dori Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Dziś zdziwiłam się wchodząc na stronę BA, okazuje się, że system rabatowy uległ zmianie. Obecnie maksymalny rabat to 5% niegdyś było to 11% Na dodatek nastąpiły znaczne podwyżki cen drożdży płynnych. Na szczęście udało mi sie je jeszcze kupić po starych cenach. Czy ktoś się orientuje od kiedy system rabatowy się zmienił? Na dodatek chyba zmieniali go na szybko Przykład Jeżeli Twoje zakupy (realizowane w dowolnych odstępach czasu) przekroczą 700 zł, otrzymujesz zniżkę 10%. Zaoszczędzona kwota widoczna jest w formularzu wypełnianym podczas zamawiania produktów w koszyku. Kolejne progi rabatowe wyglądają następująco: - gdy Twoje zakupy przekroczą 350 zł - rabat 2% - gdy Twoje zakupy przekroczą 700 zł - rabat 4% - gdy Twoje zakupy przekroczą łącznie 2500 zł - rabat 5% Edytowane 26 Lutego 2009 przez dori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Sprawdziłem,to jest jakiś żart... Edytowane 26 Lutego 2009 przez BaronVonZuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Rzeczywiscie, bardzo nieeleganckie zagranie z partyzanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Mieli klienta i już nie mają. Takich rzeczy się nie robi!!! Rozumiem że kurs euro, ceny producenta mogą wzrosnąć, ale rabaty zmaleć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 No to głupota. Lepiej było ceny podnieść, a rabat zachować. Przywileje nabyte jest bardzo ciężko odebrać. Nasrali sobie w papiery, aż przykro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) No to ładnie, udało mi się jeszcze z 10 % rabatem dostać przesyłkę w poniedziałek. Dzwoniłem i właściwie brak konkretnego wytłumaczenia generalnie sytuacja rynkowa gdy mówię, że zmniejszanie wypracowanych rabatów to nie fer to otrzymuje info, że system pracował kilka lat i niestety przyszedł czas na zmianę. Lada moment ma się ukazać nius w tej kwestii. Na pocieszenie powiedzieli, że pewien asortyment stanieje Edytowane 26 Lutego 2009 przez kempes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dwa dniu temu obowiązywały stare zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witajcie, hmm, w związku ze zmianami w systemie rabatowym (które są czynione, ale jeszcze nie zakończone), powstało mało przyjemne zamieszanie spowodowane, mówiąc krótko, wpadką informatyczną Proszę dajcie nam trochę czasu na rozwiązanie problemu. Wszystkie zmiany w systemie zgodnie z planem ogłosimy przed jego oficjalnym wprowadzeniem. Jeśli ktoś "w tych godzinach" dokona zakupów i nie otrzyma naleznego rabatu "z automatu", to ten błąd zostanie naprawiony ręcznie Jeszcze raz przepraszamy za zamieszanie. pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad998 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) teraz tylko pytanie : czy te rabaty 5, 10, 11% pozostają ( ale cos sie tam wam pomieszalo ) , czy zmienione zostana one na 2,4,5 % ( ale jak narazie w systemie nadal przy uwzglednianiu koncowej kwoty sa odliczane rabaty w wysokosci 5,10,11 % ) ? troche jest to niejasno napisane dlatego pytam. jesli to ta 2 opcja to nie wiem czy jest sens dawania jakichkolwiek rabatow szczegolnie tych 2% to roznica 2 zł na kwocie 100 zl dajcie spokoj - to lekka kompromitacja dodam iz z tego co widze to narazie zmianie ulegly ceny drozdzy i to w sumie o kilka zl ... ( wlasciwie plynne to juz cena kosmiczna ) - zadnych obnizek nie odnotowalem... w takim razie trzeba tylko powiedziec : elroy ! zycze szybkiego rozkwitu ! Edytowane 26 Lutego 2009 przez rad998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 czy te rabaty 5, 10, 11% pozostają ( ale cos sie tam wam pomieszalo ) : Daj im chwilę... jak dojdą do ładu to napiszą co i jak. Ja stawiam na to, że ci co mają rabaty 5, 10, 11% to je zachowają. A nowi będą mieli rabaty po nowemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad998 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 w moim przypadku to tez malo pocieszajace... brakowalo mi 30 zł do rabatu 10% ... a tak pozostane przy 5 % proponuje tak : ci co juz sa zalogowani - niech ida starym systemem - nowi niech ida nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Na pocieszenie powiedzieli, że pewien asortyment stanieje taaaaa chłyt iście z super marketu Jakiś czas temu podnieśli cenę produktów, teraz program lojalnościowy bierze w łeb, następnie obniża ceny do obwiązujących z przed kiku tygodni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Aktualnie trwa aktualizacja systemu rabatowego w sklepie Browamatora. W związku z tym, serdecznie prosimy osoby posiadające uprawnienia do rabatów w wysokości 5, 10 i 11% o wstrzymanie się z dokonywaniem zakupów poprzez nasz serwis do czasu oficjalnego ogłoszenia informacji o zakończeniu zmian w systemie rabatowym. proszę się wstrzymać z zamawianiem do czasu obcięcia rabatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Też miałem coś zamówić, ale w tej sytuacji czekam. Miałem 11% to jest jakiś rabat. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Też miałem coś zamówić, ale w tej sytuacji czekam. Miałem 11% to jest jakiś rabat. JK Właśnie godzinę temu złożyłem zamówienie w BA i jak miałem 10% tak mam nadal. Nie wiem po co ta panika? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 W momencie jak był zakładany ten wątek to niestety zamiast 10% miałem 5% (sprawdzałem) dopiero później, jak się zrobił szum, coć tam poprawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 W momencie jak był zakładany ten wątek to niestety zamiast 10% miałem 5% (sprawdzałem) dopiero później,jak się zrobił szum, coć tam poprawili. a prosili na stronie BA co by nie zamawawiać :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Anteks, ja nic nie zamawiałem, odpowiadałem tylko na post Pako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Anteks, ja nic nie zamawiałem, odpowiadałem tylko na post Pako sorki , miało być do pako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 W momencie jak był zakładany ten wątek to niestety zamiast 10% miałem 5% (sprawdzałem) dopiero później,jak się zrobił szum, coć tam poprawili. Na forum BA Zdrój wyjaśnił całe to zamieszanie. Przeczytałem to dopiero dzisiaj http://www.browamator.pl/szczegoly.php?Odp_Odp_Co_sie_stalo_z_rabatem&przedm=7233285&grupa_p=12 A tak na marginesie: chyba z powodu tego zamieszania musieli nie mieć roboty ,bo zamówione przeze mnie wczoraj przed północą produkty już dzisiaj zostały wysłane więc jutro będę miał co robić pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie ma tego złego...... JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 A tak na marginesie: chyba z powodu tego zamieszania musieli nie mieć roboty ,bo zamówione przeze mnie wczoraj przed północą produkty już dzisiaj zostały wysłane więc jutro będę miał co robić To może już tak będzie na stałe - ja zamówiłem w niedzielę, dostałem we wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie ma tego złego...... JK To może już tak będzie na stałe - ja zamówiłem w niedzielę, dostałem we wtorek. I tak trzymać pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie ma tego złego...... JK To może już tak będzie na stałe - ja zamówiłem w niedzielę' date=' dostałem we wtorek.[/quote']I tak trzymać pozdr Jak już tym wątkiem idziemy - BA raczej problemów z czasem realizacji nie ma. Paczki od nich idą szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Jak już tym wątkiem idziemy - BA raczej problemów z czasem realizacji nie ma. Paczki od nich idą szybko. Do tej pory wszystkie moje przesyłki od złożenia zamówienia do momentu "wysłane" czekały ~7 dni ,a samo dostarczenie przez kuriera to 1-2 dni. Dlatego dzisiaj bardzo się zdziwiłem, oczywiście pozytywnie :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi