josefik Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jeśli nie będziem improwizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja się piszę na dowolny pokój, 2 noclegi bez wykładu. Mam też pytanie do krakowskich piwowarów. Znajdzie się u kogoś miejsce w samochodzie bo nie wiem czy szukać dojazdu na własną rękę? Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Myślę Rosku, że pojedziemy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 To super. To przy jakiejś okazji się jakoś dogadamy (mam nadzieje że takowa będzie) Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja też miałem pytać czy z Wrocławia 3osoby się jakoś zabiorą do Strzegom? Jakieś miejsce u kogoś w samochodzie będzie? Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Znajdą się jakieś miejsca w moim "smarcie" w raz z bagażami, powinniśmy się zmieścić mogę 3 osoby zabrać z wrocka, ale szczegóły ustalimy dopiero bliżej wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ok odezwę się pod koniec stycznia do ciebie Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ja mam prośbę jako, że Jaworzyna Śląska jest 12km od Strzegomia, a tam staje mój pociąg z Katowic, czy byłby ktoś chętny w piątek mnie odebrać samochodem? (będę miał co najmniej skrzynkę piwa i ciężko byłoby mi z nią (nimi) szukać autobusu do strzegomia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) To jest temat do konkretów, nie zaśmiecać proszę - sio do tematu z ankietą na umawianki Podsumowanie dotychczasowej zajętości miejsc: I. Pokój 2-osobowy, z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1. Marusia 2. mąż chyba - jeszcze go nie pytałam:-) II. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1. josefik 2. Jadwiga bądź żona III. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1. Undeath 2. żona IV. Pokój 2-osobowy, nowożeńcy, z łazienką, bez szkolenia 1. Leszcz007 2. Żona V. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1.St. Anger 2.(w ciągu miesiąca powinienem to pole wyedytować) VI. Pokój dwusosoboowy z łazienką 2 noclegi, bez wykładu 1. Tieroo 2. Marek B VII. Pokój dwuosobowy z łazienką 1. danielson83 2. żona VIII. Pokój dwuosobowy z łazienką, 1 nocleg sobota/niedziela, z wykładem 1. Bączek i 2. jego Szanowna Małżonka IX. Pokój dwuosobowy z łazienką - 2 noclegi - Wogosz daje wykład, ale dopiero po pijaku. 1. Wogosz 2. Dżony X. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, z wykładem 1. Dori 2. Janusz Pokój byle jaki, 2 noclegi, bez Jadwigi, bez szkolenia 1. Elroy 2. Zgoda Pokój byle jaki, 2 noclegi, z wykładem lub bez 1. Yanek 2. Qand 3. Olo33 (1 nocleg) Trójka spa 1. Fidel 2. Raczek 3. Shooter Somek i Agnieszka: tylko impreza Uups i małżonka tylko impreza Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie żebym chciał zaśmiecać ale po aktualizacji pokoju z 2 na 3 to już 2 nie dla nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Proszę o wybaczenie! A w temacie nie zostałem chyba ujęty w podsumowaniu Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Pokój VI. Jeśli można zmienić Marek B na gutimar (ta sama osoba ale Marek B brzmi jak w doniesieniach prokuratorskich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A w temacie nie zostałem chyba ujęty w podsumowaniu No właśnie taki jest skutek pitolenia o wszystkim w temacie dotyczącym zapisów - już dopisuję Podsumowanie dotychczasowej zajętości miejsc: I. Pokój 2-osobowy, z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1. Marusia 2. mąż chyba - jeszcze go nie pytałam:-) II. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1. josefik 2. Jadwiga bądź żona III. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1. Undeath 2. żona IV. Pokój 2-osobowy, nowożeńcy, z łazienką, bez szkolenia 1. Leszcz007 2. Żona V. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1.St. Anger 2.(w ciągu miesiąca powinienem to pole wyedytować) VI. Pokój dwusosoboowy z łazienką 2 noclegi, bez wykładu 1. Tieroo 2. Guitmar VII. Pokój dwuosobowy z łazienką 1. danielson83 2. żona VIII. Pokój dwuosobowy z łazienką, 1 nocleg sobota/niedziela, z wykładem 1. Bączek i 2. jego Szanowna Małżonka IX. Pokój dwuosobowy z łazienką - 2 noclegi - Wogosz daje wykład, ale dopiero po pijaku. 1. Wogosz 2. Dżony X. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, z wykładem 1. Dori 2. Janusz Pokój byle jaki, 2 noclegi, bez Jadwigi, bez szkolenia 1. Elroy 2. Zgoda Pokój byle jaki, 2 noclegi, z wykładem lub bez 1. Yanek 2. Qand Pokój byle jaki, 2 noclegi, z wykładem lub bez 1. Rosek 3. Olo33 (1 nocleg) Trójka spa 1. Fidel 2. Raczek 3. Shooter Somek i Agnieszka: tylko impreza Uups i małżonka tylko impreza Roska i Olo dałam do jednego pokoju - jak się jeszcze ktoś dopisze to oczywiście możecie jakieś roszady robić w ramach dostępnych miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winger Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Dopisuję się, dwa noclegi, wykładem zainteresowany. 1. Winger 2. ........................ Na chwilę obecną tylko ja, możliwe że żonę też namówię, przed końcem roku powinienem wiedzieć. Mam nadzieję, że ktoś pozwoli skorzystać z prysznica w swoim pokoju skoro wszystkie prysznicowe już zajęte :-) Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Winger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dopisuję się, dwa noclegi, wykładem zainteresowany. 1. Winger 2. ........................ Na chwilę obecną tylko ja, możliwe że żonę też namówię, przed końcem roku powinienem wiedzieć. Mam nadzieję, że ktoś pozwoli skorzystać z prysznica w swoim pokoju skoro wszystkie prysznicowe już zajęte :-) My mamy Spa to możesz u nas się odprężyć.. Nie wiem czy jakaś Tajka z masażem jest wliczona okaże się pewnie na miejscu Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Mam nadzieję, że ktoś pozwoli skorzystać z prysznica w swoim pokoju skoro wszystkie prysznicowe już zajęte :-) Wprawdzie nie pytałam, ale dla pokojów bez łazienek raczej zazwyczaj są łazienki na korytarzu, zatem całkiem "na brudasa" nie będzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 .. Nie wiem czy jakaś Tajka z masażem jest wliczona okaże się pewnie na miejscu Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Uważaj, żeby się nie okazało, że Tajka ma j...a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 czteroosobowy pokój dla kolegów z norwegii, 2 noclegii, kto dokładnie pojedzie i czy uda się to to dam odpowiedź 5 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Pracuję mocno nad wyjazdem. Jeśli nie zdążę przed zamknięciem zgłoszeń rezerwuję podłogę u Elroya albo Roska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winger Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Na chwilę obecną tylko ja, możliwe że żonę też namówię, przed końcem roku powinienem wiedzieć. No niestety, żony nie namówiłem, uparcie twierdzi że jednak sesja którą w ten weekend ma na uczelni jest ważniejsza, tak więc tylko ja, drugie miejsce w pokoju wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pokój obojętny 2 noclegi bez wykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Podsumowanie dotychczasowej zajętości miejsc: I. Pokój 2-osobowy, z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1. Marusia 2. mąż chyba - jeszcze go nie pytałam:-) II. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1. josefik 2. Jadwiga bądź żona III. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1. Undeath 2. żona IV. Pokój 2-osobowy, nowożeńcy, z łazienką, bez szkolenia 1. Leszcz007 2. Żona V. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, bez szkolenia 1.St. Anger 2.(w ciągu miesiąca powinienem to pole wyedytować) VI. Pokój dwusosoboowy z łazienką 2 noclegi, bez wykładu 1. Tieroo 2. Guitmar VII. Pokój dwuosobowy z łazienką 1. danielson83 2. żona VIII. Pokój dwuosobowy z łazienką, 1 nocleg sobota/niedziela, z wykładem 1. Bączek i 2. jego Szanowna Małżonka IX. Pokój dwuosobowy z łazienką - 2 noclegi - Wogosz daje wykład, ale dopiero po pijaku. 1. Wogosz 2. Dżony X. Pokój dwuosobowy z łazienką, 2 noclegi, z wykładem 1. Dori 2. Janusz Pokój byle jaki, 2 noclegi, bez Jadwigi, bez szkolenia 1. Elroy 2. Zgoda Pokój byle jaki, 2 noclegi, z wykładem lub bez 1. Yanek 2. Qand Pokój byle jaki, 2 noclegi, z wykładem lub bez 1. Rosek 3. Olo33 (1 nocleg) Trójka spa 1. Fidel 2. Raczek 3. Shooter Pokój byle jaki, 2 noclegi, bez wykładu 1. Winger 2. Banita12 Pokój czteroosobowy dla Norwegów - rezerwacja wstępna. Somek i Agnieszka: tylko impreza Uups i małżonka tylko impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winger Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Mała poprawka - ja się na wykład pisałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Hej może to i głupie pytanie ale możesz podać numer konta do przelewu? Kiedyś go miałem chyba ale jak zwykle gdzieś się zapodział a tu już się zbliża dead line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 zbliża dead line Coś mnie minęło??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi