Pieron Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jak mnie doszły wczoraj słuchy i sprawdziłem w sieci np. tu i tu, pani Magda była w Mieszczańskim zrobić rewolucje. Odcinek ma być dopiero na wiosnę. Może ktoś z okolicznych mieszkańców będzie wiedział coś więcej na ten temat i podzieli się informacją. Może i menu zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 szczerze wątpię żeby się do samego piwa przyczepiła może do sposobu wyszynku i do oferowanego jedzenia, ale nie do piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Poczekamy, zobaczymy, sam jestem ciekaw. W październiku piwo było o niebo lepsze niż w lutym. A czy wystrój się zmienił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Z tego co zauważyłem oglądając ten program Pani Magda preferuje eurolagera, niejednokrotnie do posiłku brała Tyskie czy Lecha i nigdy nie miała żadnych uwag. Jak to podniebienie może być wybiórcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 NIc tylko się wybrać i spawdzić coż się zmieniło http://mieszczanski.com/item/41-reorganizacja-cieszy%C5%84skiego-browaru-mieszcza%C5%84skiego-po-kuchennych-rewolucjach-magdy-gessler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Może dla wielu jest medialną wyrocznią, ale o piwie to ona wie tyle co nic i na ten temat niech się nie wypowiada. Gastronomicznie mam czasem zastrzeżenia do tego co promuje w TVN, ale bez możliwości sprawdzenia smakowo to tylko zwykły szum wokół własnej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ja jak widzę jak wpada do kuchni i pochyla się z tą swoja czupryną nad jedzeniem, a potem wkłada opierścionkowane palce do jedzenia przy przygotowywaniu to czuję pewien niesmak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 ja jak widzę jak wpada do kuchni i pochyla się z tą swoja czupryną nad jedzeniem, a potem wkłada opierścionkowane palce do jedzenia przy przygotowywaniu to czuję pewien niesmak. ja tam nie chodzę gdzie ona się pojawia ... ale czujesz ten niesmak jak w zupie albo w potrawce dostajesz rasowego kłaka blleeeee pół biedy jak złoty pierścionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Mnie się podobał efekt jej rewolucji w Karczmie Nałęczowskiej. Przedtem tam był festyn w stylu "faszyn from Raszyn", a jedzenie było nijakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 "faszyn from Raszyn" ale pewnie stałeś w mega kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Przed rewolucją nie stałem w kolejce, ale prawie półtorej godziny czekałem na jedzenie. Po rewolucji też nie stałem w kolejce, za to jedzenie dostaliśmy w miarę szybko. Znacząco poprawiła się obsługa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Fragment wywiadu z p. Gessler (podkreślenie moje): "A Cieszyński Browar Mieszczański jak w tej opinii się prezentuje? Wyzwanie dla tej restauracji jest ogromne. Właściciele mogą mieć wszystko i nic, tym bardziej że właścicielka pędzi piwo. Miejsce też jest trudne, ale do dobrych restauracji się zawsze trafia. Będzie to bardzo ciekawy odcinek. Właściciele są ciekawymi ludźmi. Emisja planowana jest na wczesną wiosnę." Cała rozmowa na ox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Już jacyś ludzie się na tym programie przejechali. Program całkowicie reżyserowany i to od Gessler zależy jak zostanie później zmontowany. Albo pokażą w dobrym świetle albo złym, od jej kaprysu zależy. Dziwie się, że się zgłosili, bo kosztuje to niemało. Jak obserwuje różne restauracje to bronią się tylko te gdzie jest smaczne jedzenie. Tych nie trzeba reklamować i zawsze są ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Już jacyś ludzie się na tym programie przejechali. Np. tacy którzy podali jej stare mięso (co później potwierdził sanepid)? Program całkowicie reżyserowany i to od Gessler zależy jak zostanie później zmontowany. Albo pokażą w dobrym świetle albo złym, od jej kaprysu zależy. Szczerze mówiąc w to wątpię. Jak już to producent może coś mieszać żeby zwiększyć oglądalność. Dziwie się, że się zgłosili, bo kosztuje to niemało. No ja tam nie wiem, rozmawiałem z właścicielem jednego lokalu w którym ona była i on nie zapłacił nic. A jest on dla mnie wiarygodniejszym źródłem informacji niż pismo Fakt czy Superekspres które piszą ile to tysięcy trzeba zapłacić żeby wystąpić w programie kuchenne rewolucje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) http://katowice.gaze...estauracji.html http://www.tur-info.pl/p/ak_id,40154,,magda_gessler,celebrytka_kuchenne_rewolucje,metamorfoza,karpacz,restauracja_z.html Mnie ten program ziębi i grzeje, bo nawet nie mam TVN. Edytowane 12 Listopada 2012 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Cześć. To moja prywatna opina. Nie cierpię p. Gesler. Tadzik i Wiktor 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 ja jak widzę jak wpada do kuchni i pochyla się z tą swoja czupryną nad jedzeniem, a potem wkłada opierścionkowane palce do jedzenia przy przygotowywaniu to czuję pewien niesmak. Właśnie zastanawiałem się kiedyś co na to sanepid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Właśnie zastanawiałem się kiedyś co na to sanepid. Nie wiem co lepsze kłaki Gesslerowej czy zjełczałe masło do pierogów, lub makaron odgrzewany w mikrofali... Przypomina mi się kawał : W restauracji kelner podchodzi do stolika, podaje kartę,mija chwilka klient zamawia : poproszę kotlet cielęcy, z dużą liczbą ścięgien, kawałkiem kości. Żeby był uz jednej strony spalony, a z drugiej prawie surowy, do tego frytki o smaku starego smalcu i surówkę z zgniłych pomidorów... Kelner zdziwiony : Panie takie coś jest nie możliwe ! Klient spokojnie odpowiada : dziwne wczoraj dokładnie taki zestaw otrzymałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Cześć. To moja prywatna opina. Nie cierpię p. Gesler. To i ja moją opinię dodam. Precz z komuną . Przepraszam jeśli kogoś tym uraziłem, liczę na wyrozumiałość forumowiczów względem mojego poczucia humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiak Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jak na smamy początku fajne były kuchenne rewolucje to teraz to strasna kicha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ..., tym bardziej że właścicielka pędzi piwo. Kotlety się piecze a wodę na herbatę smaży... a sernik z posypką gotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No ja tam nie wiem, rozmawiałem z właścicielem jednego lokalu w którym ona była i on nie zapłacił nic. A jest on dla mnie wiarygodniejszym źródłem informacji niż pismo Fakt czy Superekspres które piszą ile to tysięcy trzeba zapłacić żeby wystąpić w programie kuchenne rewolucje. Ja na jego miejscu też bym się nie przyznał, że tak się dałem nabrać. Czy uważasz, że p. G. robi to za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja na jego miejscu też bym się nie przyznał, że tak się dałem nabrać. Czy uważasz, że p. G. robi to za darmo? A sponsorzy, lokowanie produktów, producent, reklamy, wkład telewizji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 To pic na wodę. Płaci ten ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Za darmo to w ryj nie dostaniesz. Słyszałem że to ponad 100tyś, ale to takie drobne liczone w koszty promocji - wielkie mi hallo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się