Arcane Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Witam Jako że to mój pierwszy post to chciałem się przywitać. Warzę od roku i chciałem spróbować sił w konkursie, niestety zagapiłem się i przelew dzisiaj nie dotrze na konto. W związku z tym mam pytanie ,czy pomimo przeszkód formalnych (wpłata), jest szansa na zakwalifikowanie się do konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wyślij potwierdzenie przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcane Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wyślij potwierdzenie przelewu. Na jaki adres ? Piwo wiem gdzie dostarczyć (zjada na kole). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wyślij potwierdzenie przelewu. Na jaki adres ? Piwo wiem gdzie dostarczyć (zjada na kole). Ja bym wysłał na skrzynkę PSPD skoro do nich idą przelewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam Jako że to mój pierwszy post to chciałem się przywitać. Warzę od roku i chciałem spróbować sił w konkursie, niestety zagapiłem się i przelew dzisiaj nie dotrze na konto. W związku z tym mam pytanie ,czy pomimo przeszkód formalnych (wpłata), jest szansa na zakwalifikowanie się do konkursu? Czytaj ze zrozumieniem - przecież są podane terminy. Nie panikuj!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 A jako publiczność to o której najlepiej się pojawić? Możesz być już o 12,00, na pewno już będą organizatorzy. Lokal REDEN od początku będzie serwował piwo i jedzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dołączam do grona zapominalskich. A to jedyny konkurs z "porządnymi kategoriami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dołączam do grona zapominalskich. A to jedyny konkurs z "porządnymi kategoriami" PIERON ma dobre serce to może przymknie oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Czy znany jest już skład sędziowski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dołączam do grona zapominalskich. A to jedyny konkurs z "porządnymi kategoriami" PIERON ma dobre serce to może przymknie oko. Lepiej nie, mogło by to wpłynąć negatywnie na sam konkurs. Myślę, że Pieron nie poprzestanie na tym konkursie i jeszcze będzie gdzie wysłać piwo. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dołączam do grona zapominalskich. A to jedyny konkurs z "porządnymi kategoriami" PIERON ma dobre serce to może przymknie oko. Przeczytałem Twój post z innego forum z dnia 12.06.12 i widzę ogromne zmiany w interpretacji regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) IV Śląski Konkurs Piw Domowych już w niedzielę 9-tego czerwca o 12-tej w Minibrowarze Reden na ul. Sobieskiego 17 w Chorzowie. Do konkursu zgłoszono dojść sporo piw, dlatego w piątek przewidziano eliminacje w obu kategoriach. W kategorii Bock zakwalifikowano 41 piw zgłoszonych przez uczestników: - Adam Stawczyk - Adam Śmiblak - Agnieszka Łopata - Aleksander Lipiec - Andrzej Jendrzejski - Andrzej Miller - Andrzej Pietrzyk - Arkadiusz Suchecki - Artur Jakubas - Borys Banasiak - Dariusz Dul - Gabriela i Michał Bujok - Jacek Jajeśnica - Jacek Michna - Jacek Stachowski - Jacek Swierczyna - Jan Krysiak - Jarosław Laprus - Jerzy Mijał - Jerzy Miller - Joanna, Piotr Wojnarscy - Konrad Kurek - Krzysztof Czechanowski - Krzysztof Zach - Leszek Schnaider - Łukasz Chrząszcz - Łukasz Kantor - Łukasz Korczyk - Maciej Kielar - Marcin Kamiński, Konrad Tracz - Mariusz Bystryk - Michał Kiziński - Mirosław Smółka & Piotr Dusza - Przemysław Leszczyński - Przemysław Odrobny - Robert Orszulak - Stanisław Szeliga - Szymon Matoszko, Dominik Dorynek - Waldemar Pitala - Wojciech Piasecki - Zbigniew Pyclik. W kategorii Schwarzbier zakwalifikowano 22 piw, które wystawili: - Agnieszka Łopata - Andrzej Jendrzejski - Aneta Swierczyna - Jacek Jędrzejczak - Jacek Michna - Jacek Stachowski - Jacek Swierczyna - Jan Krysiak - Jerzy Miller - Łukasz Chrząszcz - Łukasz Korczyk - Maciej Kielar - Marcin Kakuła - Michał Kiziński - Paweł Czerwiński - Paweł Solik - Piotr Flak - Robert Orszulak - Stanisław Szeliga - Waldemar Pitala - Wojciech Szczepańki - Zbigniew Pyclik. Każdemu z uczestników życzymy powodzenia. * dziś mała korekta imienia oraz źle zakodowano jedno piwo Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 IV Śląski Konkurs Piw Domowych już w niedzielę 9-tego czerwca o 12-tej w Minibrowarze Reden na ul. Sobieskiego 17 w Chorzowie. Do konkursu zgłoszono dojść sporo piw, dlatego w piątek przewidziano eliminacje w obu kategoriach. W kategorii Bock zakwalifikowano 41 piw zgłoszonych przez uczestników: Lo matko to ciekawe ile wpłynęło do Żywca...?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) W kategorii Bock zakwalifikowano 41 piw zgłoszonych przez uczestników: Lo matko to ciekawe ile wpłynęło do Żywca...?... Niedługo się dowiemy, ale zapewne mniej więcej tyle samo. Ciekawe ile z nich "przetrwa" do września i pojedzie na warszawski KPD? Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Szybkie ale wyniki z IV Śląskiego Konkursu Piw Domowych. W kategorii BOCK: I miejsce - Łukasz Kantor II miejsce - Jacek Stachowski III miejsce- Zbigniew Pyclik IV miejsce - Michał Kiziński V miejsce - Adam Śmiblak VI miejsce - Jerzy Miller W kategorii Schwarzbier: I miejsce - Jacek Stachowski II miejsce - Paweł Czerwiński III miejsce - Jacek Swierczyna IV miejsce - Waldemar Pitala V miejsce - Michał Kiziński VI miejsce - Agnieszka Łopata Wszystkim zwycięzcom gratulujemy. W późniejszym terminie małe podsumowanie z całej imprezy. Metryczki z piw finałowych również roześlemy. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Stasiek - chapeau bas. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pieron popraw bo są dwie kategorie bocka a powinien być shwarzbier jeden! Wszystkim zwycięzcą gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Gratulacje dla laureatów, podziękowania dla organizatorów! Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Gratulacje, szczególnie dla Staśka. Wygląda, że to jego rok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Stasiek po prostu rządzi w ten weekend na Śląsku, choć go tu nie widziano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jacku mistrzostwo świata - widzę że pozamiatałeś na Śląsku, GRATULACJE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Dzięki. Ale się działo w ten weekend. Fajnie. Gratulacje pozostałym laureatom! Gratulacje, szczególnie dla Staśka. Wygląda, że to jego rok.... E... spokojnie, to tylko jeden weekend... Do roku to jeszcze trochę brakuje. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Gratki dla zwyciesców !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Gratulacje dla zwycięzców !!! Podziękowania dla organizatora !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Gratulacje dla laureatów i wszystkich uczestników. Lista startowa imponująca i tym samym roboty przy organizacji pewnie było mnóstwo - gratulacje w takim razie dla organizatorów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi