grzebien Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Na wstępie muszę najpierw podziękować wszystkim osobom, które tworzą to forum i jednocześnie ogromne kompendium wiedzy! To dzieki Wam wszystkim mogę zajmować się czymś, o czym zawsze marzyłem, a bez tego forum nie wiedziałbym nawet,że to jest możliwe! Dodam jeszcze może,że tym wspaniałym marzeniem było piwowarstwo Dzięki Waszemu doświadczeniu i cierpliwości dla początkujących, Waszym wpisom, opracowaniom, tłumaczeniom można zgłębiać wiedzę i wszelakie tajniki potrzebne do warzenia piwa! Piwo warzę od 1,5 roku i na koncie mam 35 warek. Zacząłem od razu z zacieraniem dzięki Waszym postom, które czytałem około 2 miesięcy, zanim zdecydowałem się na pierwsze zakupy sprzętu. ( I nie żałuję !!! ) Narazie staram się badać style piwne odkrywając jednocześnie nowe smaki, których nie znałem do tej pory. Jeszcze raz dziękuję, witam i pozdrawiam :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witaj na forum! Życzę powodzenia na nowej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 to już nie początkujący, a mocno zaawansowany "początkujący" witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam następnego kujawiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam sasiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witaj na forum Ładne piwo w avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzebien Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dzięki za ciepłe przyjęcie ! Na zdjęciu moje IRA (warka 31) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Na wstępie muszę najpierw podziękować wszystkim osobom, które tworzą to forum i jednocześnie ogromne kompendium wiedzy! To dzieki Wam wszystkim mogę zajmować się czymś, o czym zawsze marzyłem, a bez tego forum nie wiedziałbym nawet,że to jest możliwe! Dodam jeszcze może,że tym wspaniałym marzeniem było piwowarstwo Dzięki Waszemu doświadczeniu i cierpliwości dla początkujących, Waszym wpisom, opracowaniom, tłumaczeniom można zgłębiać wiedzę i wszelakie tajniki potrzebne do warzenia piwa! Piwo warzę od 1,5 roku i na koncie mam 35 warek. Zacząłem od razu z zacieraniem dzięki Waszym postom, które czytałem około 2 miesięcy, zanim zdecydowałem się na pierwsze zakupy sprzętu. ( I nie żałuję !!! ) Narazie staram się badać style piwne odkrywając jednocześnie nowe smaki, których nie znałem do tej pory. Jeszcze raz dziękuję, witam i pozdrawiam :beer: Witam krajana , życzę powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam Ziomka. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopusy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ukłony i wszelkie wyrazy, niech Ci się dobrze warzy.... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam - grzebien i szacun za skromność Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam kolegę zza miedzy Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarok3 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukis Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witaj! Coraz więcej nas z bdg:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi