Mały Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jak by ktoś jeszcze potrzebował jakiś wektorków ode mnie to proszę przez mail ponieważ przez portal nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Kolejna etykieta. Co prawda tego piwa jeszcze nie uwarzyłem i pewnie jeszcze przez jakiś czas nie uwarzę, ale jak miałem wenę to zrobić musiałem No i pierwszy raz bawiłem się z kształtami. Teraz mogę dowolnie skalować, ale za to plik psd ponad 200 mb ;( Myślę, panie azbest, że nie obrazisz się, że zaczerpnąłem od ciebie ikonki słodu, chmielu i drożdży do ramki z informacjami? slotish i azbest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azbest Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Myślę, panie azbest, że nie obrazisz się, że zaczerpnąłem od ciebie ikonki słodu, chmielu i drożdży do ramki z informacjami? Pewnie, że nie Spoko etykieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralat Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Etykiety dwóch ostatnich piw. Z braku czasu postawiłem tym razem na prostotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Na szybko przerobiona z APA slotish 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 I kolejna wektorowa etykieta na piwo, które nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak się człowiek patrzy na niektóre etykiety, to aż wstyd jest tu cokolwiek zamieszczać... Gratuluję talentu i umiejętności naszym forumowym grafikom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 niedługo już będę miał zapas etykiet na cały przyszły sezon Ostatnio photoshopkowanie sprawia mi więcej radości niż picie piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypass Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ostatnia jest czadowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 A tak mi się pytanko nasunęło do was. Wszystkie etykiety, wiadomo, tworzycie tylko na użytek własny. Ale chyba nie korzystacie z legalnych grafik? Tzn. nie kupujecie ich, tylko wymazujecie znak wodny, tak? Chodzi mi głównie o zdjęcia/grafiki/wektory z serwisów typu shutterstock, dreamstime, vectorstock itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Szukaj darmowych grafik, jest mnóstwo tego w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hap Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jeśli chce użyć czyjejś grafiki to ja kupuje, albo proszę o zgodę na uzycie. Depositphoto oferuje co tydzień darmowa grafike, fajne rzeczy można wyhaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Czasem używam czegoś wygooglanego, ale staram się korzystać z własnych zasobów. Znaków wodnych nigdy nie usuwam - jeśli widać że coś jest nie do wykorzystania, to nie wykorzystuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zwykle korzystam z darmowych materiałów ale mimo wszystko bardzo często kupuję z banków zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Teraz etykieta wygląda dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Hmm... czyli jestem jedynym, który nielegalnie wykorzystuje pliki Tego się nie spodziewałem. Co prawda mam dużą bazę zdjęć bez znaku wodnego, ale ściągniętych z torrentów. Jeszcze tylko spytam o sposób kupna - macie wykupione abonamenty na pobieranie czy korzystacie z kredytów, które oferuje m.in. depositphotos. Często widzę jakieś fajne zdjęcie, które ma tak nałożony znak wodny, że usunięcie go graniczy z cudem, a jak ktoś ma abonament, to zazwyczaj go nie wykorzystuje w całości i byśmy mogli nawiązać jakąś współpracę, tzn. płaciłbym jakąś symboliczną sumę za jakąś wybraną grafikę czy coś takiego. <- to głównie do nms007, bo tę krówkę widziałem na shutterstocku, a oni nie mają kredytów - jedynie abonament (stąd wnioskuję, że go masz). A mam jedno zdjęcie, które chciałbym pobrać z shutterstocka bez znaku wodnego. /edit: wygooglane znaczy nielegalnie użyte, bo w większości obrazy te mają licencję. /edit 2 kolejna etykietka spod mojego pióra: Edytowane 29 Czerwca 2014 przez ktoZjarany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Z tego co pamiętam krówkę mam chyba z vectorstock, albo zrobiłem ją osobiście wzorując się na oryginale (teoretycznie moja praca, ale czy nie podlega pod plagiat?) Za zdjęcia płacę kredytami, bo na abonament to za mało pobieram, by się kalkulowało Moim zdaniem, jeśli tego nie odsprzedajesz, lub nie czerpiesz z tego profitów (np. wygrana w konkursie) to tak naprawdę kwestia sumienia, bo nie sądzę, by ktoś Cię sądził za tego typu projekty - co najwyżej (ja bym tak zareagował) ktoś każe Ci po prostu usunąć daną grafikę z projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpolak154 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Moje 3, może nie są wyszukane i ekstra ale wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Propsy za Końrafała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. azbest Opublikowano 11 Lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Etykieta do planowanej Warki nr 11 (dlatego data warzenia i butelkowania nie zgadza się). Chyba na dłuższy czas zatrzymam się w tej stylistyce. Edytowane 11 Lipca 2014 przez azbest nms007, fazzou, Usiu i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Świetna etykieta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 nms007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 poprawiłbym to światło bo miejsca jest sporo - chyba, że to zamierzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Dalej jest lekka różnica, ale już mi się nie chce bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi