocznego GCH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 To nie szklanka, to pokal Apropo to chyba ten sam co był do żywieckiego Bock'a ? Czyli będzie to pokal 0,5l ? Ponoć jest 0,4l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Premiera tuż tuż, wobec tego kilka słów o moich wrażeniach z pierwszej degustacji. Nie chcę się rozpisywać jak smakuje co wyczuwam czego nie itp. Chciałbym porównać to piwo do oryginału, czyli piwa które wygrało w Żywcu. A więc do rzeczy, w moim odczuciu nie daleko padło jabłko od jabłoni . Dymny charakter Brackiego Rauchbocka jest odrobinę niższy niż w oryginale, jednak ogólne wrażenie jest pozytywne i wydaje mi się, że nie najgorzej udało się odtworzyć oryginał. Jest jeden niuans w moim odczuciu piwo to smakuje dużo lepiej w temperaturze ok 13C, więc przed degustacją proponuję odpowiednio wcześniej wyciągnąć z lodówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Będę w sobotę w Almie w ZG i już nie moge sie doczekać degustacji. Super przygoda, podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A ja skoczę już w czwartek- piątek do ZG po zestawik kurde szkoda myślałem że te szklanki są 0,5l a nie 0,4. Cieszymy się że jest bliski oryginału i już nie mogę się doczekać spróbowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A ja jak pan Bóg przykazał pójdę sobie w czwartek do milickiej Famy i napije się z beczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kto wie gdzie w okolicach Katowic/Sosnowca można kupić? albo z beczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 http://festiwal-birofilia.pl/mapa-lokale.html marbelka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dzięki Anteks -plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi