azbest Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To i ode mnie kilka cml, Usiu i Hap 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To i ode mnie kilka w altbier bym się przyczepił do tego drop-shadow pod ulmaut reszta super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Azbest fajny minimalizm, podoba mi się :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azbest Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dzięki panowie Bardzo ciekawy wątek. Mam nadzieję, że galeria będzie się stale powiększać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 takie sobie dziś wydłubałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 A nie skórki pomarańczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 być może, już kilka piw dzisiaj było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Kolejne dwie Edytowane 7 Listopada 2013 przez Usiu azbest i cml 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) kot wygląda super - skąd grafika? - trochę mi się kojarzy ze zwierzakami Miyazakiego Edytowane 7 Listopada 2013 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 W czeluściach grafik google znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Swoją drogą cały czas się czaję, żeby obejrzeć http://www.filmweb.pl/Ruchomy.Zamek.Hauru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Rzadko robię etykietki, najważniejsza zawartość, ale z tej jestem zadowolony, z Żoną wymyśliliśmy nazwę-taki nasz język , ile mocy jeszcze nie wiem, więc tylko styl i blg. W oryginale jeśli gdzie będzie, to i tak czarno-biała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 śmarakuki???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Owszem, słowo uniwersalne mogące oznaczać wszystko w zależności od kontekstu, w tym przypadku wszelkie radosne odczucia, jakie wywoływało Mild Ale w Londyńczykach (stąd zakręcony Big Ben, tańczący Parliament czy inni bohaterowie obrazka), najkrócej zamiast mówić, że ten pan jest na rauszu, milej brzmi, że ma śmarakuki w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Haha :-D dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Usiu, jeżeli możesz zdradzić to jakiej czcionki używasz do etykiet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Na każdej innej :-) no chyba, że pytasz o czcionkę składu itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Tak, dokładnie. Chodzi mi o skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Teraz nie pamiętam nazwy, jutro wieczorem będę w domu to Ci napiszę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Kolejne piwko rozlane więc i etykietka z konterką Edytowane 8 Listopada 2013 przez Mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Zrobiłem jako test takiego wafelka, tektura 2mm, drukowana na zwykłej plujce, na wierzchu folia i sztancowana na wykrojniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 coś ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Kolejne piwko rozlane więc i etykietka z konterką A ja myślałem, że za wcześnie rozlewam browary!? A Wy już macie rozlane przed warzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Tak, dokładnie. Chodzi mi o skład To jest ta czcionka http://www.dafont.com/steelfish.font Łukasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 najważniejsze to się nie spóźnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi