BuDeX Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 A druga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Poluje na taką beczkę- czy Twoje "źródło" nie chciało sprzedać jeszcze jednej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Poluje na taką beczkę- czy Twoje "źródło" nie chciało sprzedać jeszcze jednej? Kupiłem na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 A druga? Do popijania hot-dogów (leżą w lodówce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Beczka z boku posiada otwór do wbicia kranika, nie jest to wbijany korek tylko zawor ze sprężyną Edytowane 18 Grudnia 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dostałem dzisiaj ciekawy ekstrakt do przetestowania, nowość na rynku. Pochwale się efektami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Warka 235 zlana na cichą blg 3. Dodałem po 20g Citry i Amarillo. Żona mnie wygonila z mieszkania więc piwo lageruje w piwnicy w 6'C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Warka 236 skład Ekstrakt 2x1,7kg Marynka gran 20g Lubelski gran 35g Gotowanie 60min 0' Marynka 20g 30' Lubelski 15g 60' Lubelski 20g Edytowane 27 Grudnia 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 A ja mam za daleko żeby podjechać kuźwa po niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Żebym wiedział to bym dla Ciebie odebrał i podrzucił.Nie musiał byś się specjalnie fatygować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Co za ekstrakt, że taka tajemnica? Nielegalny jakowyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Kukurydza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No to zauważyłem na etykiecie, ale czy to jest dobre, czy czasem na tym nie bazują wielkie koncerny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Co za ekstrakt, że taka tajemnica? Nielegalny jakowyś? Dlaczego nielegalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Bo ma zakryte informacje białymi paskami. Tak jakby był podejrzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Bo ma zakryte informacje białymi paskami. Tak jakby był podejrzany Podejrzane to czarny pasek To dostałem do testów, jeszcze nie ma w sklepie internetowym WESa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Pasek to pasek, zawsze coś ukrywa . I jak pierwsze wrażenia? Toby czasem na bourbon'a się nie nadawało? Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jestem daltonistą smakowo-zapachowym. Ekstrakt jest jaśniejszy i jakby bardziej wytrawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 dlatego warzysz piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 dlatego warzysz piwo Ale rozróżniam tylko 2 gatunki piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 dlatego warzysz piwo Ale rozróżniam tylko 2 gatunki piwa będę strzelał - jasne i ciemne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 dlatego warzysz piwo Ale rozróżniam tylko 2 gatunki piwa będę strzelał - jasne i ciemne? dobre i lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) będę strzelał - jasne i ciemne? Pisałem że mam też kłopoty ze wzrokiem? dobre i lepsze Ciepło. Dobre i te,no.....gorsze Edytowane 27 Grudnia 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Antek ze wzrokiem za flaszkę tej ipa co ostatnio dastalem to Ci pomogę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Warka 236 Wyszło 20l 12blg zadane W34/70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi