Jerzy Ponimirski Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam, szanownych użytkowników forum. Jestem smakoszem piwa a od nie dawna zacząłem się interesować piwowarstwem dlatego też pomysł aby zacząć korzystać z tego forum. Mam nadzieję że będę mógł również wspomóc wiele osób swoją wiedzą i możliwościami z zakresu przechowywania piwa ponieważ zajmuję się regeneracją beczek typu KEG i wszystkim co jest związane z tym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witaj na forum i czytaj Co do kegów to pytań będzie zapewne wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Ponimirski Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witaj na forum i czytaj Co do kegów to pytań będzie zapewne wiele OK:) dziękuje pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 witam kegi to zawsze gorący temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopusy Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam Kegi to coś o czym nie mam zielonego pojęcia, ale może trzeba będzie się tym w końcu zainteresować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksiamar Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam, szanownych użytkowników forum. Jestem smakoszem piwa a od nie dawna zacząłem się interesować piwowarstwem dlatego też pomysł aby zacząć korzystać z tego forum. Mam nadzieję że będę mógł również wspomóc wiele osób swoją wiedzą i możliwościami z zakresu przechowywania piwa ponieważ zajmuję się regeneracją beczek typu KEG i wszystkim co jest związane z tym tematem. Pozdrawiam, ja też jestem świeżakiem i będę potrzebował przynajmniej jednego kega do mojego nowego sprzętu. Może uda się coś załatwić. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Ponimirski Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wit Witam, szanownych użytkowników forum. Jestem smakoszem piwa a od nie dawna zacząłem się interesować piwowarstwem dlatego też pomysł aby zacząć korzystać z tego forum. Mam nadzieję że będę mógł również wspomóc wiele osób swoją wiedzą i możliwościami z zakresu przechowywania piwa ponieważ zajmuję się regeneracją beczek typu KEG i wszystkim co jest związane z tym tematem. Pozdrawiam, ja też jestem świeżakiem i będę potrzebował przynajmniej jednego kega do mojego nowego sprzętu. Może uda się coś załatwić. Powodzenia. Hej, nie ma problemu, napisz co dokładnie potrzeba, mam dostęp praktycznie do każdej pojemności i wymiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Ponimirski Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wit Witam, szanownych użytkowników forum. Jestem smakoszem piwa a od nie dawna zacząłem się interesować piwowarstwem dlatego też pomysł aby zacząć korzystać z tego forum. Mam nadzieję że będę mógł również wspomóc wiele osób swoją wiedzą i możliwościami z zakresu przechowywania piwa ponieważ zajmuję się regeneracją beczek typu KEG i wszystkim co jest związane z tym tematem. Pozdrawiam, ja też jestem świeżakiem i będę potrzebował przynajmniej jednego kega do mojego nowego sprzętu. Może uda się coś załatwić. Powodzenia. Hej, nie ma problemu, napisz co dokładnie potrzeba, mam dostęp praktycznie do każdej pojemności i wymiaru. Mam trochę tego na stanie więc zawsze coś się znajdzie za rozsądne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Ponimirski Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wit Witam, szanownych użytkowników forum. Jestem smakoszem piwa a od nie dawna zacząłem się interesować piwowarstwem dlatego też pomysł aby zacząć korzystać z tego forum. Mam nadzieję że będę mógł również wspomóc wiele osób swoją wiedzą i możliwościami z zakresu przechowywania piwa ponieważ zajmuję się regeneracją beczek typu KEG i wszystkim co jest związane z tym tematem. Pozdrawiam, ja też jestem świeżakiem i będę potrzebował przynajmniej jednego kega do mojego nowego sprzętu. Może uda się coś załatwić. Powodzenia. Hej, nie ma problemu, napisz co dokładnie potrzeba, mam dostęp praktycznie do każdej pojemności i wymiaru. Mam trochę tego na stanie więc zawsze coś się znajdzie za rozsądne pieniądze. Mogę jutro zrobić pare fotek w warsztacie, to wrzucę co mogę zaproponować ale myślę że od 100 zł do 150 zł w zależności od pojemności i stanu. ps. Gdzie na tym forum można zdjęcia wrzucić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Jerzy Ponimirski..Jerzy Ponimirski, skąd ja znam to nazwisko? Żorż! Kariera Nikodema Dyzmy . Witam na forum, kegi to temat nie kończący się w naszym środowisku. Edytowane 4 Lutego 2013 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witaj! Jakieś przeróbki wg własnych pomysłów ,wspawywanie tego/owego też wchodzi w grę? Z jakiego regionu jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Ponimirski Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jestem z Warszawy, myślę że za jakiś czas przedstawię moją aparaturę, kilka pomysłów już mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Ponimirski Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jerzy Ponimirski..Jerzy Ponimirski, skąd ja znam to nazwisko? Żorż! Kariera Nikodema Dyzmy . Witam na forum, kegi to temat nie kończący się w naszym środowisku. no i zostałem zdemaskowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Ponimirski Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witaj! Jakieś przeróbki wg własnych pomysłów ,wspawywanie tego/owego też wchodzi w grę? Z jakiego regionu jesteś? Jeśli chodzi o spawanie to ja osobiście nie jestem specem w spawaniu kwasówki, sprzęt do tego jest więc na pewno będę próbował jak tylko będzie wolny czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 ps. Gdzie na tym forum można zdjęcia wrzucić??? Jeżeli chodzi o forum, to wybierz podczas pisania postu więcej opcji i tam znajdziesz odpowiedni formularz (dodaj pliki). Możesz też dodawać zdjęcia do galerii http://www.piwo.org/gallery/ Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Ponimirski Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 ps. Gdzie na tym forum można zdjęcia wrzucić??? Jeżeli chodzi o forum, to wybierz podczas pisania postu więcej opcji i tam znajdziesz odpowiedni formularz (dodaj pliki). Możesz też dodawać zdjęcia do galerii http://www.piwo.org/gallery/ Witam na forum Ok, dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi